Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

MalinowyJogurt

Re: Kartky

Post autor: MalinowyJogurt »

del.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2019, 20:06 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Tak, przecież wiadomo, że większość nie sra do własnego gniazda - jednak teraz wyszło to poza ich krąg i może być inaczej.
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

"Pijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno"
To niezłe stanie mocno xDD
Mam głęboką nadzieję że jeśli to wszystko okaże się prawdą to poniesie konsekwencje.
Igotmyselfagun

Post autor: Igotmyselfagun »

rubinstein pisze: 11 lis 2019, 19:55
okej pisze: 11 lis 2019, 19:37 https://ibb.co/qxfjHGq
ok, a na czym taki wywiad polega? to ona sama zdala raport, czy ktos z uprawnieniami to stwierdzil? bo stwierdzil: "brak widocznych obrażeń", czyli dowodu na pobicie raczej dalej nie ma
"uderzona przez chlopaka" - przeciez mogla byc z jakims gachem i nasciemniac, ze to chlopak ja pobil

"Ty, ale ta panna oraz ten gość, co pisał na FB Ślizgawki mają imiona i nazwiska, on to zresztą publicznie udostępnił na swój wall."
Mozna prosic link?
ty tak na serio?
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

Stempel przecież zarabia na jego karierze
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

FPS PDK
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
oyche

Post autor: oyche »

wow, niezłe ślizgawkowe szwadrony bojowe się tu zawiązały. z tego co pamiętam poprzednie przypadki stosowania przemocy przez raperów były kwitowane emotkami typu lol i gifami z jedzeniem popkornu, a nie 'apelami do środowiska hiphopowego'.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

MalinowyJogurt pisze:del.
Mentalna Etiopia
Z drugiej strony niektórzy tak samo bronili Belmonda przy jego serii kwitflipow

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

Jaki kraj taki Chris Brown xD
MicBar

Post autor: MicBar »

oyche pisze: 11 lis 2019, 20:07 wow, niezłe ślizgawkowe szwadrony bojowe się tu zawiązały. z tego co pamiętam poprzednie przypadki stosowania przemocy przez raperów były kwitowane emotkami typu lol i gifami z jedzeniem popkornu, a nie 'apelami do środowiska hiphopowego'.
Mieliśmy jakieś nagłośnione przypadki stosowania przemocy wobec kobiet w środowisku? Pytam na serio, bo oprócz Racy, dla którego był to początek końca nic mi się nie kojarzy. No i Tuniziano wywalony z WJ przez Tedasa.
moxxi

Post autor: moxxi »

oyche pisze: 11 lis 2019, 20:07 wow, niezłe ślizgawkowe szwadrony bojowe się tu zawiązały. z tego co pamiętam poprzednie przypadki stosowania przemocy przez raperów były kwitowane emotkami typu lol i gifami z jedzeniem popkornu, a nie 'apelami do środowiska hiphopowego'.
co by nie było, to prawda :lol:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Igotmyselfagun pisze: 11 lis 2019, 20:03 ty tak na serio?
dawac mnie dowody, tyle
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

To fakt iz,w jego rodzinnym mieście Bytom to sami wrogowie dużo krzywych akcji z jego strony i nie jest typ mile widziany w dodatku on jest wiecznie najebany. Nawet podczas wywiadu z Winim oczywiście małpka pita i przyznał sam, że nie gra koncertów na trzeźwo, a cały wywiad był grube h przed to po prostu alkus po całości, źle mu z oczu patrzyłem od dawna. Taki płaczek mało interesujący raper, tym bardziej niech wydupca. A to, że jego fani natarczywie go bronią to szłoby porównać do tego co ta dupeczka była mimo tego, że ja napierdalal to dawała mu 20,21 itd szansę. Fani se wpierdolili w głowę te puste frazesy w wersach tego cpunonarkusa i wykreowały sobie obraz jakiegoś wrażliwego biednego zagubionego typa z którym się mogą utożsamiać i nie jest dla nich pojęte by mógł takie rzeczy dokonywać, jak to przecież zdjęcie z nim zrobiłam porozmawiał chwilę - on nie mógł tego zrobić. Kurwa wystarczy zobaczyć te laski co go bronią tam każda ma z nim foto na tablicy albo w tle. Podobnie było z XXXtentacion, w okresie jego smierci na dniach miala być sprawa sądowa właśnie o pobicie swojej dziewczyny w ciąży, na które były niezbite dowody, do których nawet sam on się przyznał. A fani tam i tak wypisywali kochamy cię, jesteśmy z tobą nie wierzymy w te brednie itp. Zawsze beka z tych wczutych w rap, napluli by im na matkę i tak by go usprawiedliwili, że miał zła chwilę zdarza się. Nie ma co z takimi nawet w dyskusję wchodzić bo to debile kompletne, im potrzeba czasu żeby pojac pewne rzeczy i za parę lat stwierdza kogo ja bronilam głupia ,tak samo jak ta ex pisze że łudziła się tyle czasu bo on nie był taki zawsze hehe. A to co pisze on na tej tablicy to przez palce można patrzec bo to aż czuć że najebany wypisuje i stracił kontrolę dawno, zara będzie pytał o polecenie ośrodka psychiatrycznego kolejny.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

MicBar pisze: 11 lis 2019, 20:10 Mieliśmy jakieś nagłośnione przypadki stosowania przemocy wobec kobiet w środowisku? Pytam na serio, bo oprócz Racy, dla którego był to początek końca nic mi się nie kojarzy. No i Tuniziano wywalony z WJ przez Tedasa.
oyche po prostu próbuje zrównać historię Alcomindz, w której przez nieporozumienie Rado dostał z bani i co oni załatwili między sobą tuż po zajściu do znęcania się nad kobietami.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

czekema na post bengala na temat artysty kartka
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

Ja tez czekam az j.e. bengal wjedzie z postem
Kutendo95

Post autor: Kutendo95 »

Beka z tego kartky, może ze 2 utwory wpadły mi w ucho, to tylko ja na kpsn bicie i jakiś jeden z nowszych
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

Bober właśnie napisał
Potwierdzam, to wszystko prawda. I znam więcej osób pokrzywdzonych przez tego damskiego boksera i frajera. Więc uważaj na siebie, szczególnie na Śląsku. A to dopiero początek.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

O kurde, trzeba sprawdzać tematy o chujowych raperach bo mnie inby omijają
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Od zawsze wyglądał na przeintelektualizowanego pojeba, który miał się za istotę mądrzejsza od reszty i wpierdalał te głupoty w swoje teksty. Oby mu to rozjebalo karierę jak i życie.

A osoby piszące, że wina leży po stronie dziewczyny wyglądają jak stare baby w reportarzu uwagi, gdzie ksiądz molestował dzieciaka, przyznał się do winy, a stare kurwiska mówiły teksty typu „JAK MU SIĘ NIE PODOBAŁO, TO PO CO TAM CHODZIŁ” nosz kurwa mać
Ostatnio zmieniony 11 lis 2019, 20:40 przez JVCORE, łącznie zmieniany 2 razy.
#freefromage

GVMBLER
ODPOWIEDZ