Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Warny/Bany

Post autor: SWN »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:09 jacyś inni schizofrenicy, których nicków nie pamiętam zjeżdżają na bany a baqlashan nie? przecież to jest identyczna sytuacja
Wg mnie nigdy nie była, przy okazji jednej z wcześniejszych dyskusji (bodajże nawet w tym temacie) opisywałem już że:

1.bakłażan przegrał jakiś zakład, gdzie strony bez potwierdzenia ze mną obiecały sobie perma
2. ja standardowo poinformowałem że nie daję permów w zakładach, bo czemu miałbym karać pośrednio sam siebie (swoje forum) mniejszą aktywnością i eliminowaniem sobie userów
3. bakłażan uniósł się honorem, że ustalili perma, więc umyślnie złamał regulamin i otwarcie mnie o tym poinformował, żeby wymusić wyjebanie mu konta (i dotrzymanie warunków zakładu)
4. osobiście niezmiennie uważam, że jest to inna sytuacja niż klasyczne hehe założę nowe konto zrobię ich w chuja i za tę grę w otwarte karty osobiście pozwoliłem mu postować dalej, a konto bakłażan miało być mogiłą na poczet przegranego zakładu

Mam nadzieję że nie pomyliłem jakoś faktów, w razie czego @chuj może napisać swoją wersję.
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:10 postował w przeciągu 5 minut z jednego i drugiego konta
Zbieżne posty z 2020 nie są jego, bakłażan dostał passy do tego gównokonta nazwijmy to "od fana", o czym też byłem poinformowany

TLDR
Czy to nagięcie regulaminu? Tak, nigdy nie zaprzeczałem, ale to coś w rodzaju dealu między nim, a mną, bo ujęła mnie chęć otrzymania ustalonej kary, mimo że był od niej zwolniony.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:05
dr zjeb pisze: 03 gru 2025, 13:02 Ale na babę z Żabki, co to nie chciała podgrzać piccaweczki, to już chyba do pracodawcy zdaje się tak
jak zapewniasz jakaś obsługę to masz obowiązek ją realizować, jak ty lubisz dawać się dymać to spoko

popieram
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

SWN pisze: 03 gru 2025, 13:22 4. osobiście niezmiennie uważam, że jest to inna sytuacja niż klasyczne hehe założę nowe konto zrobię ich w chuja i za tę grę w otwarte karty osobiście pozwoliłem mu postować dalej, a konto bakłażan miało być mogiłą na poczet przegranego zakładu
to czemu to już któreś jego wcielenie? nie chcę mi się jakoś przesadnie przeszukiwać, ale to jest z jego piąte konto
SWN pisze: 03 gru 2025, 13:22 Zbieżne posty z 2020 nie są jego, bakłażan dostał passy do tego gównokonta nazwijmy to "od fana", o czym też byłem poinformowany
ok a jak to ma się do regulaminu
Konto należy tylko do osoby rejestrującej się na forum, tylko założyciel może korzystać ze swojego konta.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ale fikoły kurwa ty
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:30 to czemu to już któreś jego wcielenie?
No i tu dochodzimy do rzeczy, która osobiście też mnie w tym uwiera (i o której też już pisałem w tym temacie, nawet z samym bakłażanem)
Spoiler
sredniagranakompa pisze: 01 lut 2025, 14:55 ja do ciebie nie mam żadnego żalu jak coś, jest jak mówisz - szedłeś mi na rękę a ja stawiałem kloca
czyli jego faza na jakieś kurwa nowe wcielenia, kreacje i przekonania, że teraz to już się nie identyfikuje z danym nickiem i prosze mu dać nowy

Ze swojej strony PROPONUJĘ (to nie decyzja)

1.wspomniane wypierdolenie pobocznego, obecnego konta na perma
2. powrót na bakłażana (jako podtrzymanie mojej decyzji, że umyślne i otwarte wjebanie się w perma żeby dostać umówioną karę nie zasługuje na perma)
3. jakiekolwiek kolejne kombinowanie, zostanie powiązanym z innym kontem = bezwarunkowy perm bez czekania na wyjaśnienia i warny za jakieś "przekazywanie wiadomości" itp

I wreszcie zamknęlibyśmy ten temat. Czekam na opinię.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ART

a jak wytlumaczysz @anulkahh @fulton

rym| last.fm
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Zaraz, najpierw @chuj
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Dodam jeszcze trzy grosze, bo wcześniej bywało to na zasadzie: każdy wie, że to jest bakłażan, ale dajemy mu spokój, potem bakłażan się odpalał po bakłażanowsku w temacie żydów/siatkówki/whatever i dostawał od razu perma za multi.

Odkąd postuje na koncie chuj, jest w miarę normalnie - czyli kreuje kontent, napędza dyskusje w wielu tematach i trzyma się w ryzach, jeśli chodzi o wyzwiska, dlatego go trzymamy. Jak zbierze ostrzeżenia, wleci na bana i założy multi, to pewnie będzie banowany do spodu jak bortwick. Bo bortwickowi też daliśmy szansę na koncie jotwupe, a ten jak zleciał na trzy ostrzeżenia, to zamiast wytrzymać miecha bez postowania, to oczywiście musiał wbić z kolejnych multikont.

No i mamy świadomość, że to robienie fikołów, podwójne standardy i są równi i równiejsi, ale lepiej iść "z duchem forum" i takiemu bakłażanowi warto dać szansę i myślę, że większość osób się zgodzi, że banowanie chuja za multikonto teraz byłoby dość karykaturalne z naszej strony.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ciekawie byloby tez otworzyc postepowanie w sprawie konta @masnyBEN oraz przypomnienie historii konca konta @ksiazenieporzadek powiazanej z powstaniem konta @zemsta1camzata jak juz sa kwestie honoru i powrotow podnoszone, bo jak dobrze pamietam (a mam chujowa pamiec) to tam tez byly smieszne watki
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 13:50 przez bronek, łącznie zmieniany 1 raz.
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

xD żeby się musiał SWN tłumaczyć z każdego multikonciarza, to jajca jakieś
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 13:49 xD żeby się musiał SWN tłumaczyć z każdego multikonciarza, to jajca jakieś
No to swoją drogą i nauczony tą sytuacją na pewno bym tego nie powtórzył, bo już nie pierwszy raz podkreślam, że muszę świecić mordą bardziej niż oni sami
bronek pisze: 03 gru 2025, 13:49 bo jak dobrze pamietam (a mam chujowa pamiec) to tam tez byly smieszne watki
Obecne konto księcia też jest na czysto i też to rozpisywałem (serio trzeba zrobić jakieś FAQ):

1. książę będąc obrażony za decyzję o banie zgłosił się do mnie z wnioskiem o całkowite usunięcie konta książę
2. konto książę zostało usunięte, więc nie miał żadnego aktywnego konta
3. forum jednak nie takie złe, więc wrócił, zgodnie z regulaminem, bo "fizycznie" nie istniało już żadne inne jego konto
4. podobnie jak w odpowiedzi do piernikowego - zdałem sobie sprawę, że niepotrzebnie sam se utrudniam i od tamtej pory już takich wniosków nie realizuję, tylko odpowiadam że jak ktoś chce spierdalać z forum, to niech przestanie na nie wchodzić
Awatar użytkownika
ART

zajebalem fikola strasznego ale imie dwarzyna pozostanie nieskalane

rym| last.fm
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

bronek pisze: 03 gru 2025, 13:49 Ciekawie byloby tez otworzyc postepowanie w sprawie konta masnyBEN oraz przypomnienie historii konca konta @ksiazenieporzadek powiazanej z powstaniem konta @zemsta1camzata jak juz sa kwestie honoru i powrotow podnoszone, bo jak dobrze pamietam (a mam chujowa pamiec) to tam tez byly smieszne watki
tamto konto jest kontem mojego brata, odpowiednie dowody zostały przesłane do moderacji

konto ksiazenieporzadek zostało usunięte (po wypełnieniu miesięcznego bana), nowe konto założyłem chyba dwa miesiące po usunięciu poprzedniego

czyli jak sam napisałeś
bronek pisze: 03 gru 2025, 13:49 mam chujowa pamiec
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
bronek

Potwierdziles ze mam dobra pamiec bo dokladnie tak to pamietalem ale chcialem zeby mi ktos przypomnial szczegoly dotyczace tych dowodow bo bylo duzo beki z tego, no i tez byly jakies grozby (pozwow?) z kasowaniem postow tamtego uzytkownika i to tez bylo smieszne wchuj :lol:
Ale faktycznie mozna bylo tamten post zrozumiec tak jak zrozumiales mimo ze mialem nadzieje ze ktos tego tak nie zrozumie ale juz chuj odpowiadam tylko za to co pisze a nie za to jak to ludzie rozumieja
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

:lol:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
bronek

No i w sumie podtrzymuje ze mam chujowa pamiec ale napisalem "potwierdziles ze mam dobra pamiec" tylko dlatego ze okazuje sie ze dobrze pamietalem niektore rzeczy
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

SWN pisze: 03 gru 2025, 13:43
zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 13:30 to czemu to już któreś jego wcielenie?
No i tu dochodzimy do rzeczy, która osobiście też mnie w tym uwiera (i o której też już pisałem w tym temacie, nawet z samym bakłażanem)
Spoiler
sredniagranakompa pisze: 01 lut 2025, 14:55 ja do ciebie nie mam żadnego żalu jak coś, jest jak mówisz - szedłeś mi na rękę a ja stawiałem kloca
czyli jego faza na jakieś kurwa nowe wcielenia, kreacje i przekonania, że teraz to już się nie identyfikuje z danym nickiem i prosze mu dać nowy

Ze swojej strony PROPONUJĘ (to nie decyzja)

1.wspomniane wypierdolenie pobocznego, obecnego konta na perma
2. powrót na bakłażana (jako podtrzymanie mojej decyzji, że umyślne i otwarte wjebanie się w perma żeby dostać umówioną karę nie zasługuje na perma)
3. jakiekolwiek kolejne kombinowanie, zostanie powiązanym z innym kontem = bezwarunkowy perm bez czekania na wyjaśnienia i warny za jakieś "przekazywanie wiadomości" itp

I wreszcie zamknęlibyśmy ten temat. Czekam na opinię.
No ja bym był za, chłopaki no kurwa, nie róbcie kina
Multikonta jak Mustak są tanie na bilard
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

hahaha gość latał na multikoncie po forum i jeszcze ma czelność się pruć :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
bronek

No ale tak czy siak troche przygarnal kociol garnkowi bo jak jeden mial 2 albo 3 konta na slizgawce to jest gitem jezeli zrobil to tak ze akurat omija to jakies tam na szybko napisane punkty regulaminu (oraz dal nieskazitelne i bezdyskusyjne bialko ze to byl akurat jego braciak nie on przed kompem jak pisal na tamtym koncie) ale jak juz ktos ma 2 lub 3 konta i nie ominal tych punktow to juz schizofrenik jeden z drugim :roll:

Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
Moze przydaloby sie wprowadzic opcje antycheatingowe jak chesscom na titled tuesday do postowania na forumku :lol:
Awatar użytkownika
ART

nk liste forumowych multikonciarzy do podpisu wrzuci, moze ty bronek bo masz chujowy

rym| last.fm
ODPOWIEDZ