Kartky
- the badman
- Artysta
Re: Kartky
Szybko to typek pisze i chce go bić. Jak się już szambo wylało, gardzę też. BTW. Ja jestem gownem, nikim znaczącym ale gdybym wiedzał choćby na 85% że Kartky leje kobiety, nie jedną nie dwie, to bym mu zrobił grubą inbę. A Ci teraz odważni nagle po fakcie, no kurwa, jak wiedzieli to ilu ciosów dla tych lasek mogli uniknąć.
PS. Nagle się okaże że 3/4 środowiska wiedziało i potwierdza ale każdy chuja z tym robił
PS. Nagle się okaże że 3/4 środowiska wiedziało i potwierdza ale każdy chuja z tym robił
Ostatnio zmieniony 11 lis 2019, 20:34 przez the badman, łącznie zmieniany 2 razy.
-
fuckthepolicje
Brakowało tylko żebyś tam też jednoznacznie potępił pato-zachowanie, tak jak zrobiłeś to tutaj.
Tutaj sprawa raczej poważniejsza (i jeśli to prawda to czemu do tej pory to nie wyszło i nie został wyjebany z QQ??), ale nadal, jeśli tępić kretynów to na każdym froncie.
- zemsta1kadluba
+1the badman pisze:Szybko to typek piszę i chce go bić. Jak się już szambo wylało, gardzę też. BTW. Ja jestem gownem, nikim znaczącym ale gdybym wiedzał choćby na 85% że Kartky leje kobiety, nie jedną nie dwie, to bym mu zrobił grubą inbę. A Ci teraz odważni nagle po fakcie, no kurwa, jak wiedzieli to ilu ciosów dla tych lasek mogli uniknąć.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
-
genocidegeneral
kto to bober, ten co robił bity vnmowi?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Bo tak będzie - 'po co mieli o tym mówić skoro słuchacze nie wiedzieli i hajs się zgadzal'. Teraz każdy będzie chciał z siebie zrobić bohatera. Byznes is byznes.
W końcu szambo wybija i dobrze, bo się słyszało o tym typie od dawna.
PS. Ciekawe czy Emesa Milligana też napierdalał jak album robili, bo to w sumie też cipka to by mu się w profil wpasował.
PS. Ciekawe czy Emesa Milligana też napierdalał jak album robili, bo to w sumie też cipka to by mu się w profil wpasował.
Kocham, pozdrawiam
ogólna obserwacja, jakieś alcomindz to zapomniałem że w ogóle istnieje, ale niezła próba. żeby daleko nie szukać, niedawno jeden raper wypierdolił innemu raperowi pierdoloną maczetą, w wyniku czego ten drugi spędził kilka dni w szpitalu. śmiechom nie było końca, lole, bowdowny, propsy, co tam chcesz. dwa miesiące później szef jednej z największych marek hiphopowych w kraju wrzuca na swój kanał wywiad z napastnikiem w super koleżeńskiej atmosferze. media i podcasty hiphopowe milczą.
-
genocidegeneral
o co cohdiz
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Ale to są dwie inne historie. Akcja Alc jak najbardziej pato i nie ma czego chwalić, ale miała swój komiczny wymiar - może nie powinienem, ale zapiałem z beki, jak się dowiedziałem, że jeden typ zaatakował drugiego, bo nie skumał propsów. Cała akcja została zresztą szybko wyjaśniona przez samych zainteresowanych. Tutaj mamy podejrzenie tego, że gość przez długi czas bił co najmniej dwie partnerki, a wszystko to działo się przy milczeniu osób z jego otoczenia.
GSP - Oyche
Krzysztof Ibisz pisze:do niszczarki
-
jasminewolf
każdy kto teraz pisze, że wiedział o tym wszystkim powinien sie na maksa wstydzić
Podałem post slizgawki dalej niech się niesie. PS slizgawka teraz jaki fejm xd
Nawet jeżeli Que ma tam jakiś 1% udziałów w tym co się tam dzieje, to nikt nie ryzykowałby wizerunkiem pod którym się podpisuje ksywą dla jakiegoś damskiego boksera. Zrobiłby raczej wszystko aby go usunąć, bo dla niego to nie jest większa strata. To nie jakiś tam random który utrzymuje się z raperów którzy wydają 10 raz ten sam album. Stać go na to w każdym aspekcie. A to czy pewne rzeczy są prawdą (jakby to z Kasią) to jest w stanie szybko zweryfikować po przez kontakt z Astkiem (a mają go raczej bardzo dobry). Tym bardziej, że wiadomo jakie Queba ma podejście do bicia kobiet ("Czemu gdy ojciec bił kobietę to go nie zabiłem?").
- Moltisanti
No i co ty myślisz że Slizgawka od dawna wiedziała że Kartky napierdalał laskę Astka, a nikt z wytwórni Que o tym nie wiedział? 
Adma na swoim Ig też parę słów opowiedziała że coś tam słyszała i tak dalej.
- gods bidness
Smutny raper Kartky, co nawija całe życie jeden i ten sam kawałek o nienawiściomiłości, w którym sam nie wie o co chodzi, byle się rymowało i brzmiało górnolotnie dla debilek, napierdala swoje dziewczyny, a z kłopotów wyciąga go tata policjant. Polski rap taki śmieszny. Fani wybaczą, bo wartości umarły i fani swoim idolom by wybaczyli nawet ruchanie dzieci. Mam nadzieję też, że jako ćpun, wali też helupę, a nie tylko lolki lolki.