Ćpuńskie dramy
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Zioło
bedzie beef
[mention]adriee[/mention]
Mamy tu dobra mordke z Wroclawia tylko nie daje rady zakutasic i ma problemy interpersonalne, mysle, ze kontakt z Toba moglby wniesc go na wyzszy level samorealizacji, szczegolnie po rozszerzonym kursie z jebania alternatywek
takze czy mozna zostac nowym wroclawskim cpunem to wazne odpisz
ps
kolega czasami jest lekko agresywny, ale tylko leciutko, nie ma sie co przejmowac
[mention]adriee[/mention]
Mamy tu dobra mordke z Wroclawia tylko nie daje rady zakutasic i ma problemy interpersonalne, mysle, ze kontakt z Toba moglby wniesc go na wyzszy level samorealizacji, szczegolnie po rozszerzonym kursie z jebania alternatywek
takze czy mozna zostac nowym wroclawskim cpunem to wazne odpisz
ps
kolega czasami jest lekko agresywny, ale tylko leciutko, nie ma sie co przejmowac

- rakieta_rakieta
te panny co udostępniałeś rozmowy i handlowałeś ich zdjęciami też nie mają żalu? Sam pisałeś na ama na wykopku. Hatfu po raz drugi.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
-
rubinstein
Sitko to znany chanowy celebryta
specjalista od ruchania alternatywek
scuckowal gargamela, za co szanuje, ale w sumie to jebac
zly czlowiek, zgadzam sie z panem rakieta po raz drugi dzis
w sumie to @adriee jak nie wrzucisz jakiegos kciukoznaczka czy czegokolwiek, ze ty to sitko, to mozesz wykurwiac i nie uskuteczniac podszywu
specjalista od ruchania alternatywek
scuckowal gargamela, za co szanuje, ale w sumie to jebac
zly czlowiek, zgadzam sie z panem rakieta po raz drugi dzis
w sumie to @adriee jak nie wrzucisz jakiegos kciukoznaczka czy czegokolwiek, ze ty to sitko, to mozesz wykurwiac i nie uskuteczniac podszywu
czekam na konfrontacje Rakiety z Adrianem na tinychacie slizgawki. Wymiana pogladow i argumentow, a miesiac pozniej wspolna hela i filmy z pociagu
Ostatnio zmieniony 22 paź 2019, 13:44 przez oyama, łącznie zmieniany 1 raz.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Cz4rny1337
- Moderator
Oj potraktowalem to jednak jako jedyny temat w ktorym moge dotrzec do Sitki, zupelnie bez zwiazku

- rakieta_rakieta
a jak wrzucisz, że ty to sitko, to możesz wykurwiać i nie uskuteczniać atencji, hatfu po raz trzeci.rubinstein pisze: ↑22 paź 2019, 13:42
@Oyama gardzę nim, helą też gardzę, pociągami też ostatnio.
- rakieta_rakieta
[mention]Jose[/mention] bardzo przepraszam, ale czuję się jakby na forum dla żydów ocalałych z Holocaustu wszedł nie wiem Eichmann i pisał że on to w sumie tylko księgowym był, a to inni. Bardzo żałuję śmierci rapera Zioło, a tu wchodzi taki (ocenzurowano), który poniekąd jest tu postacią ambiwalentną conajmniej w tej historii, nerwy puściły, jeszcze raz sorry. Szkoda zajebistego producenta i świetnego rapera, opiaty są złe.
czy chodzi o ten post, w którym gorzko i ironicznie źalił się, że przegrywa życie, czy to jeszcze inny jakiś?joey pisze: ↑22 paź 2019, 13:57 nie słuchałem specjalnie, mocniej kojarzyłem z forumka i dlatego zawsze będę go wspominać razem z tym posylwestrowym postem sprzed kilku lat, z którego biło takie wygrywanie życia, że aż się ciepło robiło na sercu. szkoda chłopaka i szkoda jego bliskich, którzy cierpieli na tym uzależnieniu.
o ten:jajca pisze: ↑22 paź 2019, 14:12czy chodzi o ten post, w którym gorzko i ironicznie źalił się, że przegrywa życie, czy to jeszcze inny jakiś?joey pisze: ↑22 paź 2019, 13:57 nie słuchałem specjalnie, mocniej kojarzyłem z forumka i dlatego zawsze będę go wspominać razem z tym posylwestrowym postem sprzed kilku lat, z którego biło takie wygrywanie życia, że aż się ciepło robiło na sercu. szkoda chłopaka i szkoda jego bliskich, którzy cierpieli na tym uzależnieniu.
ównież gratuluję! Zwłaszcza że syn.
Mi natomiast ostatnio udaje się wszystko. Mam ultra-zajebistą pracę polegającą na lifestyle-menagemencie. Mam iluś tam mega-bogataych klientów i planuję im wycieczki, podróże poślubne, ogarniam im dziwki, koks i innego rodzaju przyjemności i zgarniam za to naprawdę zacne siano. Czyli w zasadzie to co robiłem całe życie, tylko tym razem legalnie. Do tego jestem team-leaderem w zespole od pierwszych dni pracy, bez jakiejś tam ścieżki kariery czy innego gówna.
W międzyczasie odebrałem złotą płytę, byłem w Rio De Janeiro, a moja dziewucha staje się sławną malarką, która powoli zaczyna żyć na przyzwoitym poziomie za hajs ze sztuki, a nasza chata zmieniła się w pracownię - ona maluje, a ja robię muzykę.
Poza tym kupiliśmy kota brytyjskiego, który ogarnął procedurę załatwiania się do kuwety w ciągu kilku godzin, nazwaliśmy go Salvador, nie mam kaca po sylwestrze i jest kurwa super.
- ukdrillkravmaga
w sumie jak oyche to napisal to faktycznie ma racje niestety
Z tego samego dnia, co "post o wygrywaniu".
.
Więc z tym układaniem życia to raczej tak średnioZioło postanowienie noworoczne o powrocie na SLG?
wiesz co, nie do końca, po prostu ostatnio ZACZĄŁEM PRACĘ i musiałem przyjść w nowy rok na ósmą rano, więc wziąłem ze sobą sztukę koksu żeby jakkolwiek funkcjonować po melanżu i z braku realnego zajęcia piszę jakieś bzdury w internetach
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- rakieta_rakieta
No historie takie są zawsze opór smutne, pamiętam swoją hc próbę samobójczą po lekach, to nigdy nie jest kurwa prosta rozkmina, mega szkoda talentu który przegrał.
im się więcej czyta tutaj czy postów na hr to