[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Piters

Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Piters »

baqlashan pisze: 27 maja 2026, 17:41 Kurwa a już jestem w 1/3 tego Wieśka fabularnie, gdybym wiedział to bym poczekał z rok
ja przeszedłem koło świąt zimowych z nastawieniem że dodatek w maju/czerwcu, a tu lipa

ale no co czekam, może dadzą jakos na wiosne a na zime czwórke? oby
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

ta 4 to dla mnie zerowy hajp bo grasz jako ciri, ale ten remake 1 smakowity - bierze sie za to og studio ponoć, no i klimat jedynki niepodrabialny, a mają z tego zrobić open worlda, kozacko.
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ten drzewny potwór na grafice promującej nowy dodatek ni chuja nie wygląda jak z zerrikani
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

baqlashan pisze: 27 maja 2026, 17:41
zemsta1camzata pisze: 27 maja 2026, 11:45 Czyli w4 najwcześniej 2028, lipa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyli remake w1 pewnie w 2029

Kurwa a już jestem w 1/3 tego Wieśka fabularnie, gdybym wiedział to bym poczekał z rok

Dodano po 2 minutach 9 sekundach:
cloud pisze: 27 maja 2026, 11:46 swego czasu zapowiadali, że będzie można instalować modyfikacje do witchera3 na ps5 i xbox x/s - to już weszło
Nwm, ale gadali ze będą wbudowane mody na konsolach, np to ze widzisz postać od boku jak w gow to właśnie jakiś modzik No i rebalans drzewka itp, na reddicie piszą ze to właśnie ten cały nextgen patch to była paka z wbudowanymi modami
tak, nextgen patch dorzuca kilka jakichś tam modyfikacji, ale brakuje mi niektórych i nie ma możliwości dorzucenia ich w tym momencie
czytałem, że opcja instalowania modów z nexusmods miała wyjść kiedyś tam w 2025, potem na koniec 2025, a jest połowa 2026 i cisza. znając życie, to wypuszczą to dopiero wraz z premierą dlc
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
baqlashan

Których ci brakuje

Dodano po 41 sekundach:
Mi to brakuje jakiegoś armora co łeb zakrywa żebym nie musiał patrzeć na ten siwy łeb
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

eddy_wata pisze: 27 maja 2026, 20:35 ten drzewny potwór na grafice promującej nowy dodatek ni chuja nie wygląda jak z zerrikani
błagam niech to będzie wiedźmin-drzewo z serialu :rotfl:
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
Piters

baqlashan pisze: 27 maja 2026, 22:31 Mi to brakuje jakiegoś armora co łeb zakrywa żebym nie musiał patrzeć na ten siwy łeb
jest w podstawce, arcymistrzowski kot chyba? bo pamiętam że sie wkurwiłem jak zcraftowałem go bo lubie siwy łeb

chociaz no dobra nie cały, ale mało ryjca widać
Awatar użytkownika
baqlashan

sprawdziłem, czyli jest jeden set co łeb zakrywa i to na 40 poziomie dopiero, lipsztyk
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

można ten kaptur zdjąć ale chyba tylko zakładając okulary
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
baqlashan

dobra, bo zacząłem grać w serca z kamienia (rzuciłem wątek główny, jestem tyż przed wyruszeniem do tej wyspy mgieł, a ją sobie zostawie na pozniej, a na sam koniec krew i wino) i o ja pierdole :bowdown: jak to jest dobrze napisane. jakość tej opowieści jak i samych postaci jest na zdecydowanie wyższym poziomie niż w podstawce. jak to przejdę i wrócę do głównego wątku to już wiem, że będzie to taki downgrade, ehhh.

bez spojlerów powiedzcie mi czy uważacie, że krew i wino będą na poziomie serc z kamienia?
genocidegeneral

fabularnie słabiej, ale mechanicznie jest tam trochę więcej nowości, no i całkiem nowa mapa

wg mnie serca z kamienia to jest najmocniejszy moment całego W3 albo i całej serii jeśli chodzi o opowieść, postacie, itd.

wczoraj mi youtube niesprowokowany wrzucił motyw muzyczny pana lusterko na główną to "zajebałem w miniaturkę" :bowdown:
Ostatnio zmieniony 06 cze 2026, 14:44 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 1 raz.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

słabiej będzie i klimat też taki kolorowy lalala piję sobie winko
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Oczywiscie podbijam, no i to nawiazanie do wolodyjowskiego porusza moje serduszko 🇵🇱

Serce z kamienia 10/10 krew i wino 8/10 bo nadrabia dlugoscia i nowosciami ale nie ma takiego suspensu
Ostatnio zmieniony 06 cze 2026, 14:44 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

jak pierwszy raz wszedlem do tej lokacji z krew i wina to sobie patrzylem tylko na to i podziwialem zanim ruszylem dalej, cos wspanialego
genocidegeneral

wiedźmina będą chować to i niebo płacze
Awatar użytkownika
Piters

a ja wole krew i wino bo ja lubie kolorki, ale fabularnie no to poziom niżej zdecydowanie

w ogóle odpalilem sobie wiedzmina 2 bo juz od dawna chciałem i na fali hypu dodatku mowie dobra
no i kurde fajne to, wiadomo zestarzało się, combat najchujowszy na świecie, ale pod względem konstrukcji to taki wiedzmin 3 mini
poza historią bo chyba lepsza w sumie, ale daleko nie jestem bo se robie poboczne na razie jak są
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Mi się podobał ten zamknięty świat w dwójce. Największy błąd (chociaż ktoś może uznać, że to fajny zabieg) to IMO zupełnie inne lokacje przy wyborze innej ścieżki (Roche’a lub Iorwetha). Niby skłania do ponownego przejścia, ale do wyobrażenia jest też scenariusz, że ktoś ogra raz i go ominie tyle contentu, aj
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

ja tam save wczytywałem po prostu
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
genocidegeneral

no to chuj mu w dupę, zajebisty motyw właśnie, więcej gier powinno tak wyglądać, jak ktoś chce do produktu interaktywnego podchodzić raz to niech wypierdala do kina, a jak hurr durr nie mam czasu na granie to też niech wypierdala
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Mi się bardziej podobał dodatek Krew i Wino, ale nie pamiętam fabuły obu DLC poza jakimiś klatkami w głowie, bo ostatni raz grałem w te dodatki 10 lat temu.
ODPOWIEDZ