Pokémon!

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Re: Pokémon!

Post autor: phobos »

SWN pisze: 27 lut 2026, 18:17 Skończyłem wczoraj Ruby po raz dziesiąty i PTSD sie odezwało jak przeczytałem o wodnej eksploracji.
xDD ale tam było RNG i spawny w podwodnej trawie, tutaj nie będzie już na szczęście
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ten Browt to takie połączenie Angry Birda z Rowletem. Ale najbardziej mi się ten wodny podoba, przypomina mi postać z gry Gex. Super te startery naprawdę.
Gorzej, że graficznie znów to nie powala i lokacje znowu takie puste. Ale mają jeszcze rok, więc może wyjdzie dobrze.

Do tego czasu może Nintendogs wypuszczą wersję OLED Switcha 2. Trzymam kciuki. :lol:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

SWN pisze: 27 lut 2026, 18:17 Skończyłem wczoraj Ruby po raz dziesiąty i PTSD sie odezwało jak przeczytałem o wodnej eksploracji.
Ruby Rubym, z 16 lat temu nakurwiałem w niehackowane emeraldy do poziomu idealnych EV/IV i nie czułem, by ta woda była upierdliwa. Nigdy nie rozumiałem tej memicznej recenzji IGN, że "too much water". No jest woda, ale poruszasz się po niej jak po normalnych lasach w kanto, o kij im chodziło to nie wiem

A startery nowej geny zajebiste, aż sam nie będę wiedział którego wybrać do momentu ukazania ewolucji
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Czy Pokemon Pokopia na Switcha 2 to takie trochę Animal Crossing New Horizone?
To dobra gra dla kogoś kto nie jest pokemonowy?
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

lygrys pisze: 06 mar 2026, 20:33 Czy Pokemon Pokopia na Switcha 2 to takie trochę Animal Crossing New Horizone?
To dobra gra dla kogoś kto nie jest pokemonowy?
tak
tak
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Miałem nie kupować, ale po tym jaki to ma hype i że jestem fanem Pokemonów to się skusiłem, przyjmenie się gra

Z tego co się orientuje to od AC (nie grałem) różni się to głównie tym, że nie masz takich downtimów że czekasz na coś albo nie masz co robić, ciągle masz jakieś "questy"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Pokopia gra dla jakiś piwniczakow a nie prawdziwych Alpha males, skip. No I zajebane Nintendo musiało wydać gra w postaci gejcarda za przystępna cenę 300 złociszy xD tak się goli frajerów.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

jak to dragon quest builders 2 [od tworcow] wiec musi byc dobre [jak cos to dalej nie ogralem dqb2 XD]
Obrazek
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

ehh kurwa cross-play na kompie i switchu to by było grane, a tak nie chce mi się grać w taką gierkę, do której muszę iść do konsolki by układać klocki
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ