Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Re: Kartky

Post autor: the badman »

Szybko to typek pisze i chce go bić. Jak się już szambo wylało, gardzę też. BTW. Ja jestem gownem, nikim znaczącym ale gdybym wiedzał choćby na 85% że Kartky leje kobiety, nie jedną nie dwie, to bym mu zrobił grubą inbę. A Ci teraz odważni nagle po fakcie, no kurwa, jak wiedzieli to ilu ciosów dla tych lasek mogli uniknąć.

PS. Nagle się okaże że 3/4 środowiska wiedziało i potwierdza ale każdy chuja z tym robił
Ostatnio zmieniony 11 lis 2019, 20:34 przez the badman, łącznie zmieniany 2 razy.
fuckthepolicje

Post autor: fuckthepolicje »

loco pisze: 11 lis 2019, 20:26 Bober właśnie napisał
Więc uważaj na siebie, szczególnie na Śląsku. A to dopiero początek.
xd kurwa mac
Nedvved

Post autor: Nedvved »

Jose pisze: 11 lis 2019, 20:13
MicBar pisze: 11 lis 2019, 20:10 Mieliśmy jakieś nagłośnione przypadki stosowania przemocy wobec kobiet w środowisku? Pytam na serio, bo oprócz Racy, dla którego był to początek końca nic mi się nie kojarzy. No i Tuniziano wywalony z WJ przez Tedasa.
oyche po prostu próbuje zrównać historię Alcomindz, w której przez nieporozumienie Rado dostał z bani i co oni załatwili między sobą tuż po zajściu do znęcania się nad kobietami.
Brakowało tylko żebyś tam też jednoznacznie potępił pato-zachowanie, tak jak zrobiłeś to tutaj.

Tutaj sprawa raczej poważniejsza (i jeśli to prawda to czemu do tej pory to nie wyszło i nie został wyjebany z QQ??), ale nadal, jeśli tępić kretynów to na każdym froncie.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

the badman pisze:Szybko to typek piszę i chce go bić. Jak się już szambo wylało, gardzę też. BTW. Ja jestem gownem, nikim znaczącym ale gdybym wiedzał choćby na 85% że Kartky leje kobiety, nie jedną nie dwie, to bym mu zrobił grubą inbę. A Ci teraz odważni nagle po fakcie, no kurwa, jak wiedzieli to ilu ciosów dla tych lasek mogli uniknąć.

PS. Nagle się okaże że 3/4 środowiska wiedziało i potwierdza ale każdy chuja z tym robił
+1

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

kto to bober, ten co robił bity vnmowi?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

taki tam atencjusz
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Bo tak będzie - 'po co mieli o tym mówić skoro słuchacze nie wiedzieli i hajs się zgadzal'. Teraz każdy będzie chciał z siebie zrobić bohatera. Byznes is byznes.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

W końcu szambo wybija i dobrze, bo się słyszało o tym typie od dawna.

PS. Ciekawe czy Emesa Milligana też napierdalał jak album robili, bo to w sumie też cipka to by mu się w profil wpasował.
Kocham, pozdrawiam
oyche

Post autor: oyche »

Jose pisze: 11 lis 2019, 20:13
MicBar pisze: 11 lis 2019, 20:10 Mieliśmy jakieś nagłośnione przypadki stosowania przemocy wobec kobiet w środowisku? Pytam na serio, bo oprócz Racy, dla którego był to początek końca nic mi się nie kojarzy. No i Tuniziano wywalony z WJ przez Tedasa.
oyche po prostu próbuje zrównać historię Alcomindz, w której przez nieporozumienie Rado dostał z bani i co oni załatwili między sobą tuż po zajściu do znęcania się nad kobietami.
ogólna obserwacja, jakieś alcomindz to zapomniałem że w ogóle istnieje, ale niezła próba. żeby daleko nie szukać, niedawno jeden raper wypierdolił innemu raperowi pierdoloną maczetą, w wyniku czego ten drugi spędził kilka dni w szpitalu. śmiechom nie było końca, lole, bowdowny, propsy, co tam chcesz. dwa miesiące później szef jednej z największych marek hiphopowych w kraju wrzuca na swój kanał wywiad z napastnikiem w super koleżeńskiej atmosferze. media i podcasty hiphopowe milczą.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

oyche pisze: 11 lis 2019, 20:39 niedawno jeden raper wypierdolił innemu raperowi pierdoloną maczetą
o co cohdiz
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Nedvved pisze: 11 lis 2019, 20:32 Brakowało tylko żebyś tam też jednoznacznie potępił pato-zachowanie, tak jak zrobiłeś to tutaj.
Ale to są dwie inne historie. Akcja Alc jak najbardziej pato i nie ma czego chwalić, ale miała swój komiczny wymiar - może nie powinienem, ale zapiałem z beki, jak się dowiedziałem, że jeden typ zaatakował drugiego, bo nie skumał propsów. Cała akcja została zresztą szybko wyjaśniona przez samych zainteresowanych. Tutaj mamy podejrzenie tego, że gość przez długi czas bił co najmniej dwie partnerki, a wszystko to działo się przy milczeniu osób z jego otoczenia.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

genocidegeneral pisze: 11 lis 2019, 20:42
oyche pisze: 11 lis 2019, 20:39 niedawno jeden raper wypierdolił innemu raperowi pierdoloną maczetą
o co cohdiz
GSP - Oyche
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

morde mu kurwie zlamac
Awatar użytkownika
kot

Post autor: kot »

Krzysztof Ibisz pisze:do niszczarki
jasminewolf

Post autor: jasminewolf »

każdy kto teraz pisze, że wiedział o tym wszystkim powinien sie na maksa wstydzić
svlv96

Post autor: svlv96 »

Podałem post slizgawki dalej niech się niesie. PS slizgawka teraz jaki fejm xd
warn1

Post autor: warn1 »

Opieronie pisze: 11 lis 2019, 16:49
mario995 pisze: 11 lis 2019, 16:41 gdyby ta afera okazała się gruba i złapała szerszy rozgłos
Wtedy myślę, że całkiem prawdopodobne, poza tym nie tylko Quebo tam podejmuje decyzje.
Nawet jeżeli Que ma tam jakiś 1% udziałów w tym co się tam dzieje, to nikt nie ryzykowałby wizerunkiem pod którym się podpisuje ksywą dla jakiegoś damskiego boksera. Zrobiłby raczej wszystko aby go usunąć, bo dla niego to nie jest większa strata. To nie jakiś tam random który utrzymuje się z raperów którzy wydają 10 raz ten sam album. Stać go na to w każdym aspekcie. A to czy pewne rzeczy są prawdą (jakby to z Kasią) to jest w stanie szybko zweryfikować po przez kontakt z Astkiem (a mają go raczej bardzo dobry). Tym bardziej, że wiadomo jakie Queba ma podejście do bicia kobiet ("Czemu gdy ojciec bił kobietę to go nie zabiłem?").
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

No i co ty myślisz że Slizgawka od dawna wiedziała że Kartky napierdalał laskę Astka, a nikt z wytwórni Que o tym nie wiedział? :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
svlv96

Post autor: svlv96 »

Adma na swoim Ig też parę słów opowiedziała że coś tam słyszała i tak dalej.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Smutny raper Kartky, co nawija całe życie jeden i ten sam kawałek o nienawiściomiłości, w którym sam nie wie o co chodzi, byle się rymowało i brzmiało górnolotnie dla debilek, napierdala swoje dziewczyny, a z kłopotów wyciąga go tata policjant. Polski rap taki śmieszny. Fani wybaczą, bo wartości umarły i fani swoim idolom by wybaczyli nawet ruchanie dzieci. Mam nadzieję też, że jako ćpun, wali też helupę, a nie tylko lolki lolki.
ODPOWIEDZ