xDD ale tam było RNG i spawny w podwodnej trawie, tutaj nie będzie już na szczęście
Pokémon!
Moderator: con shonery
Re: Pokémon!
Ten Browt to takie połączenie Angry Birda z Rowletem. Ale najbardziej mi się ten wodny podoba, przypomina mi postać z gry Gex. Super te startery naprawdę.
Gorzej, że graficznie znów to nie powala i lokacje znowu takie puste. Ale mają jeszcze rok, więc może wyjdzie dobrze.
Do tego czasu może Nintendogs wypuszczą wersję OLED Switcha 2. Trzymam kciuki.
Gorzej, że graficznie znów to nie powala i lokacje znowu takie puste. Ale mają jeszcze rok, więc może wyjdzie dobrze.
Do tego czasu może Nintendogs wypuszczą wersję OLED Switcha 2. Trzymam kciuki.
Ruby Rubym, z 16 lat temu nakurwiałem w niehackowane emeraldy do poziomu idealnych EV/IV i nie czułem, by ta woda była upierdliwa. Nigdy nie rozumiałem tej memicznej recenzji IGN, że "too much water". No jest woda, ale poruszasz się po niej jak po normalnych lasach w kanto, o kij im chodziło to nie wiem
A startery nowej geny zajebiste, aż sam nie będę wiedział którego wybrać do momentu ukazania ewolucji
to kurwa forum rap, nie wizaż
Czy Pokemon Pokopia na Switcha 2 to takie trochę Animal Crossing New Horizone?
To dobra gra dla kogoś kto nie jest pokemonowy?
To dobra gra dla kogoś kto nie jest pokemonowy?
tak
tak
Miałem nie kupować, ale po tym jaki to ma hype i że jestem fanem Pokemonów to się skusiłem, przyjmenie się gra
Z tego co się orientuje to od AC (nie grałem) różni się to głównie tym, że nie masz takich downtimów że czekasz na coś albo nie masz co robić, ciągle masz jakieś "questy"
Z tego co się orientuje to od AC (nie grałem) różni się to głównie tym, że nie masz takich downtimów że czekasz na coś albo nie masz co robić, ciągle masz jakieś "questy"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pokopia gra dla jakiś piwniczakow a nie prawdziwych Alpha males, skip. No I zajebane Nintendo musiało wydać gra w postaci gejcarda za przystępna cenę 300 złociszy xD tak się goli frajerów.
- Cz4rny1337
- Moderator
jak to dragon quest builders 2 [od tworcow] wiec musi byc dobre [jak cos to dalej nie ogralem dqb2 XD]

ehh kurwa cross-play na kompie i switchu to by było grane, a tak nie chce mi się grać w taką gierkę, do której muszę iść do konsolki by układać klocki