ta 4 to dla mnie zerowy hajp bo grasz jako ciri, ale ten remake 1 smakowity - bierze sie za to og studio ponoć, no i klimat jedynki niepodrabialny, a mają z tego zrobić open worlda, kozacko.
jajca pisze: ↑16 maja 2024, 17:04
za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
zemsta1camzata pisze: ↑27 maja 2026, 11:45
Czyli w4 najwcześniej 2028, lipa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyli remake w1 pewnie w 2029
Kurwa a już jestem w 1/3 tego Wieśka fabularnie, gdybym wiedział to bym poczekał z rok
Dodano po 2 minutach 9 sekundach:
cloud pisze: ↑27 maja 2026, 11:46
swego czasu zapowiadali, że będzie można instalować modyfikacje do witchera3 na ps5 i xbox x/s - to już weszło
Nwm, ale gadali ze będą wbudowane mody na konsolach, np to ze widzisz postać od boku jak w gow to właśnie jakiś modzik No i rebalans drzewka itp, na reddicie piszą ze to właśnie ten cały nextgen patch to była paka z wbudowanymi modami
tak, nextgen patch dorzuca kilka jakichś tam modyfikacji, ale brakuje mi niektórych i nie ma możliwości dorzucenia ich w tym momencie
czytałem, że opcja instalowania modów z nexusmods miała wyjść kiedyś tam w 2025, potem na koniec 2025, a jest połowa 2026 i cisza. znając życie, to wypuszczą to dopiero wraz z premierą dlc
lygrys pisze: ↑22 sty 2024, 9:47
Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
eddy_wata pisze: ↑27 maja 2026, 20:35
ten drzewny potwór na grafice promującej nowy dodatek ni chuja nie wygląda jak z zerrikani
błagam niech to będzie wiedźmin-drzewo z serialu
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."