Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: Warny/Bany

Post autor: chuj »

SWN pisze: 03 gru 2025, 13:43 Ze swojej strony PROPONUJĘ (to nie decyzja)

1.wspomniane wypierdolenie pobocznego, obecnego konta na perma
2. powrót na bakłażana (jako podtrzymanie mojej decyzji, że umyślne i otwarte wjebanie się w perma żeby dostać umówioną karę nie zasługuje na perma)
3. jakiekolwiek kolejne kombinowanie, zostanie powiązanym z innym kontem = bezwarunkowy perm bez czekania na wyjaśnienia i warny za jakieś "przekazywanie wiadomości" itp

I wreszcie zamknęlibyśmy ten temat. Czekam na opinię.
eh, no dobra
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Rozumiem że komuś nie pasuje foruming kolejnego konta bortwicka i je zgłasza, ale aktywnie próbować pozbyć się z forum baq i smly to nie zrozumiem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

bronek pisze: 03 gru 2025, 14:27 jestem zdziwiony ze ktos uwaza ze podpierdalanie to cos zlego imo to w najgorszym przypadku neutralna rzecz a w najlepszym dobra
buahah i takich ludzi mijamy na ulicy
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Burak pisze: 03 gru 2025, 14:35 óbować pozbyć się z forum baq i smly to nie zrozumiem
przecież smly który w fazie manii co noc odkopuje dziesiąt tematów bez żadnej wartości jest w tym conajmniej tak samo męczący jak lamus z Wrzeszcza
Jose pisze: 03 gru 2025, 13:47 Dodam jeszcze trzy grosze, bo wcześniej bywało to na zasadzie: każdy wie, że to jest bakłażan, ale dajemy mu spokój, potem bakłażan się odpalał po bakłażanowsku w temacie żydów/siatkówki/whatever i dostawał od razu perma za multi.
czyli póki się nie jebie siatkarzy można spokojnie latać na multi na legalu
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

mas pisze: 03 gru 2025, 14:40 czyli póki się nie jebie siatkarzy można spokojnie latać na multi na legalu
Kubańska agentura Wilfredo Leona
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

chuj pisze: 03 gru 2025, 14:34 eh, no dobra
xD
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

mas pisze: 03 gru 2025, 14:40 przecież smly który w fazie manii co noc odkopuje dziesiąt tematów bez żadnej wartości jest w tym conajmniej tak samo męczący jak lamus z Wrzeszcza
zgadzam się, bakłażan pogada normalnie, smly no przyznajmy jest lekkim schizofrenikiem
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:25 Skąd to zdziwienie że jak ktoś promuje apki które mają za zadanie podpierdalać źle zaparkowane auta to na forum będzie inaczej?
jak lubisz mieć nasrane w salonie to spoko
mas pisze: 03 gru 2025, 14:27 a konto SWM też na słupa brata było?
to do mnie pytanie? bo nawet nie mam pojęcia o takim koncie
chuj pisze: 03 gru 2025, 14:30
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:01 na nikogo donosów nie składałem
viewtopic.php?p=522327#p522327

w tym samym dniu pomówiony user dostał wezwanie z omzrik viewtopic.php?p=522678&hilit=omzrik#p522678

zresztą niech każdy sam sobie wyrobi opinie, jakby kto nie wiedział to user Ksiazeporzadek to ex konto zemsty1camzata, czołowej konfitury i zakały forum, wzgardzonej przez każdego dobrego człowieka.
przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał :lol: a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami

prędzej bym poszedł na mecz legii, niż zgłosił kogoś do omzriku
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

zbanowac wszystkich multikonciarzy ktorzy brzydko do mnie pisali, a zostawic tych ktorzy nie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Czyli bakłażan vel chuj nie dość że barwna postać wnosząca ciekawe wątki i argumenty w różnych tematach forum (a nie tylko w tematach z Paluchem i pasty w jpd) to jeszcze człowiek honorowy szanujący przegrany zakład. I pisze to jako ziomek, który stoi chyba w każdym możliwym temacie po drugiej stronie i nie zgadzam się z nim praktycznie we wszystkim co pisze, co nie zmienia faktu, że lubię poczytać i zastanowić się nad swoimi argumentami. IMO propozycja @SWN najsensowniejsza
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:44 człowiek honorowy szanujący przegrany zakład
w jaki sposób skoro później założył sobie multi?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 14:36 pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

@SWN z jakiej racji konto @Swm zostało skasowane, lub chociaż na wniosek jakiej kancelari? bo że takie istniało są dowody
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 14:43 przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami
buahahah, i co, i ja mam ci w to uwierzyć? fejur? przyznaj, że liczysz na to, że ludzie nie pamiętają tej akcji, bo z lektury tego topica nijak nie da się wydedukować, że mowa jest o jakimś fejurze, wręcz przeciwnie, ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.

fakty są takie
>napisałeś na kozaku, że zgłosiłeś posty usera do omzrik (co jak najbardziej pasuje do profilu twojego charakteru)
>tego samego dnia przestraszony nastolatek dostaje powiadomienie od omzrik

wgl komuś chyba mocno zależało na tym, żeby wepchać moją mordę na świecznik, w momencie kiedy poruszyłem temat zemsty1kamzata jako konfidenta donoszącego na userów forum do organów zewnętrznych. a reszta to bezrefleksyjnie podłapała, jakbym jakiejś zbrodni dokonał, podczas gdy bytujecie tutaj na co dzień obok takiego śliskiego kreta donosicielskiego i nie macie z nim problemu. nie wstyd wam?
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

SWN pisze: 03 gru 2025, 14:47
piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 14:36 pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
kiedyś pisałem kadłubowi że nie jesteśmy jego goścmi lub goścmi leona wplatając to w jakiś argumentacyjny post żeby ogarnął cipę, odpisał mi tylko "jesteście"
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

chuj pisze: 03 gru 2025, 14:53 ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.
Ten ziomek na którego donosił to pawlik ze starego forum i on jest starszy od zemsty i teraz to ma ze 35 lat xD

A już na pewno 30+
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

w takim razie daje wajbsy ograniczonego intelektualnie, no ale nie będę go osądzał, nie jesteśmy na rozprawie.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Połowa ślizgawki to policyjni szpiedzy
próbują zgłębić tajniki ulicznej wiedzy
mają wszędzie wtyki więc uważaj na zakręty
połowa ślizgawki to policyjne mendy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
ODPOWIEDZ