Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Warny/Bany

Post autor: Burak »

Uwolnić Smly :(
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

witam, Smly zrobił z gęby cholewę, mówił, że nie będzie postował, dopóki nie zaprzestanie spożywania kofeiny, słowa nie dotrzymał, ban słuszny
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
E-42

Post autor: E-42 »

Uzależnienie poważna choroba a z kofeiną żartów nie ma wyrozumiałości trochę też bym nie dał rady. Lygrysy z saturnami nie dociągnęły swoich szumnych zapowiedzi i projektów nawet do etapu 1/4 a postować nikt nie zabrania
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Niech usuną wszystkie multikonta i normalnie prostują z baquashan i smly
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ale czy mozna mowic o multikoncie w sytuacji, gdy uzytkownik ma tylko jedno konto? podatek katastralny dopiero od drugiego konta
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Podbijam pomysł Malloya
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Obrazek
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

już miałem pisać, że te donosy na multi smly to se pewnie gogi sam wymyślił, żeby się wykazać jaki to nie jest strażnik teksasu, ale potem o sobie przypomniał w tym wątku ten cwel co zemstacamzata sie nazywa. @zemsta1camzata pamietasz jak na usera z forum słałeś donosy do omzrik, folksdojczu konfituro?

WARN - obraza, post zgłoszony.
Jose
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Musiałeś mnie z kimś pomylić, bo na nikogo donosów nie składałem multikonciarzu bez honoru

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Ale na babę z Żabki, co to nie chciała podgrzać piccaweczki, to już chyba do pracodawcy zdaje się tak
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

:lol: :lol:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Malloy pisze: 03 gru 2025, 11:35 Niech usuną wszystkie multikonta i normalnie prostują z baquashan i smly
Megidox pisze: 03 gru 2025, 12:49 Podbijam pomysł Malloya
Za każdym razem jak wraca temat multikont powtarzam:

Jak lubicie jakichś userów, którzy dostali bana na pierwszym koncie, to nie pytajcie moderacji "łee a czemu nie może po prostu postować na głównym koncie?;//", tylko samych userów, bo to oni z różnych powodów stwierdzili że założą inne.

Tutaj pokazywałem już, że smly miał aktywne konto zakładając multi (jedno nawet na zaś, w marcu) więc jak wyżej - pytaj jego czemu nie siedział na jednym, nie mnie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

dr zjeb pisze: 03 gru 2025, 13:02 Ale na babę z Żabki, co to nie chciała podgrzać piccaweczki, to już chyba do pracodawcy zdaje się tak
jak zapewniasz jakaś obsługę to masz obowiązek ją realizować, jak ty lubisz dawać się dymać to spoko
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:01 Musiałeś mnie z kimś pomylić, bo na nikogo donosów nie składałem multikonciarzu bez honoru
Za to chętnie do moderacji podpierdalasz czym mi zapewniłeś pierwszego warna. Prawilny żeś w chuj. Żeby nie było - w ramach rewanżyku też cię podjebałem za jedno ad personam, ale moderator uznał (z czystej złośliwości jak mniemam), że skoro w powodzie wpisałem „rewanżyk”, to winy nie uznaje hehe
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

SWN pisze: 03 gru 2025, 13:04 Tutaj pokazywałem już, że smly miał aktywne konto zakładając multi (jedno nawet na zaś, w marcu) więc jak wyżej - pytaj jego czemu nie siedział na jednym, nie mnie.
to czemu za takie samo przewinienie smly, bortwick, igzaveli i jacyś inni schizofrenicy, których nicków nie pamiętam zjeżdżają na bany a baqlashan nie? przecież to jest identyczna sytuacja, chłop nawet nie tyle miał jedno konto na zapas co sobie postował w przeciągu 5 minut z jednego i drugiego konta

Obrazek

Obrazek

Dodano po 55 sekundach:
Haczapurjan pisze: 03 gru 2025, 13:09
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:01 Musiałeś mnie z kimś pomylić, bo na nikogo donosów nie składałem multikonciarzu bez honoru
Za to chętnie do moderacji podpierdalasz czym mi zapewniłeś pierwszego warna. Prawilny żeś w chuj. Żeby nie było - w ramach rewanżyku też cię podjebałem za jedno ad personam, ale moderator uznał (z czystej złośliwości jak mniemam), że skoro w powodzie wpisałem „rewanżyk”, to winy nie uznaje hehe
a po co kłamiesz? też dostałem warna przez ciebie xD viewtopic.php?p=1189656#p1189656
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

czekam aż bronek sie wypowie bo nie wiem co myśleć
Awatar użytkownika
dr zjeb

Twoją siorkę lubię dymać. Ale ja nie o tym. Jakoś tak mi się wyświetla, że prawdopodobnie wyglądało to tak że posłusznie zawinąłeś mandżur zamiast otworzyć buzię, a potem poszukałeś adresu i hajda. A podejrzewam tak, bo o babie z basenu też pierdoliłeś na forum, a skoro ci się chciało to zapewne też nic nie zrobiłeś żeby ją przepędzić, ale chociaż powiedzieć co robi nie tak.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

zostaw sobie swoje podejrzenia do tego czy klocka w kiblu będziesz miał twardego czy czy miękkiego, bo się oczywiście mylisz
Awatar użytkownika
dr zjeb

:D to trzeba mieć zamiłowanie
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:10 a po co kłamiesz? też dostałem warna przez ciebie xD viewtopic.php?p=1189656#p1189656
Nie kłamię, za ten post przecież nie dostałeś, masz nawet adnotację:

viewtopic.php?p=1189643#p1189643
ODPOWIEDZ