Jeszcze wers ze sluchal o blekitnym panzerfauscie
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- qualite_de_schizoide
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ale traczek przypomniałeś.Jose pisze: ↑16 sie 2025, 14:26 25 marca 2015
potem już było jeżdżonko w klipach i wczutka w autaPamiętacie felieton „Jak nie zostałem kierowcą”? Cóż, już nieaktualny. Zdałem. W Warszawie, za drugim praktycznym, a szostym teoret. I w związku z tym chciałbym zakomunikować dwie rzeczy: po pierwsze obiecuję szybko się uczyć, jeździć ostrożnie i nie być jebanym debilem, po drugie chciałbym przesłać wyrazy współczucia wszystkim, którzy porywają się z motyką na kierownicę Skody Fabii II - system jest tak skonstruowany, żebyście wracali z pieniędzmi i sprawiedliwość nie jest pierwszą rzeczą, która decyduje, a zatem życzę Wam cierpliwości, pokory i funduszy oraz cierpliwości, pokory i funduszy, jak również cierpliwości, pokory i...
Chciałbym też postulować prywatny mały zakaz (skoro wszędzie w WORDach dominują zakazy i nakazy): błagam, kiedy szczęśliwie zdacie teorię czy praktykę, a tatuś lub mamcia czekający przed budynkiem dostaną zajadów od uśmiechu na widok waszych promieniujących triumfem lic pamiętajcie o tych wszystkich wkurwionych żuczkach, którzy tuż obok Was zaciągają się szlugiem w posępnej depresji, bo nie zdali właśnie egzaminu przez 18,75 m a może 19,75 m długości samochodu + przyczepy kempingowej czy inny decydujący o życiu kierowcy detal i zaczekajcie krótką chwilkę, popałujcie się nad swoim zwycięstwem ZA bramą ośrodka/w domu/w internecie. WORDy są w mojej pierwszej trójce miejsc wypchanych frustracją po sufit, zaraz obok izby przyjęć i sądu.
Ci przegrani i bez obserwacji podium czują się fatalnie. A nie zasługują na to! Wy też niekoniecznie. Mieliście szczęście. Ja miałem szczęście. To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy. Gdzie jak gdzie, ale na egzaminach teoretycznych GLORIA VICTIS ma sens stukrotny. Życzę wytrwałości! LOVEYOURLIFE, 5!
#loveyourlife #LYL
Nawet po tych 10 latach, kozak numer, mes jednak potrafił, skillsów mu nie można odmówić.
A co do tego disu Suka, to niepokojąco dużo odsłuchałem ten track. Mes pierdoli jakieś kocopoły szczególnie w drugiej części i słaby to diss, ale ma coś w sobie, może przez ten refren i bit.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
-
dobryjoint
+1
Ale rapować wciąż umie i dobre numery daje, ale tym się mogą jarać użytkownicy slg i paru wiernych fanów (taki bardziej mainstreamowy Junes z większa charyzmą), a nie szeroko pojęta publika. Przecież jakby poszedł za ciosem w klimaty typu Rok Później, to byłby dalej bożyszczem nastolatek, ale mi bardziej jednak odpowiada kierunek rapowy który wybrał (chociaż on już w podziemiu nagrywał kozackie i podobne numery, a nie hity do mainstreamu), ale to klasyczne mieć czy być.
Proszę zostawić Bonsona, najlepszy emorap pod dziada i wódę na smutno
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
dobryjoint
^Wiadomo, ale kopanie leżącego i udzielanie się w tym temacie, zupełnie zbędne, tym bardziej, że aktualnie jest na podobnej pozycji rapowej a życiowo nawet gorszej niż Mes.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2025, 20:08 przez dobryjoint, łącznie zmieniany 1 raz.
Bonson ma ewidentnie jajo mesa przyklejone do polika pojebaniec. Kto go pytał w ogóle o zdanie jak jest najwiekszym zarzygancem zachlanym w rapgrze.
Niech sobie przypomni ile bazgral te pierdoly dla swojej izabelki z antytalentem, jak dlugo probowal ja uczyc zarapowac te chujstwa i koniec koncow i tak to wypuscil jak pierda z dupy.
Jedyne wytlumaczenie dla tego najebanca jest takie ze zostal szantazowany alimentami jak izabelka nie zrobi kariery.
Niech sobie przypomni ile bazgral te pierdoly dla swojej izabelki z antytalentem, jak dlugo probowal ja uczyc zarapowac te chujstwa i koniec koncow i tak to wypuscil jak pierda z dupy.
Jedyne wytlumaczenie dla tego najebanca jest takie ze zostal szantazowany alimentami jak izabelka nie zrobi kariery.
no właśnie przestańcie propsować ten diss tę piosenkę Mesa
Spoiler
xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Kurwa, w jaka stronę w poszliscie w tym wątkuTrifeLife pisze: ↑16 sie 2025, 12:30No dokładnie.
Dzięki takim agentom wpływu mamy teraz np. epidemię HIV i bandytyzmu w Polsce, zapaść w służbie zdrowia i na rynku mieszkaniowym, bo zapragnęło się ściągać wszystkich jak leci. Przecież komfort „uchodźców” był najważniejszy.
Już pomijając fakt, że niekontrolowana migracja i to „pomaganie” były aktami jawnie prorosyjskimi, bo najbardziej osłabiły wyludnioną Ukrainę, ale niestety - takie mamy elity w tym kraju - bezmózgie szmaty na pasku USAID, które za przelew kilku dolarów wypną się na własny kraj.
Dobra, przerobiłem tę piosenkę, żeby chociaż trochę bujała. Głos kojarzy mi się jak ten kurwa <myśli> chyba Kuban. Co mogę powiedzieć, w końcu da się tego jakoś słuchać bez zażenowania
Pozdro wariaty
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
OBSRANY OUTPUUUUUT
Wspaniały to jest diss nie zapomnę go nigdy dzięki Mes
No a co mają pisać?jerzy_klemens_werner pisze: ↑16 sie 2025, 17:32 Panowie piszecie, że Mes jest niedojrzały i odklejony a za chwilę "zruchał mu pannę". Stać was na więcej.
I nie piszcie że to jest ZIOMALSKA RAPOWA GADKA ile wy macie 14 lat? Strzelam, że prędzej 40.
Ta suka to Piotrek.
Tego niby da się słuchać? Przecież jakiś tragiczny, festyniarski szajs ci wyszedł. Jak to niby ma być lepsze od oryginału, to pozdro. Widzę, że nieźli "koneserzy" tu siedzą
"Czuję żenadę, czuję wielką żenadę"
No jak się nie podoba, to nie słuchaj przecież xD Co Ci mogę powiedzieć, w tym AI chociaż jakiś humor w tym czuje, a w oryginale Mesa czuje chujnie, czyli pewnie tak jak Ty u mnie
Spoiler
Spoiler
no to że zajebiście to brzmi i wyróżnia się na tle dukaczy polskich.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
strasznie gównianie napisany jest ten jego wpisikJose pisze: ↑16 sie 2025, 14:26 25 marca 2015
potem już było jeżdżonko w klipach i wczutka w autaPamiętacie felieton „Jak nie zostałem kierowcą”? Cóż, już nieaktualny. Zdałem. W Warszawie, za drugim praktycznym, a szostym teoret. I w związku z tym chciałbym zakomunikować dwie rzeczy: po pierwsze obiecuję szybko się uczyć, jeździć ostrożnie i nie być jebanym debilem, po drugie chciałbym przesłać wyrazy współczucia wszystkim, którzy porywają się z motyką na kierownicę Skody Fabii II - system jest tak skonstruowany, żebyście wracali z pieniędzmi i sprawiedliwość nie jest pierwszą rzeczą, która decyduje, a zatem życzę Wam cierpliwości, pokory i funduszy oraz cierpliwości, pokory i funduszy, jak również cierpliwości, pokory i...
Chciałbym też postulować prywatny mały zakaz (skoro wszędzie w WORDach dominują zakazy i nakazy): błagam, kiedy szczęśliwie zdacie teorię czy praktykę, a tatuś lub mamcia czekający przed budynkiem dostaną zajadów od uśmiechu na widok waszych promieniujących triumfem lic pamiętajcie o tych wszystkich wkurwionych żuczkach, którzy tuż obok Was zaciągają się szlugiem w posępnej depresji, bo nie zdali właśnie egzaminu przez 18,75 m a może 19,75 m długości samochodu + przyczepy kempingowej czy inny decydujący o życiu kierowcy detal i zaczekajcie krótką chwilkę, popałujcie się nad swoim zwycięstwem ZA bramą ośrodka/w domu/w internecie. WORDy są w mojej pierwszej trójce miejsc wypchanych frustracją po sufit, zaraz obok izby przyjęć i sądu.
Ci przegrani i bez obserwacji podium czują się fatalnie. A nie zasługują na to! Wy też niekoniecznie. Mieliście szczęście. Ja miałem szczęście. To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy. Gdzie jak gdzie, ale na egzaminach teoretycznych GLORIA VICTIS ma sens stukrotny. Życzę wytrwałości! LOVEYOURLIFE, 5!
#loveyourlife #LYL
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
no to jest kwintesencja jest pióra, będę jutro na chacie, to wezmę chyba te książkę z felietonami, co była dołączana do TBZD, nigdy nie czytałem, pamiętam jak przez mgłę to jego pierdolenie o wnoszeniu wódy do klubu w nogawce, ale tam może być niezła czopka ogólnie