bakajokoxd pisze: ↑02 lis 2024, 13:10
cytuje "#rogalddl Skoro juz tak wszyscy chcą wiedzieć co się dzieje z Rogalem, wczoraj rozmawialem z ziomeczkiem który siedział z nim w jednej celi, mozecie wierzyc lub nie, jestem z Zambrowa i spotkalem calkiem przypadkowo 3 typkow ktorych spytalem o ognia, i z jednym z nich chwile gadalem mowil ze mnie jkojarzy ja do niego mordo ja tez cie kojarze wymienilismy pare zdan, i nagle cos tam opowiadal ze odwalił 7 lat ze grypsowal i niedawno wyszedl, ja mowie no spoko i jak tam sie siedzialo spotkales kogos ciekawego?" nagle on jebnal mooordo ja siedzialem nawet z raperem takim Marcinkiem Rogalą, ja do niego co ty gadasz z Rogalem siedziales? a on mowil no ze siedzialem z nim ja mowie no slyszalem ze on w Grądach siedzi, na to on mi odpowiedzial ze w zadnych grądach że teraz siedzi na Białołęce w Warszawie a jak z nim siedzial to na Hajnówce i że Rogal grypsował wyzywał strasznie gadów, na grubo z nimi jechał ze odklejka totalna że swir straszny z niego, jakies rany ciete mu pokazywal na ciele, opowiadal mu ze mial za soba proby samobojcze, ze zgarneli go na miescie podczas nagrywania jakis klipow, bo Rogal mial wypuscic jakies 2 kawałki, pytalem sie go czy normalnie dalo sie z nim rozmawiac bo slyszalem ze zajebal ostra odklejke od dragow, na to ten ziomek mi odpowiedzial " Tyyy niee, normalnie ze mna gadal dalo sie z nim porozmawiac na wiele tematów, pytalem sie go co sie stalo ze on tam wgl sie znalazl, tu bylem w szoku ( nie bede piisal szczegolow) ale wiem ze przybili mu 8 lat nie wiem ile juz odsiedzial ale ziomus mowil ze normalnie mu papier pokazywal i jest gruby paragraf, i opowiadał ogolnie ze Marcinek serio w porzadku gosc szczery chlopak, pytal sie go czy zaluje ze tak to sie stalo wszystko na co Rogal odpowiedzial " To jest życie, a w nim róznie bywa, nikt nie wie co przyniosa kolejne dni czy cos takiego ".
Sory za interpunkcje ale najwazniejsze ze dziele sie z wami tym info, ogolnie rozmawialem z gosciem z jakies 15/20min bo akurat zrobilem sobie przerwe na szluge, oczywiscie caly dzien bylo mi z tym dziwnie, ze jako jedna z nielicznych pewnie osob dowiedzialem sie co stalo sie z Rogalem ktorego sluchalem wiele lat, Także temat zadnego powrotu do rapu nie bedzie, chyba ze kiedys ale DDL tez sie starzeje. Pozdrawiam wszystkich"
oooizneb pisze: ↑27 paź 2025, 9:09
Dziwki Dragi Lasery spadly z Apple Music z jakiegos powodu, na youtube dalej jest, wie ktos czy na Spotify tez moze spadly?
Ciekawe tylko czy rogal o tym wie, żeby nie było jak z elemerem. Wszyscy wiemy, że te preordery stepy szynole to kurwy pazerne, co zrobia wszystko dla zarobku
jeśli myślimy o tej samej wypowiedzi, to z tego co pamiętam, bonus wtedy coś o kryminale gadał, i że z pewnym raperem nie dzieje się najlepiej, ale że chodziło o rogala, to tylko domysły raczej
niby zostal znaleziony zawszony i w nie ciekawym stanie. jednak to nic pewnego, pisze dla podbicia tematu, bo w sumie ciekawy jestem co tam u Wariata, oby to wszystko były plotki.