[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Sivestro

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Sivestro »

Swoją drogą dawajcie zdjęcia gdzie Mes wygląda najbardziej na pół-przyglupa

Mój pick

Obrazek
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Obejrzałem te storki Numera, co to je wrzucił z godzinę temu i w sumie trochę szkoda mi go. Tede rzeczywiście od czasu wyjścia z tej infamii pastwi się nad słabszymi od siebie i coś sobie chyba tym kompensuje. Aż chyba kupię tę płytę Numera jak wyjdzie, bo aż żal mi się go zrobiło xD
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 14:50 To jest oczywiste i o chęć uniknięcia konfrontacji, a przynajmniej brak prób dążenia do niej - nie mam pretensji.
Natomiast on, nie wiem, jakby autentycznie się bał dostać w mordę, co jest o tyle dziwne, że do Ryśka sam wyszedł i to parokrotnie. Kiedyś w Mielnie i raz pod tym Atlanticiem. Może były jeszcze jakieś inne sytuacje, chuj wie.
W każdym razie obsrać się Mesa, to jak obsrać się Tigera Bonzo czy Olejnika. To jest mniej więcej ten sam poziom upośledzenia
Nie wiem czy takie dziwne bo: mając sprawę w toku lepiej nie dawać sądowi potencjalnych powodów na ostrzejszy wyrok, dwa jeszcze by przyjebał Mesowi w ten tytanowy beret i miałby przypał z tego
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Te komentarze na YT mnie uświadomiły, że Tede już się stał taką rozrywką dla normików w średnim wieku jak oglądanie rodzinki.pl

Tede - Tomasz Karolak polskiego rapu.
bomej

Post autor: bomej »

Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 14:31 Ma ktoś zapisana te storke o bliznach? To nie może zniknąć tak jak Belmondo w wannie. Jedna z mocniejszych odklejek raperów w historii pl.
Strona 328, 3 post od dolu
stachu

Post autor: stachu »

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 14:49 W ogóle jak Tede próbował desperacko wciągnąć Palucha w ten beef przeciwko Mesowi w tych swoich rantach na lajwie. Na zasadzie - może Paluch go zdissuje, to się ode mnie odpierdoli. :rotfl:

Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A swoją drogą on coś tam mówił o jakimś filmie (?), grze (?), co niby zajebiste i przypomina klimat pierwszego Aliena, że nei zrobili w przyszłości nowoczesnych monitorów tylko kineskopowe coś tam coś tam. O czym to było? Bo jak o filmie, to chcę znać tytuł.
Opowiadał o nowym serialu na Disney+ w uniwersum Aliena i że sie tym jara teraz.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 15:10 najbardziej na pół-przyglupa
A nie na całego przygłupa?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Vasco de Balboa

Post autor: Vasco de Balboa »

oldschool pisze: 05 wrz 2025, 14:32
Vasco de Balboa pisze: 05 wrz 2025, 14:07 Z tym bedopsem to dobre prowo
Otwórz zamknięty łeb, bo ty i tobie podobni są naprawdę żenujący z tym deprecjonowaniem dissu Bedoesa, który obojętnie czy weźmiemy pod uwagę pierwszy czy drugi, jest lata świetlne przed czymkolwiek co nagrał w tym beefie Tede czy Mes.
Przeczytaj jeszcze raz do czego się odniosłem i potem obruszaj się jak groupie gęgu 2115 :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

stachu pisze: 05 wrz 2025, 15:18
gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 14:49 W ogóle jak Tede próbował desperacko wciągnąć Palucha w ten beef przeciwko Mesowi w tych swoich rantach na lajwie. Na zasadzie - może Paluch go zdissuje, to się ode mnie odpierdoli. :rotfl:

Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A swoją drogą on coś tam mówił o jakimś filmie (?), grze (?), co niby zajebiste i przypomina klimat pierwszego Aliena, że nei zrobili w przyszłości nowoczesnych monitorów tylko kineskopowe coś tam coś tam. O czym to było? Bo jak o filmie, to chcę znać tytuł.
Opowiadał o nowym serialu na Disney+ w uniwersum Aliena i że sie tym jara teraz.
Danke
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Zrobiłem chyba 7 odsłuchów tych „3 komór” i byłem może trochę za bardzo krytyczny. Nie jest to takie złe.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

przede wszystkim trzeba na sluchawkach - chyba bez sir micha nie ma tradycji gimbogłosnikow i o
Obrazek
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Bardzo ciekawa jest dla mnie korelacja miedzy twierdzeniem, że wygral Mes, z propsami dla Bedoesa.

Chuj z tym jakim kłamca, odklejusem i kurwą jest jeden czy drugi, byle numer bujał.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

ja tam team tede i team bedoes i co teraz
Obrazek
YP_

Post autor: YP_ »

na insta tdfa oglaszanie zwycięstwa, flaga na maszcie powiewa, wygral hip-hop. moze faktycznie dla przecietnego internauty tede wygral, ale ja nie kupuje tej narracji. czekam na odpowiedz mesa, na odniesienie sie do zarzutow, ktore padly na lajwie i poki co pilka dalej w grze
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

Cz4rny1337 pisze: 05 wrz 2025, 15:23 ja tam team tede i team bedoes i co teraz
+1
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 15:21 Zrobiłem chyba 7 odsłuchów tych „3 komór” i byłem może trochę za bardzo krytyczny. Nie jest to takie złe.
ja też i nie zyskuje u mnie z kolejnym przesłuchaniem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Jeszcze kilka stron i Tede będzie dominował, przynajmniej do następnego dissu Mesa. Trzeba zrobić jakieś badania socjologiczne na podstawie tematu.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Cz4rny1337 pisze: 05 wrz 2025, 15:23 ja tam team tede i team bedoes i co teraz
Muszę cie zabic żebyś nie psuł tezy
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz se smutki
A ja się obawiam, że te „cutki/kjutki” mają fiutki
Kiedy żeś to pisał, chyba żeś artysto kac miał
Końcowa penisa jesteś nie arystokracja
Ja to „rynsztokracja” a Paryż to Francja
Głupio wyszło, bo przy tobie jest artystą Gracjan
Repolaryzacja, przyszło nie wiadomo czemu
Ja reprezentuję rynsztok, co tam kurwo z TVN-u?

Nie no to jest dobre, nie ma co pierdolić
Awatar użytkownika
gods bidness

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 15:15 Te komentarze na YT mnie uświadomiły, że Tede już się stał taką rozrywką dla normików w średnim wieku jak oglądanie rodzinki.pl

Tede - Tomasz Karolak polskiego rapu.
A teraz drogie panie, mamy na pełen etat co dostały wychodne z domu, meldujcie się na densflor i kręćcie DUPENCJĄ bo raper Norbi Karolak Tede zagra dla was kawałek milfy!!! Mama jest DOBRA DUPENCJA!!! Heeej hooo! A zaraz po nim duet z Millerem i Januszowa gala kabaretowa gdzie chłop się przebierze za babę! Zróbcie enwujotkę!

Obrazek
ODPOWIEDZ