Ćpuńskie dramy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Zioło

Post autor: Cz4rny1337 »

bedzie beef

[mention]adriee[/mention]
Mamy tu dobra mordke z Wroclawia tylko nie daje rady zakutasic i ma problemy interpersonalne, mysle, ze kontakt z Toba moglby wniesc go na wyzszy level samorealizacji, szczegolnie po rozszerzonym kursie z jebania alternatywek

takze czy mozna zostac nowym wroclawskim cpunem to wazne odpisz

ps
kolega czasami jest lekko agresywny, ale tylko leciutko, nie ma sie co przejmowac
Obrazek
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

te panny co udostępniałeś rozmowy i handlowałeś ich zdjęciami też nie mają żalu? Sam pisałeś na ama na wykopku. Hatfu po raz drugi.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Sitko to znany chanowy celebryta
specjalista od ruchania alternatywek
scuckowal gargamela, za co szanuje, ale w sumie to jebac
zly czlowiek, zgadzam sie z panem rakieta po raz drugi dzis

w sumie to @adriee jak nie wrzucisz jakiegos kciukoznaczka czy czegokolwiek, ze ty to sitko, to mozesz wykurwiac i nie uskuteczniac podszywu
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

czarny mogłeś chociaż w tym temacie odpuścić xdddddddddddddddddddddddddddddddddd
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

czekam na konfrontacje Rakiety z Adrianem na tinychacie slizgawki. Wymiana pogladow i argumentow, a miesiac pozniej wspolna hela i filmy z pociagu
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 13:44 przez oyama, łącznie zmieniany 1 raz.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Oj potraktowalem to jednak jako jedyny temat w ktorym moge dotrzec do Sitki, zupelnie bez zwiazku
Obrazek
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

rubinstein pisze: 22 paź 2019, 13:42

w sumie to @adriee jak nie wrzucisz jakiegos kciukoznaczka czy czegokolwiek, ze ty to sitko, to mozesz wykurwiac i nie uskuteczniac podszywu
a jak wrzucisz, że ty to sitko, to możesz wykurwiać i nie uskuteczniać atencji, hatfu po raz trzeci.

@Oyama gardzę nim, helą też gardzę, pociągami też ostatnio.
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

[mention]Jose[/mention] bardzo przepraszam, ale czuję się jakby na forum dla żydów ocalałych z Holocaustu wszedł nie wiem Eichmann i pisał że on to w sumie tylko księgowym był, a to inni. Bardzo żałuję śmierci rapera Zioło, a tu wchodzi taki (ocenzurowano), który poniekąd jest tu postacią ambiwalentną conajmniej w tej historii, nerwy puściły, jeszcze raz sorry. Szkoda zajebistego producenta i świetnego rapera, opiaty są złe.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

joey pisze: 22 paź 2019, 13:57 nie słuchałem specjalnie, mocniej kojarzyłem z forumka i dlatego zawsze będę go wspominać razem z tym posylwestrowym postem sprzed kilku lat, z którego biło takie wygrywanie życia, że aż się ciepło robiło na sercu. szkoda chłopaka i szkoda jego bliskich, którzy cierpieli na tym uzależnieniu.
czy chodzi o ten post, w którym gorzko i ironicznie źalił się, że przegrywa życie, czy to jeszcze inny jakiś?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Graf

Post autor: Graf »

Wręcz przeciwnie
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
sp0ko

Post autor: sp0ko »

jajca pisze: 22 paź 2019, 14:12
joey pisze: 22 paź 2019, 13:57 nie słuchałem specjalnie, mocniej kojarzyłem z forumka i dlatego zawsze będę go wspominać razem z tym posylwestrowym postem sprzed kilku lat, z którego biło takie wygrywanie życia, że aż się ciepło robiło na sercu. szkoda chłopaka i szkoda jego bliskich, którzy cierpieli na tym uzależnieniu.
czy chodzi o ten post, w którym gorzko i ironicznie źalił się, że przegrywa życie, czy to jeszcze inny jakiś?
o ten:
ównież gratuluję! Zwłaszcza że syn.

Mi natomiast ostatnio udaje się wszystko. Mam ultra-zajebistą pracę polegającą na lifestyle-menagemencie. Mam iluś tam mega-bogataych klientów i planuję im wycieczki, podróże poślubne, ogarniam im dziwki, koks i innego rodzaju przyjemności i zgarniam za to naprawdę zacne siano. Czyli w zasadzie to co robiłem całe życie, tylko tym razem legalnie. Do tego jestem team-leaderem w zespole od pierwszych dni pracy, bez jakiejś tam ścieżki kariery czy innego gówna.

W międzyczasie odebrałem złotą płytę, byłem w Rio De Janeiro, a moja dziewucha staje się sławną malarką, która powoli zaczyna żyć na przyzwoitym poziomie za hajs ze sztuki, a nasza chata zmieniła się w pracownię - ona maluje, a ja robię muzykę.

Poza tym kupiliśmy kota brytyjskiego, który ogarnął procedurę załatwiania się do kuwety w ciągu kilku godzin, nazwaliśmy go Salvador, nie mam kaca po sylwestrze i jest kurwa super.
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Ale Zioło przyznał potem, że pisał ten post, będąc pod wpływem kokainy - warto wziąć to pod uwagę.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 14:55 przez Suseł, łącznie zmieniany 4 razy.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

a ok, myślałem, że nie da się tam nie zauważyć sarkazmu, ale jednak się dało
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
oyche

Post autor: oyche »

przecież z tej wypowiedzi zioła bije (auto)szydera w chuj
Awatar użytkownika
ukdrillkravmaga

Post autor: ukdrillkravmaga »

w sumie jak oyche to napisal to faktycznie ma racje niestety
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Spoiler
Obrazek
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Nie widziałem jeszcze kogoś faktycznie szczęśliwego, kto miałby potrzeba udowadniania innym/sobie, że jest szczęśliwy pisząc takie posty.
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Z tego samego dnia, co "post o wygrywaniu".
Zioło postanowienie noworoczne o powrocie na SLG?

wiesz co, nie do końca, po prostu ostatnio ZACZĄŁEM PRACĘ i musiałem przyjść w nowy rok na ósmą rano, więc wziąłem ze sobą sztukę koksu żeby jakkolwiek funkcjonować po melanżu i z braku realnego zajęcia piszę jakieś bzdury w internetach
Więc z tym układaniem życia to raczej tak średnio :(.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

No historie takie są zawsze opór smutne, pamiętam swoją hc próbę samobójczą po lekach, to nigdy nie jest kurwa prosta rozkmina, mega szkoda talentu który przegrał.
moxxi

Post autor: moxxi »

im się więcej czyta tutaj czy postów na hr to
Iszji pisze: 22 paź 2019, 14:31 Z minuty na minute coraz smutniejsza ta historia.
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Zablokowany