eh, no dobraSWN pisze: ↑03 gru 2025, 13:43 Ze swojej strony PROPONUJĘ (to nie decyzja)
1.wspomniane wypierdolenie pobocznego, obecnego konta na perma
2. powrót na bakłażana (jako podtrzymanie mojej decyzji, że umyślne i otwarte wjebanie się w perma żeby dostać umówioną karę nie zasługuje na perma)
3. jakiekolwiek kolejne kombinowanie, zostanie powiązanym z innym kontem = bezwarunkowy perm bez czekania na wyjaśnienia i warny za jakieś "przekazywanie wiadomości" itp
I wreszcie zamknęlibyśmy ten temat. Czekam na opinię.
Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Rozumiem że komuś nie pasuje foruming kolejnego konta bortwicka i je zgłasza, ale aktywnie próbować pozbyć się z forum baq i smly to nie zrozumiem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- piernikowyskoczek
pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
przecież smly który w fazie manii co noc odkopuje dziesiąt tematów bez żadnej wartości jest w tym conajmniej tak samo męczący jak lamus z Wrzeszcza
czyli póki się nie jebie siatkarzy można spokojnie latać na multi na legalu
- Haczapurjan
- piernikowyskoczek
zgadzam się, bakłażan pogada normalnie, smly no przyznajmy jest lekkim schizofrenikiem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- zemsta1camzata
jak lubisz mieć nasrane w salonie to spoko
to do mnie pytanie? bo nawet nie mam pojęcia o takim koncie
przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazałchuj pisze: ↑03 gru 2025, 14:30viewtopic.php?p=522327#p522327
w tym samym dniu pomówiony user dostał wezwanie z omzrik viewtopic.php?p=522678&hilit=omzrik#p522678
zresztą niech każdy sam sobie wyrobi opinie, jakby kto nie wiedział to user Ksiazeporzadek to ex konto zemsty1camzata, czołowej konfitury i zakały forum, wzgardzonej przez każdego dobrego człowieka.
prędzej bym poszedł na mecz legii, niż zgłosił kogoś do omzriku
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Czyli bakłażan vel chuj nie dość że barwna postać wnosząca ciekawe wątki i argumenty w różnych tematach forum (a nie tylko w tematach z Paluchem i pasty w jpd) to jeszcze człowiek honorowy szanujący przegrany zakład. I pisze to jako ziomek, który stoi chyba w każdym możliwym temacie po drugiej stronie i nie zgadzam się z nim praktycznie we wszystkim co pisze, co nie zmienia faktu, że lubię poczytać i zastanowić się nad swoimi argumentami. IMO propozycja @SWN najsensowniejsza
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- zemsta1camzata
w jaki sposób skoro później założył sobie multi?
jaki dresscode? w klubie w dresach
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@SWN z jakiej racji konto @Swm zostało skasowane, lub chociaż na wniosek jakiej kancelari? bo że takie istniało są dowody
buahahah, i co, i ja mam ci w to uwierzyć? fejur? przyznaj, że liczysz na to, że ludzie nie pamiętają tej akcji, bo z lektury tego topica nijak nie da się wydedukować, że mowa jest o jakimś fejurze, wręcz przeciwnie, ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 14:43 przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami
fakty są takie
>napisałeś na kozaku, że zgłosiłeś posty usera do omzrik (co jak najbardziej pasuje do profilu twojego charakteru)
>tego samego dnia przestraszony nastolatek dostaje powiadomienie od omzrik
wgl komuś chyba mocno zależało na tym, żeby wepchać moją mordę na świecznik, w momencie kiedy poruszyłem temat zemsty1kamzata jako konfidenta donoszącego na userów forum do organów zewnętrznych. a reszta to bezrefleksyjnie podłapała, jakbym jakiejś zbrodni dokonał, podczas gdy bytujecie tutaj na co dzień obok takiego śliskiego kreta donosicielskiego i nie macie z nim problemu. nie wstyd wam?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ten ziomek na którego donosił to pawlik ze starego forum i on jest starszy od zemsty i teraz to ma ze 35 lat xD
A już na pewno 30+
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
w takim razie daje wajbsy ograniczonego intelektualnie, no ale nie będę go osądzał, nie jesteśmy na rozprawie.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Połowa ślizgawki to policyjni szpiedzy
próbują zgłębić tajniki ulicznej wiedzy
mają wszędzie wtyki więc uważaj na zakręty
połowa ślizgawki to policyjne mendy
próbują zgłębić tajniki ulicznej wiedzy
mają wszędzie wtyki więc uważaj na zakręty
połowa ślizgawki to policyjne mendy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike