Skąd to zdziwienie że jak ktoś promuje apki które mają za zadanie podpierdalać źle zaparkowane auta to na forum będzie inaczej?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jak juz dyskusja sie rozlewa na watki poboczne to w ogole jestem zdziwiony ze ktos uwaza ze podpierdalanie to cos zlego imo to w najgorszym przypadku neutralna rzecz a w najlepszym dobra
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Pozwany oświadczył, iż MasnyBen jest multikontem zemsta1camzata.
Dowody w postaci: logów braterskich więzów, screenów prawdy oraz zeznań ducha Wi-Fi, potwierdzają, iż konto to należało do brata zemsta1camzata
zresztą niech każdy sam sobie wyrobi opinie, jakby kto nie wiedział to user @Ksiazeporzadek to ex konto zemsty1camzata, czołowej konfitury i zakały forum, wzgardzonej przez każdego dobrego człowieka.
I miejmy nadzieje ze przekazywanie bialka nie bylo metaforycznym okresleniem do pewnej czynnosci cielesnej (dobra przesadzilem ze sluchaniem cherry pop)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
SWN pisze: ↑03 gru 2025, 13:22
1.bakłażan przegrał jakiś zakład, gdzie strony bez potwierdzenia ze mną obiecały sobie perma
2. ja standardowo poinformowałem że nie daję permów w zakładach, bo czemu miałbym karać pośrednio sam siebie (swoje forum) mniejszą aktywnością i eliminowaniem sobie userów
3. bakłażan uniósł się honorem, że ustalili perma, więc umyślnie złamał regulamin i otwarcie mnie o tym poinformował, żeby wymusić wyjebanie mu konta (i dotrzymanie warunków zakładu)
4. osobiście niezmiennie uważam, że jest to inna sytuacja niż klasyczne hehe założę nowe konto zrobię ich w chuja i za tę grę w otwarte karty osobiście pozwoliłem mu postować dalej, a konto bakłażan miało być mogiłą na poczet przegranego zakładu
Mam nadzieję że nie pomyliłem jakoś faktów, w razie czego @chuj może napisać swoją wersję.
Malloy pisze: ↑03 gru 2025, 14:25
Skąd to zdziwienie że jak ktoś promuje apki które mają za zadanie podpierdalać źle zaparkowane auta to na forum będzie inaczej?
Malloy panczlajnerze @SWN zahakuj funkcjonalność pod tytułem załóż mi nowe konto z automatycznym zablokowaniem starego specjalnie dla baqlashana