Jose pisze: ↑05 mar 2021, 17:09
ale sb wstrzeliłem
Feedback ziomuś:
- szkoda że nie przypomniałeś że płyta-matka była zripowana z Youtube'a w 128 kbps
- za mało o Donizie... ja wiem, że rozjebał się na swojego szwagra w sprawie kredytowej, w której był słupem to w sumie kiepski raper a jego znajomość białej broni zweryfikował w praktyce GSP, no ale z powinności dziennikarskiej chociaż jeden kawałek mogłeś wspomnieć
- bez przesady z tą inteligencją Belmondziaka - poza niepospolitymi zdolnościami słowotwórczymi i skojarzeniowymi jakoś nigdy nie było dane szerszej publice poznać jej przejawów Cieżko stwierdzić co jest przyjętą pozą a co poryciem bani narkotykami
Pozdro!
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
belmondziak 250 IQ asperger, napatrzyl sie na obrazy cycków w domu rodzinnym, i rozjebal 20 lat pozniej cala rapgre
ogolnie srednio widze ten caly comeback. przespali chlopaki, rapgra jest inna, a belmondziak stracil status objawienia dekady, a zostal juz tylko ciekawostka, ktora miala te swoje 3 wysmienite lata jakos w okresie 2016-2019.
Luxair pisze: ↑05 mar 2021, 17:43
szkoda że nie przypomniałeś że płyta-
Mnie rozpierdalalo, jak belmondo na koncertach puszczal bity oczywiście z youtube na laptopie nie brał ich nawet z oryginalnego kanału mobbyn, tylko jakieś randomowe reuploady z 1k wyświetleń xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd