[Konsola] Nintendo Switch

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Re: [Konsola] Nintendo Switch

Post autor: Rozpierdalator »

XD znaki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

lygrys pisze: wczoraj, 19:04 Pewnie nic więcej nie pokazali by nie przyćmić premiery Star Foxa z którego Nintendo chce zrobić popularną markę.
Star Fox jest wciąż bardzo popularną (może nie w Europie, ale w USA) marką, a Nintendo tylko rozwadnia jej legacy dziedzictwo i z jakiegoś powodu dąży do tego żeby każdy o niej zapomniał i już więcej nikt nie upominał się o nowy tytuł w serii od już mocno średniego Starfox Adventures z Gamecube do dzisiaj
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

dla mnie najlepszy pokaz :lol: czekam na np. xenoblade (plus upgrady, w koncu se ogram), ff wyglada fajnie, fire emblem, kingdom hearts, atelier moze byc ciekawe, no i wiadomo okaryna

ale no widac jakimi typami gier jestem zainteresowany :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Jak dla mnie na plus Xenoblade nowy też. O Fire Emblem wiedzieliśmy wcześniej, ale też spox chociaż coś tam spróbowałem tylko te stare kiedyś. FF niby też spoko, ale ja nie do końca jestem fanem stylu HD-2D. Kingdom Hearts nie znam w ogóle, zero hajpu ale wiem, że ta seria ma duże grono fanów. Muramasa jeszcze spoko.

Generalnie nic co by mnie skusiło do kupna Switcha 2 w końcu. Jeszcze poczekam na więcej. A największa beka z tych bardziej definitywnych wersji Definitive Edycji Xenoblade wszystkich, za każdą będą kasować po 10$. xD
ODPOWIEDZ