Rogal DDL

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marco_pantani

Re: Rogal DDL

Post autor: marco_pantani »

to też mocne xD
zwracam honor
bakajokoxd

Post autor: bakajokoxd »

https://www.youtube.com/watch?v=OtEgldcRPEM&t=533s mam wrazenie ze ziomek rozkminia lepiej niz niejeden "fan" ddla
wo777ak

Post autor: wo777ak »

Ostatnio zmieniony 23 lis 2024, 9:29 przez wo777ak, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
krokodajl

Post autor: krokodajl »

Awatar użytkownika
krokodajl

Post autor: krokodajl »

rozwiązałem zagadkę

Obrazek
mihvl

Post autor: mihvl »

OCB Z TYM PIERWSZYM na https://hardkorkrokodajl.pl TEZ SZUSTY ZMYS?

Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
aha dobra poranek kojota niewazne juz nam to pokazywales :sleep:
Awatar użytkownika
lakeGhost

Post autor: lakeGhost »

Surviv4l mi3jski cyrk na wi3jski3j wstrzykuj3 marihu4n3 na kl4t3ncji
Fresh313

Post autor: Fresh313 »

Zobaczcie sobie 26:40 minutę rozmowy winiego z Bonusem RPK, wydaje mi się że mowa o Rogalu???
https://youtu.be/-xwF0gZp-SY?si=RUoWpfAyfaYzsiYB
Duserooo

Post autor: Duserooo »

Gdy słuchałem tego wywiadu odrazu pomyślałem o Rogalu gdyż gdzieś wyczytałem że siedział jakoś niedawno i podobno strasznie go odkleiło. Może też skończył z transwestorem w łóżku po mefedronie i po wytrzeźwieniu się załamał
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

No nie zdziwiłoby mnie to wcale.Rogal mega wrażliwy typ tak naprawdę, tylko pokryty prawilno-mefedronową skorupą która w końcu musiała jebnąć.
2do5

Post autor: 2do5 »

brakuje gracza
Dedodedoel

Post autor: Dedodedoel »

Wiem co się stało z Rogalem i publicznie nie będę pisał
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Ty to jesteś gość
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

anonimowo sie rozjeb
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Dedodedoel pisze: 01 lis 2024, 1:05 Wiem co się stało z Rogalem i publicznie nie będę pisał
Piona mordo bo ja na przykład nie wiem ale też nie będę pisał więc jest nas dwóch
Awatar użytkownika
BNZ Reprezent

Post autor: BNZ Reprezent »

Kto wie i to rozpowiada publicznie jest dla mnie zwykłym cwelem, zachowajcie trochę szacunku i nie kręćcie afery.
:search:
2do5

Post autor: 2do5 »

Dedodedoel pisze: 01 lis 2024, 1:05 Wiem co się stało z Rogalem i publicznie nie będę pisał
siemanko siemanko, ja wiem tak tylko trochę, napiszę ewentualnie jednemu koledze, takiemu Maćkowi
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

BNZ Reprezent pisze: 01 lis 2024, 11:04 Kto wie i to rozpowiada publicznie jest dla mnie zwykłym cwelem, zachowajcie trochę szacunku i nie kręćcie afery.
siema rogal co tam
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Znowu komuś zajebał szable(po dziadku szlachcicu (wiem dokładnie o kogo chodzi, ale ciach bajera, podpowiem ze chodzi o kogoś zamieszkalego na Goclawiu(nie Wrocławiu), oraz mającego szlacheckie korzenie)
bakajokoxd

Post autor: bakajokoxd »

cytuje "#rogalddl Skoro juz tak wszyscy chcą wiedzieć co się dzieje z Rogalem, wczoraj rozmawialem z ziomeczkiem który siedział z nim w jednej celi, mozecie wierzyc lub nie, jestem z Zambrowa i spotkalem calkiem przypadkowo 3 typkow ktorych spytalem o ognia, i z jednym z nich chwile gadalem mowil ze mnie jkojarzy ja do niego mordo ja tez cie kojarze wymienilismy pare zdan, i nagle cos tam opowiadal ze odwalił 7 lat ze grypsowal i niedawno wyszedl, ja mowie no spoko i jak tam sie siedzialo spotkales kogos ciekawego?" nagle on jebnal mooordo ja siedzialem nawet z raperem takim Marcinkiem Rogalą, ja do niego co ty gadasz z Rogalem siedziales? a on mowil no ze siedzialem z nim ja mowie no slyszalem ze on w Grądach siedzi, na to on mi odpowiedzial ze w zadnych grądach że teraz siedzi na Białołęce w Warszawie a jak z nim siedzial to na Hajnówce i że Rogal grypsował wyzywał strasznie gadów, na grubo z nimi jechał ze odklejka totalna że swir straszny z niego, jakies rany ciete mu pokazywal na ciele, opowiadal mu ze mial za soba proby samobojcze, ze zgarneli go na miescie podczas nagrywania jakis klipow, bo Rogal mial wypuscic jakies 2 kawałki, pytalem sie go czy normalnie dalo sie z nim rozmawiac bo slyszalem ze zajebal ostra odklejke od dragow, na to ten ziomek mi odpowiedzial " Tyyy niee, normalnie ze mna gadal dalo sie z nim porozmawiac na wiele tematów, pytalem sie go co sie stalo ze on tam wgl sie znalazl, tu bylem w szoku ( nie bede piisal szczegolow) ale wiem ze przybili mu 8 lat nie wiem ile juz odsiedzial ale ziomus mowil ze normalnie mu papier pokazywal i jest gruby paragraf, i opowiadał ogolnie ze Marcinek serio w porzadku gosc szczery chlopak, pytal sie go czy zaluje ze tak to sie stalo wszystko na co Rogal odpowiedzial " To jest życie, a w nim róznie bywa, nikt nie wie co przyniosa kolejne dni czy cos takiego ".
Sory za interpunkcje ale najwazniejsze ze dziele sie z wami tym info, ogolnie rozmawialem z gosciem z jakies 15/20min bo akurat zrobilem sobie przerwe na szluge, oczywiscie caly dzien bylo mi z tym dziwnie, ze jako jedna z nielicznych pewnie osob dowiedzialem sie co stalo sie z Rogalem ktorego sluchalem wiele lat, Także temat zadnego powrotu do rapu nie bedzie, chyba ze kiedys ale DDL tez sie starzeje. Pozdrawiam wszystkich"
ODPOWIEDZ