Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: Warny/Bany

Post autor: chuj »

SWN pisze: 03 gru 2025, 13:43 Ze swojej strony PROPONUJĘ (to nie decyzja)

1.wspomniane wypierdolenie pobocznego, obecnego konta na perma
2. powrót na bakłażana (jako podtrzymanie mojej decyzji, że umyślne i otwarte wjebanie się w perma żeby dostać umówioną karę nie zasługuje na perma)
3. jakiekolwiek kolejne kombinowanie, zostanie powiązanym z innym kontem = bezwarunkowy perm bez czekania na wyjaśnienia i warny za jakieś "przekazywanie wiadomości" itp

I wreszcie zamknęlibyśmy ten temat. Czekam na opinię.
eh, no dobra
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Rozumiem że komuś nie pasuje foruming kolejnego konta bortwicka i je zgłasza, ale aktywnie próbować pozbyć się z forum baq i smly to nie zrozumiem
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

bronek pisze: 03 gru 2025, 14:27 jestem zdziwiony ze ktos uwaza ze podpierdalanie to cos zlego imo to w najgorszym przypadku neutralna rzecz a w najlepszym dobra
buahah i takich ludzi mijamy na ulicy
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Burak pisze: 03 gru 2025, 14:35 óbować pozbyć się z forum baq i smly to nie zrozumiem
przecież smly który w fazie manii co noc odkopuje dziesiąt tematów bez żadnej wartości jest w tym conajmniej tak samo męczący jak lamus z Wrzeszcza
Jose pisze: 03 gru 2025, 13:47 Dodam jeszcze trzy grosze, bo wcześniej bywało to na zasadzie: każdy wie, że to jest bakłażan, ale dajemy mu spokój, potem bakłażan się odpalał po bakłażanowsku w temacie żydów/siatkówki/whatever i dostawał od razu perma za multi.
czyli póki się nie jebie siatkarzy można spokojnie latać na multi na legalu
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

mas pisze: 03 gru 2025, 14:40 czyli póki się nie jebie siatkarzy można spokojnie latać na multi na legalu
Kubańska agentura Wilfredo Leona
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

chuj pisze: 03 gru 2025, 14:34 eh, no dobra
xD
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

mas pisze: 03 gru 2025, 14:40 przecież smly który w fazie manii co noc odkopuje dziesiąt tematów bez żadnej wartości jest w tym conajmniej tak samo męczący jak lamus z Wrzeszcza
zgadzam się, bakłażan pogada normalnie, smly no przyznajmy jest lekkim schizofrenikiem
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:25 Skąd to zdziwienie że jak ktoś promuje apki które mają za zadanie podpierdalać źle zaparkowane auta to na forum będzie inaczej?
jak lubisz mieć nasrane w salonie to spoko
mas pisze: 03 gru 2025, 14:27 a konto SWM też na słupa brata było?
to do mnie pytanie? bo nawet nie mam pojęcia o takim koncie
chuj pisze: 03 gru 2025, 14:30
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:01 na nikogo donosów nie składałem
viewtopic.php?p=522327#p522327

w tym samym dniu pomówiony user dostał wezwanie z omzrik viewtopic.php?p=522678&hilit=omzrik#p522678

zresztą niech każdy sam sobie wyrobi opinie, jakby kto nie wiedział to user Ksiazeporzadek to ex konto zemsty1camzata, czołowej konfitury i zakały forum, wzgardzonej przez każdego dobrego człowieka.
przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał :lol: a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami

prędzej bym poszedł na mecz legii, niż zgłosił kogoś do omzriku
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

zbanowac wszystkich multikonciarzy ktorzy brzydko do mnie pisali, a zostawic tych ktorzy nie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Czyli bakłażan vel chuj nie dość że barwna postać wnosząca ciekawe wątki i argumenty w różnych tematach forum (a nie tylko w tematach z Paluchem i pasty w jpd) to jeszcze człowiek honorowy szanujący przegrany zakład. I pisze to jako ziomek, który stoi chyba w każdym możliwym temacie po drugiej stronie i nie zgadzam się z nim praktycznie we wszystkim co pisze, co nie zmienia faktu, że lubię poczytać i zastanowić się nad swoimi argumentami. IMO propozycja @SWN najsensowniejsza
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 14:44 człowiek honorowy szanujący przegrany zakład
w jaki sposób skoro później założył sobie multi?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 14:36 pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

@SWN z jakiej racji konto @Swm zostało skasowane, lub chociaż na wniosek jakiej kancelari? bo że takie istniało są dowody
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 14:43 przecież to jakiś fejur był, którego chłop sobie na 5 minut w paincie zrobił czy chuj wie co, nawet treści nie pokazał a nawet jeśli ktoś go zgłosił, to na pewno nie byłem ja, nigdy nie miałem żadnego kontaktu z omzrikiem czy innymi podobnymi szaleńcami
buahahah, i co, i ja mam ci w to uwierzyć? fejur? przyznaj, że liczysz na to, że ludzie nie pamiętają tej akcji, bo z lektury tego topica nijak nie da się wydedukować, że mowa jest o jakimś fejurze, wręcz przeciwnie, ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.

fakty są takie
>napisałeś na kozaku, że zgłosiłeś posty usera do omzrik (co jak najbardziej pasuje do profilu twojego charakteru)
>tego samego dnia przestraszony nastolatek dostaje powiadomienie od omzrik

wgl komuś chyba mocno zależało na tym, żeby wepchać moją mordę na świecznik, w momencie kiedy poruszyłem temat zemsty1kamzata jako konfidenta donoszącego na userów forum do organów zewnętrznych. a reszta to bezrefleksyjnie podłapała, jakbym jakiejś zbrodni dokonał, podczas gdy bytujecie tutaj na co dzień obok takiego śliskiego kreta donosicielskiego i nie macie z nim problemu. nie wstyd wam?
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

SWN pisze: 03 gru 2025, 14:47
piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 14:36 pamiętajcie, że jesteście gośćmi SWNa
Do czego to followup, bo to na bank followup, tylko do czego
kiedyś pisałem kadłubowi że nie jesteśmy jego goścmi lub goścmi leona wplatając to w jakiś argumentacyjny post żeby ogarnął cipę, odpisał mi tylko "jesteście"
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

chuj pisze: 03 gru 2025, 14:53 ten ziomek na którego donosiłeś to był jakiś wystraszony młokos.
Ten ziomek na którego donosił to pawlik ze starego forum i on jest starszy od zemsty i teraz to ma ze 35 lat xD

A już na pewno 30+
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

w takim razie daje wajbsy ograniczonego intelektualnie, no ale nie będę go osądzał, nie jesteśmy na rozprawie.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Połowa ślizgawki to policyjni szpiedzy
próbują zgłębić tajniki ulicznej wiedzy
mają wszędzie wtyki więc uważaj na zakręty
połowa ślizgawki to policyjne mendy
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje