[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: 2rzyn »

Sivestro pisze: 16 sie 2025, 13:58 I bez podjazdu do mnie jak do Igi na korcie
Byłeś blisko mojej ligi na Sporcie
Od singla "Diler" obrzydliwy zawsze trochę
Tede – co połączył z miastem wioche

O ten props ci chodzi?
Jeszcze wers ze sluchal o blekitnym panzerfauscie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Jose pisze: 16 sie 2025, 14:26 25 marca 2015
Pamiętacie felieton „Jak nie zostałem kierowcą”? Cóż, już nieaktualny. Zdałem. W Warszawie, za drugim praktycznym, a szostym teoret. I w związku z tym chciałbym zakomunikować dwie rzeczy: po pierwsze obiecuję szybko się uczyć, jeździć ostrożnie i nie być jebanym debilem, po drugie chciałbym przesłać wyrazy współczucia wszystkim, którzy porywają się z motyką na kierownicę Skody Fabii II - system jest tak skonstruowany, żebyście wracali z pieniędzmi i sprawiedliwość nie jest pierwszą rzeczą, która decyduje, a zatem życzę Wam cierpliwości, pokory i funduszy oraz cierpliwości, pokory i funduszy, jak również cierpliwości, pokory i...

Chciałbym też postulować prywatny mały zakaz (skoro wszędzie w WORDach dominują zakazy i nakazy): błagam, kiedy szczęśliwie zdacie teorię czy praktykę, a tatuś lub mamcia czekający przed budynkiem dostaną zajadów od uśmiechu na widok waszych promieniujących triumfem lic pamiętajcie o tych wszystkich wkurwionych żuczkach, którzy tuż obok Was zaciągają się szlugiem w posępnej depresji, bo nie zdali właśnie egzaminu przez 18,75 m a może 19,75 m długości samochodu + przyczepy kempingowej czy inny decydujący o życiu kierowcy detal i zaczekajcie krótką chwilkę, popałujcie się nad swoim zwycięstwem ZA bramą ośrodka/w domu/w internecie. WORDy są w mojej pierwszej trójce miejsc wypchanych frustracją po sufit, zaraz obok izby przyjęć i sądu.
Ci przegrani i bez obserwacji podium czują się fatalnie. A nie zasługują na to! Wy też niekoniecznie. Mieliście szczęście. Ja miałem szczęście. To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy. Gdzie jak gdzie, ale na egzaminach teoretycznych GLORIA VICTIS ma sens stukrotny. Życzę wytrwałości! LOVEYOURLIFE, 5!
#loveyourlife #LYL
potem już było jeżdżonko w klipach i wczutka w auta
Ale traczek przypomniałeś.
Nawet po tych 10 latach, kozak numer, mes jednak potrafił, skillsów mu nie można odmówić.
A co do tego disu Suka, to niepokojąco dużo odsłuchałem ten track. Mes pierdoli jakieś kocopoły szczególnie w drugiej części i słaby to diss, ale ma coś w sobie, może przez ten refren i bit.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

Ema pisze: 16 sie 2025, 18:47 Bonson idiota zamiast zostać idolem nastolatek po „pan śmieć” i robić kasę, wolał zostać brudnopisem i nagrywać rap dla pancurów. Z taką aparycją to jedynie barber albo tatuażysta zostaje
+1

Ale rapować wciąż umie i dobre numery daje, ale tym się mogą jarać użytkownicy slg i paru wiernych fanów (taki bardziej mainstreamowy Junes z większa charyzmą), a nie szeroko pojęta publika. Przecież jakby poszedł za ciosem w klimaty typu Rok Później, to byłby dalej bożyszczem nastolatek, ale mi bardziej jednak odpowiada kierunek rapowy który wybrał (chociaż on już w podziemiu nagrywał kozackie i podobne numery, a nie hity do mainstreamu), ale to klasyczne mieć czy być.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Proszę zostawić Bonsona, najlepszy emorap pod dziada i wódę na smutno
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

^Wiadomo, ale kopanie leżącego i udzielanie się w tym temacie, zupełnie zbędne, tym bardziej, że aktualnie jest na podobnej pozycji rapowej a życiowo nawet gorszej niż Mes.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2025, 20:08 przez dobryjoint, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
2rzyn

Bonson ma ewidentnie jajo mesa przyklejone do polika pojebaniec. Kto go pytał w ogóle o zdanie jak jest najwiekszym zarzygancem zachlanym w rapgrze.
Niech sobie przypomni ile bazgral te pierdoly dla swojej izabelki z antytalentem, jak dlugo probowal ja uczyc zarapowac te chujstwa i koniec koncow i tak to wypuscil jak pierda z dupy.
Jedyne wytlumaczenie dla tego najebanca jest takie ze zostal szantazowany alimentami jak izabelka nie zrobi kariery.
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

przedszkolanek pisze: 16 sie 2025, 19:46 nie no, kończcie to prowo, chujowe w chuj
no właśnie przestańcie propsować ten diss tę piosenkę Mesa
Spoiler
xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

TrifeLife pisze: 16 sie 2025, 12:30
Sivestro pisze: 16 sie 2025, 12:06 Proukrainskie wypowiedzi Mesa sięgają już premiery filmu Wołyń lata temu, długo przed eskalacja konfliktu w 2022
No dokładnie.

Dzięki takim agentom wpływu mamy teraz np. epidemię HIV i bandytyzmu w Polsce, zapaść w służbie zdrowia i na rynku mieszkaniowym, bo zapragnęło się ściągać wszystkich jak leci. Przecież komfort „uchodźców” był najważniejszy.

Już pomijając fakt, że niekontrolowana migracja i to „pomaganie” były aktami jawnie prorosyjskimi, bo najbardziej osłabiły wyludnioną Ukrainę, ale niestety - takie mamy elity w tym kraju - bezmózgie szmaty na pasku USAID, które za przelew kilku dolarów wypną się na własny kraj.
Kurwa, w jaka stronę w poszliscie w tym wątku :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
myron

Dobra, przerobiłem tę piosenkę, żeby chociaż trochę bujała. Głos kojarzy mi się jak ten kurwa <myśli> chyba Kuban. Co mogę powiedzieć, w końcu da się tego jakoś słuchać bez zażenowania :razz: Pozdro wariaty

Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
YP_

Post autor: YP_ »

OBSRANY OUTPUUUUUT
moxxi

Post autor: moxxi »

Wspaniały to jest diss nie zapomnę go nigdy dzięki Mes
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Eguaroc

Post autor: Eguaroc »

jerzy_klemens_werner pisze: 16 sie 2025, 17:32 Panowie piszecie, że Mes jest niedojrzały i odklejony a za chwilę "zruchał mu pannę". Stać was na więcej.
I nie piszcie że to jest ZIOMALSKA RAPOWA GADKA ile wy macie 14 lat? Strzelam, że prędzej 40.
No a co mają pisać?
Ta suka to Piotrek.
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

myron pisze: 16 sie 2025, 22:24 Dobra, przerobiłem tę piosenkę, żeby chociaż trochę bujała. Głos kojarzy mi się jak ten kurwa <myśli> chyba Kuban. Co mogę powiedzieć, w końcu da się tego jakoś słuchać bez zażenowania :razz: Pozdro wariaty

Tego niby da się słuchać? Przecież jakiś tragiczny, festyniarski szajs ci wyszedł. Jak to niby ma być lepsze od oryginału, to pozdro. Widzę, że nieźli "koneserzy" tu siedzą :lol:

"Czuję żenadę, czuję wielką żenadę"
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

kazdy normalny Człowiek szcza moczem na te ai piosenki
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
myron

burundi pisze: 16 sie 2025, 22:52
myron pisze: 16 sie 2025, 22:24 Dobra, przerobiłem tę piosenkę, żeby chociaż trochę bujała. Głos kojarzy mi się jak ten kurwa <myśli> chyba Kuban. Co mogę powiedzieć, w końcu da się tego jakoś słuchać bez zażenowania :razz: Pozdro wariaty

Tego niby da się słuchać? Przecież jakiś tragiczny, festyniarski szajs ci wyszedł. Jak to niby ma być lepsze od oryginału, to pozdro. Widzę, że nieźli "koneserzy" tu siedzą :lol:

"Czuję żenadę, czuję wielką żenadę"
No jak się nie podoba, to nie słuchaj przecież xD Co Ci mogę powiedzieć, w tym AI chociaż jakiś humor w tym czuje, a w oryginale Mesa czuje chujnie, czyli pewnie tak jak Ty u mnie :D
Spoiler
Youtube
Spoiler
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

oldschool pisze: 16 sie 2025, 14:09 Dla mnie to jest 100% tego złego Mesa w Mesie i nie kupuję tych gadek o zajebistej nawijce. Co z tego, że nawija inaczej?
no to że zajebiście to brzmi i wyróżnia się na tle dukaczy polskich.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
2rzyn

Ta suka to teeeedeeeee
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

ART pisze: 16 sie 2025, 16:01 kuba knap props za ta akcje szczegolnie ze teodor byl ciezko wkurwiony podczas bitwy fristajlowej gdzie ten fakt zostal wspomniany
Spoiler
Obrazek
@Bolo
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Jose pisze: 16 sie 2025, 14:26 25 marca 2015
Pamiętacie felieton „Jak nie zostałem kierowcą”? Cóż, już nieaktualny. Zdałem. W Warszawie, za drugim praktycznym, a szostym teoret. I w związku z tym chciałbym zakomunikować dwie rzeczy: po pierwsze obiecuję szybko się uczyć, jeździć ostrożnie i nie być jebanym debilem, po drugie chciałbym przesłać wyrazy współczucia wszystkim, którzy porywają się z motyką na kierownicę Skody Fabii II - system jest tak skonstruowany, żebyście wracali z pieniędzmi i sprawiedliwość nie jest pierwszą rzeczą, która decyduje, a zatem życzę Wam cierpliwości, pokory i funduszy oraz cierpliwości, pokory i funduszy, jak również cierpliwości, pokory i...

Chciałbym też postulować prywatny mały zakaz (skoro wszędzie w WORDach dominują zakazy i nakazy): błagam, kiedy szczęśliwie zdacie teorię czy praktykę, a tatuś lub mamcia czekający przed budynkiem dostaną zajadów od uśmiechu na widok waszych promieniujących triumfem lic pamiętajcie o tych wszystkich wkurwionych żuczkach, którzy tuż obok Was zaciągają się szlugiem w posępnej depresji, bo nie zdali właśnie egzaminu przez 18,75 m a może 19,75 m długości samochodu + przyczepy kempingowej czy inny decydujący o życiu kierowcy detal i zaczekajcie krótką chwilkę, popałujcie się nad swoim zwycięstwem ZA bramą ośrodka/w domu/w internecie. WORDy są w mojej pierwszej trójce miejsc wypchanych frustracją po sufit, zaraz obok izby przyjęć i sądu.
Ci przegrani i bez obserwacji podium czują się fatalnie. A nie zasługują na to! Wy też niekoniecznie. Mieliście szczęście. Ja miałem szczęście. To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy. Gdzie jak gdzie, ale na egzaminach teoretycznych GLORIA VICTIS ma sens stukrotny. Życzę wytrwałości! LOVEYOURLIFE, 5!
#loveyourlife #LYL
potem już było jeżdżonko w klipach i wczutka w auta
strasznie gównianie napisany jest ten jego wpisik
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

no to jest kwintesencja jest pióra, będę jutro na chacie, to wezmę chyba te książkę z felietonami, co była dołączana do TBZD, nigdy nie czytałem, pamiętam jak przez mgłę to jego pierdolenie o wnoszeniu wódy do klubu w nogawce, ale tam może być niezła czopka ogólnie
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
ODPOWIEDZ