[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
- Rozpierdalator
Re: [Konsola] Nintendo Switch
XD znaki
Star Fox jest wciąż bardzo popularną (może nie w Europie, ale w USA) marką, a Nintendo tylko rozwadnia jej legacy dziedzictwo i z jakiegoś powodu dąży do tego żeby każdy o niej zapomniał i już więcej nikt nie upominał się o nowy tytuł w serii od już mocno średniego Starfox Adventures z Gamecube do dzisiaj
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
dla mnie najlepszy pokaz
czekam na np. xenoblade (plus upgrady, w koncu se ogram), ff wyglada fajnie, fire emblem, kingdom hearts, atelier moze byc ciekawe, no i wiadomo okaryna
ale no widac jakimi typami gier jestem zainteresowany
ale no widac jakimi typami gier jestem zainteresowany
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jak dla mnie na plus Xenoblade nowy też. O Fire Emblem wiedzieliśmy wcześniej, ale też spox chociaż coś tam spróbowałem tylko te stare kiedyś. FF niby też spoko, ale ja nie do końca jestem fanem stylu HD-2D. Kingdom Hearts nie znam w ogóle, zero hajpu ale wiem, że ta seria ma duże grono fanów. Muramasa jeszcze spoko.
Generalnie nic co by mnie skusiło do kupna Switcha 2 w końcu. Jeszcze poczekam na więcej. A największa beka z tych bardziej definitywnych wersji Definitive Edycji Xenoblade wszystkich, za każdą będą kasować po 10$. xD
Generalnie nic co by mnie skusiło do kupna Switcha 2 w końcu. Jeszcze poczekam na więcej. A największa beka z tych bardziej definitywnych wersji Definitive Edycji Xenoblade wszystkich, za każdą będą kasować po 10$. xD
Wkurwia mnie niesamowicie, że za podkręcenie suwaka w ustawieniach biorą 10 dolarów
Nintendo chce pchać grę która pamięta czasy Wii za 3 stówki no co za smieciexD i jeszcze odnośnie Kingdom Hearts nagle się okazuje że można normalnie wydać a nie bawić się w wersję w cloud, która mają wyłączyć i jeżeli byłeś na tyle zdesperowany i kupiłeś to spierdalaj nie działa xD
no z tym Kingdom Hearts to cwelowe zagranie, chociaż nie żebym bronił nintendo, ale to marka square więc pytanie ile ich winy w tym
ale te upgrady za 10 dolków to jebać full (i tak kupie jak mnie gierka interesuje niestety)
ale te upgrady za 10 dolków to jebać full (i tak kupie jak mnie gierka interesuje niestety)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Myślę, że to bardziej sprawka Square niż Nintendo. No ale mega chujowe zagranie. Wyłączamy Wasze gry, kupcie se nowe wersje xDDDDDD
Dodano po 39 sekundach:
Dodano po 39 sekundach:
I kilka nowych fetch questów xd
a w nintendo online nie jest to za darmo? właśnie odpaliłem zeldę totk i upgrade za frajer jest, kupiłem wersję ns1 na olx