Wg mnie nigdy nie była, przy okazji jednej z wcześniejszych dyskusji (bodajże nawet w tym temacie) opisywałem już że:zemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 13:09 jacyś inni schizofrenicy, których nicków nie pamiętam zjeżdżają na bany a baqlashan nie? przecież to jest identyczna sytuacja
1.bakłażan przegrał jakiś zakład, gdzie strony bez potwierdzenia ze mną obiecały sobie perma
2. ja standardowo poinformowałem że nie daję permów w zakładach, bo czemu miałbym karać pośrednio sam siebie (swoje forum) mniejszą aktywnością i eliminowaniem sobie userów
3. bakłażan uniósł się honorem, że ustalili perma, więc umyślnie złamał regulamin i otwarcie mnie o tym poinformował, żeby wymusić wyjebanie mu konta (i dotrzymanie warunków zakładu)
4. osobiście niezmiennie uważam, że jest to inna sytuacja niż klasyczne hehe założę nowe konto zrobię ich w chuja i za tę grę w otwarte karty osobiście pozwoliłem mu postować dalej, a konto bakłażan miało być mogiłą na poczet przegranego zakładu
Mam nadzieję że nie pomyliłem jakoś faktów, w razie czego @chuj może napisać swoją wersję.
Zbieżne posty z 2020 nie są jego, bakłażan dostał passy do tego gównokonta nazwijmy to "od fana", o czym też byłem poinformowany
TLDR
Czy to nagięcie regulaminu? Tak, nigdy nie zaprzeczałem, ale to coś w rodzaju dealu między nim, a mną, bo ujęła mnie chęć otrzymania ustalonej kary, mimo że był od niej zwolniony.