Obejrzałem te storki Numera, co to je wrzucił z godzinę temu i w sumie trochę szkoda mi go. Tede rzeczywiście od czasu wyjścia z tej infamii pastwi się nad słabszymi od siebie i coś sobie chyba tym kompensuje. Aż chyba kupię tę płytę Numera jak wyjdzie, bo aż żal mi się go zrobiło xD
Haczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 14:50
To jest oczywiste i o chęć uniknięcia konfrontacji, a przynajmniej brak prób dążenia do niej - nie mam pretensji.
Natomiast on, nie wiem, jakby autentycznie się bał dostać w mordę, co jest o tyle dziwne, że do Ryśka sam wyszedł i to parokrotnie. Kiedyś w Mielnie i raz pod tym Atlanticiem. Może były jeszcze jakieś inne sytuacje, chuj wie.
W każdym razie obsrać się Mesa, to jak obsrać się Tigera Bonzo czy Olejnika. To jest mniej więcej ten sam poziom upośledzenia
Nie wiem czy takie dziwne bo: mając sprawę w toku lepiej nie dawać sądowi potencjalnych powodów na ostrzejszy wyrok, dwa jeszcze by przyjebał Mesowi w ten tytanowy beret i miałby przypał z tego
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10
Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Sivestro pisze: ↑05 wrz 2025, 14:31
Ma ktoś zapisana te storke o bliznach? To nie może zniknąć tak jak Belmondo w wannie. Jedna z mocniejszych odklejek raperów w historii pl.
gods bidness pisze: ↑05 wrz 2025, 14:49
W ogóle jak Tede próbował desperacko wciągnąć Palucha w ten beef przeciwko Mesowi w tych swoich rantach na lajwie. Na zasadzie - może Paluch go zdissuje, to się ode mnie odpierdoli.
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A swoją drogą on coś tam mówił o jakimś filmie (?), grze (?), co niby zajebiste i przypomina klimat pierwszego Aliena, że nei zrobili w przyszłości nowoczesnych monitorów tylko kineskopowe coś tam coś tam. O czym to było? Bo jak o filmie, to chcę znać tytuł.
Opowiadał o nowym serialu na Disney+ w uniwersum Aliena i że sie tym jara teraz.
Vasco de Balboa pisze: ↑05 wrz 2025, 14:07
Z tym bedopsem to dobre prowo
Otwórz zamknięty łeb, bo ty i tobie podobni są naprawdę żenujący z tym deprecjonowaniem dissu Bedoesa, który obojętnie czy weźmiemy pod uwagę pierwszy czy drugi, jest lata świetlne przed czymkolwiek co nagrał w tym beefie Tede czy Mes.
Przeczytaj jeszcze raz do czego się odniosłem i potem obruszaj się jak groupie gęgu 2115
gods bidness pisze: ↑05 wrz 2025, 14:49
W ogóle jak Tede próbował desperacko wciągnąć Palucha w ten beef przeciwko Mesowi w tych swoich rantach na lajwie. Na zasadzie - może Paluch go zdissuje, to się ode mnie odpierdoli.
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
A swoją drogą on coś tam mówił o jakimś filmie (?), grze (?), co niby zajebiste i przypomina klimat pierwszego Aliena, że nei zrobili w przyszłości nowoczesnych monitorów tylko kineskopowe coś tam coś tam. O czym to było? Bo jak o filmie, to chcę znać tytuł.
Opowiadał o nowym serialu na Disney+ w uniwersum Aliena i że sie tym jara teraz.
Bardzo ciekawa jest dla mnie korelacja miedzy twierdzeniem, że wygral Mes, z propsami dla Bedoesa.
Chuj z tym jakim kłamca, odklejusem i kurwą jest jeden czy drugi, byle numer bujał.
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
na insta tdfa oglaszanie zwycięstwa, flaga na maszcie powiewa, wygral hip-hop. moze faktycznie dla przecietnego internauty tede wygral, ale ja nie kupuje tej narracji. czekam na odpowiedz mesa, na odniesienie sie do zarzutow, ktore padly na lajwie i poki co pilka dalej w grze
Cz4rny1337 pisze: ↑05 wrz 2025, 15:23
ja tam team tede i team bedoes i co teraz
Muszę cie zabic żebyś nie psuł tezy
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz se smutki
A ja się obawiam, że te „cutki/kjutki” mają fiutki
Kiedy żeś to pisał, chyba żeś artysto kac miał
Końcowa penisa jesteś nie arystokracja
Ja to „rynsztokracja” a Paryż to Francja
Głupio wyszło, bo przy tobie jest artystą Gracjan
Repolaryzacja, przyszło nie wiadomo czemu
Ja reprezentuję rynsztok, co tam kurwo z TVN-u?
gods bidness pisze: ↑05 wrz 2025, 15:15
Te komentarze na YT mnie uświadomiły, że Tede już się stał taką rozrywką dla normików w średnim wieku jak oglądanie rodzinki.pl
Tede - Tomasz Karolak polskiego rapu.
A teraz drogie panie, mamy na pełen etat co dostały wychodne z domu, meldujcie się na densflor i kręćcie DUPENCJĄ bo raper Norbi Karolak Tede zagra dla was kawałek milfy!!! Mama jest DOBRA DUPENCJA!!! Heeej hooo! A zaraz po nim duet z Millerem i Januszowa gala kabaretowa gdzie chłop się przebierze za babę! Zróbcie enwujotkę!