Rogal DDL

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Zarzi

Re: Rogal DDL

Post autor: Zarzi »

bakajokoxd pisze: 02 lis 2024, 13:10 cytuje "#rogalddl Skoro juz tak wszyscy chcą wiedzieć co się dzieje z Rogalem, wczoraj rozmawialem z ziomeczkiem który siedział z nim w jednej celi, mozecie wierzyc lub nie, jestem z Zambrowa i spotkalem calkiem przypadkowo 3 typkow ktorych spytalem o ognia, i z jednym z nich chwile gadalem mowil ze mnie jkojarzy ja do niego mordo ja tez cie kojarze wymienilismy pare zdan, i nagle cos tam opowiadal ze odwalił 7 lat ze grypsowal i niedawno wyszedl, ja mowie no spoko i jak tam sie siedzialo spotkales kogos ciekawego?" nagle on jebnal mooordo ja siedzialem nawet z raperem takim Marcinkiem Rogalą, ja do niego co ty gadasz z Rogalem siedziales? a on mowil no ze siedzialem z nim ja mowie no slyszalem ze on w Grądach siedzi, na to on mi odpowiedzial ze w zadnych grądach że teraz siedzi na Białołęce w Warszawie a jak z nim siedzial to na Hajnówce i że Rogal grypsował wyzywał strasznie gadów, na grubo z nimi jechał ze odklejka totalna że swir straszny z niego, jakies rany ciete mu pokazywal na ciele, opowiadal mu ze mial za soba proby samobojcze, ze zgarneli go na miescie podczas nagrywania jakis klipow, bo Rogal mial wypuscic jakies 2 kawałki, pytalem sie go czy normalnie dalo sie z nim rozmawiac bo slyszalem ze zajebal ostra odklejke od dragow, na to ten ziomek mi odpowiedzial " Tyyy niee, normalnie ze mna gadal dalo sie z nim porozmawiac na wiele tematów, pytalem sie go co sie stalo ze on tam wgl sie znalazl, tu bylem w szoku ( nie bede piisal szczegolow) ale wiem ze przybili mu 8 lat nie wiem ile juz odsiedzial ale ziomus mowil ze normalnie mu papier pokazywal i jest gruby paragraf, i opowiadał ogolnie ze Marcinek serio w porzadku gosc szczery chlopak, pytal sie go czy zaluje ze tak to sie stalo wszystko na co Rogal odpowiedzial " To jest życie, a w nim róznie bywa, nikt nie wie co przyniosa kolejne dni czy cos takiego ".
Sory za interpunkcje ale najwazniejsze ze dziele sie z wami tym info, ogolnie rozmawialem z gosciem z jakies 15/20min bo akurat zrobilem sobie przerwe na szluge, oczywiscie caly dzien bylo mi z tym dziwnie, ze jako jedna z nielicznych pewnie osob dowiedzialem sie co stalo sie z Rogalem ktorego sluchalem wiele lat, Także temat zadnego powrotu do rapu nie bedzie, chyba ze kiedys ale DDL tez sie starzeje. Pozdrawiam wszystkich"

Przeczytałem to głosem Sławomira Suleja
wo777ak

Post autor: wo777ak »

Ostatnio zmieniony 23 lis 2024, 9:28 przez wo777ak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BNZ Reprezent

Post autor: BNZ Reprezent »

Wiadomo, tylko ty rozumiesz. To ja ci powiem, że ty się możesz jedynie domyślać
:search:
wo777ak

Post autor: wo777ak »

psik
Ostatnio zmieniony 11 lut 2025, 3:38 przez wo777ak, łącznie zmieniany 1 raz.
Kalom

Post autor: Kalom »

oby więcej takich bengerków
2do5

Post autor: 2do5 »

spaniałe
Awatar użytkownika
Sieloo

Post autor: Sieloo »

Awatar użytkownika
oooizneb

Post autor: oooizneb »

Dziwki Dragi Lasery spadly z Apple Music z jakiegos powodu, na youtube dalej jest, wie ktos czy na Spotify tez moze spadly?
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Awatar użytkownika
rodolfov

Post autor: rodolfov »

oooizneb pisze: 27 paź 2025, 9:09 Dziwki Dragi Lasery spadly z Apple Music z jakiegos powodu, na youtube dalej jest, wie ktos czy na Spotify tez moze spadly?
dalej wiszą
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

reedycja jest wszystich nielegali i będą na winylu wychodzić, preorder.pl jak cos
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Ciekawe tylko czy rogal o tym wie, żeby nie było jak z elemerem. Wszyscy wiemy, że te preordery stepy szynole to kurwy pazerne, co zrobia wszystko dla zarobku
#freefromage

GVMBLER
bakajokoxd

Post autor: bakajokoxd »

zasłyszane od osób z branży, podobno z rogalem nie jest (nie było?) za dobrze.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To już Bonus mówił u Winiego

Nie dotykaj narkotyków bo cię kurwa zmiotą z planszy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
2do5

jeśli myślimy o tej samej wypowiedzi, to z tego co pamiętam, bonus wtedy coś o kryminale gadał, i że z pewnym raperem nie dzieje się najlepiej, ale że chodziło o rogala, to tylko domysły raczej
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

no tak było, a o kogo może chodzić jak nie o rogala?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

o Szada 3W ewentualnie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
2do5

albo o janusza walczuka
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Nic na Janusza nie mają, Walczuk to prawdziwy G i ruchy robi w ciszy, do przypałowych akcji ma parobków jak Kaczy Proceder
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
bakajokoxd

Post autor: bakajokoxd »

niby zostal znaleziony zawszony i w nie ciekawym stanie. jednak to nic pewnego, pisze dla podbicia tematu, bo w sumie ciekawy jestem co tam u Wariata, oby to wszystko były plotki.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

co to znaczy że został 'znaleziony zawszony', to jest jakieś slangowe określenie ;)?
ODPOWIEDZ