Rogal DDL
- marco_pantani
-
bakajokoxd
Re: Rogal DDL
https://www.youtube.com/watch?v=OtEgldcRPEM&t=533s mam wrazenie ze ziomek rozkminia lepiej niz niejeden "fan" ddla
rozwiązałem zagadkę

OCB Z TYM PIERWSZYM na https://hardkorkrokodajl.pl TEZ SZUSTY ZMYS?
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
aha dobra poranek kojota niewazne juz nam to pokazywales
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
aha dobra poranek kojota niewazne juz nam to pokazywales
Surviv4l mi3jski cyrk na wi3jski3j wstrzykuj3 marihu4n3 na kl4t3ncji
Zobaczcie sobie 26:40 minutę rozmowy winiego z Bonusem RPK, wydaje mi się że mowa o Rogalu???
https://youtu.be/-xwF0gZp-SY?si=RUoWpfAyfaYzsiYB
https://youtu.be/-xwF0gZp-SY?si=RUoWpfAyfaYzsiYB
Gdy słuchałem tego wywiadu odrazu pomyślałem o Rogalu gdyż gdzieś wyczytałem że siedział jakoś niedawno i podobno strasznie go odkleiło. Może też skończył z transwestorem w łóżku po mefedronie i po wytrzeźwieniu się załamał
-
nescafeklasyg
No nie zdziwiłoby mnie to wcale.Rogal mega wrażliwy typ tak naprawdę, tylko pokryty prawilno-mefedronową skorupą która w końcu musiała jebnąć.
-
Dedodedoel
Wiem co się stało z Rogalem i publicznie nie będę pisał
-
Bisclavret
Piona mordo bo ja na przykład nie wiem ale też nie będę pisał więc jest nas dwóch
- BNZ Reprezent
Kto wie i to rozpowiada publicznie jest dla mnie zwykłym cwelem, zachowajcie trochę szacunku i nie kręćcie afery.
siemanko siemanko, ja wiem tak tylko trochę, napiszę ewentualnie jednemu koledze, takiemu Maćkowi
siema rogal co tamBNZ Reprezent pisze: ↑01 lis 2024, 11:04 Kto wie i to rozpowiada publicznie jest dla mnie zwykłym cwelem, zachowajcie trochę szacunku i nie kręćcie afery.
-
bombastyczny
Znowu komuś zajebał szable(po dziadku szlachcicu (wiem dokładnie o kogo chodzi, ale ciach bajera, podpowiem ze chodzi o kogoś zamieszkalego na Goclawiu(nie Wrocławiu), oraz mającego szlacheckie korzenie)
-
bakajokoxd
cytuje "#rogalddl Skoro juz tak wszyscy chcą wiedzieć co się dzieje z Rogalem, wczoraj rozmawialem z ziomeczkiem który siedział z nim w jednej celi, mozecie wierzyc lub nie, jestem z Zambrowa i spotkalem calkiem przypadkowo 3 typkow ktorych spytalem o ognia, i z jednym z nich chwile gadalem mowil ze mnie jkojarzy ja do niego mordo ja tez cie kojarze wymienilismy pare zdan, i nagle cos tam opowiadal ze odwalił 7 lat ze grypsowal i niedawno wyszedl, ja mowie no spoko i jak tam sie siedzialo spotkales kogos ciekawego?" nagle on jebnal mooordo ja siedzialem nawet z raperem takim Marcinkiem Rogalą, ja do niego co ty gadasz z Rogalem siedziales? a on mowil no ze siedzialem z nim ja mowie no slyszalem ze on w Grądach siedzi, na to on mi odpowiedzial ze w zadnych grądach że teraz siedzi na Białołęce w Warszawie a jak z nim siedzial to na Hajnówce i że Rogal grypsował wyzywał strasznie gadów, na grubo z nimi jechał ze odklejka totalna że swir straszny z niego, jakies rany ciete mu pokazywal na ciele, opowiadal mu ze mial za soba proby samobojcze, ze zgarneli go na miescie podczas nagrywania jakis klipow, bo Rogal mial wypuscic jakies 2 kawałki, pytalem sie go czy normalnie dalo sie z nim rozmawiac bo slyszalem ze zajebal ostra odklejke od dragow, na to ten ziomek mi odpowiedzial " Tyyy niee, normalnie ze mna gadal dalo sie z nim porozmawiac na wiele tematów, pytalem sie go co sie stalo ze on tam wgl sie znalazl, tu bylem w szoku ( nie bede piisal szczegolow) ale wiem ze przybili mu 8 lat nie wiem ile juz odsiedzial ale ziomus mowil ze normalnie mu papier pokazywal i jest gruby paragraf, i opowiadał ogolnie ze Marcinek serio w porzadku gosc szczery chlopak, pytal sie go czy zaluje ze tak to sie stalo wszystko na co Rogal odpowiedzial " To jest życie, a w nim róznie bywa, nikt nie wie co przyniosa kolejne dni czy cos takiego ".
Sory za interpunkcje ale najwazniejsze ze dziele sie z wami tym info, ogolnie rozmawialem z gosciem z jakies 15/20min bo akurat zrobilem sobie przerwe na szluge, oczywiscie caly dzien bylo mi z tym dziwnie, ze jako jedna z nielicznych pewnie osob dowiedzialem sie co stalo sie z Rogalem ktorego sluchalem wiele lat, Także temat zadnego powrotu do rapu nie bedzie, chyba ze kiedys ale DDL tez sie starzeje. Pozdrawiam wszystkich"
Sory za interpunkcje ale najwazniejsze ze dziele sie z wami tym info, ogolnie rozmawialem z gosciem z jakies 15/20min bo akurat zrobilem sobie przerwe na szluge, oczywiscie caly dzien bylo mi z tym dziwnie, ze jako jedna z nielicznych pewnie osob dowiedzialem sie co stalo sie z Rogalem ktorego sluchalem wiele lat, Także temat zadnego powrotu do rapu nie bedzie, chyba ze kiedys ale DDL tez sie starzeje. Pozdrawiam wszystkich"