Jose pisze: ↑05 mar 2021, 17:09
ale sb wstrzeliłem
Feedback ziomuś:
- szkoda że nie przypomniałeś że płyta-matka była zripowana z Youtube'a w 128 kbps
- za mało o Donizie... ja wiem, że rozjebał się na swojego szwagra w sprawie kredytowej, w której był słupem to w sumie kiepski raper a jego znajomość białej broni zweryfikował w praktyce GSP, no ale z powinności dziennikarskiej chociaż jeden kawałek mogłeś wspomnieć
- bez przesady z tą inteligencją Belmondziaka - poza niepospolitymi zdolnościami słowotwórczymi i skojarzeniowymi jakoś nigdy nie było dane szerszej publice poznać jej przejawów Cieżko stwierdzić co jest przyjętą pozą a co poryciem bani narkotykami
Pozdro!
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
belmondziak 250 IQ asperger, napatrzyl sie na obrazy cycków w domu rodzinnym, i rozjebal 20 lat pozniej cala rapgre
ogolnie srednio widze ten caly comeback. przespali chlopaki, rapgra jest inna, a belmondziak stracil status objawienia dekady, a zostal juz tylko ciekawostka, ktora miala te swoje 3 wysmienite lata jakos w okresie 2016-2019.
Luxair pisze: ↑05 mar 2021, 17:43
szkoda że nie przypomniałeś że płyta-
Mnie rozpierdalalo, jak belmondo na koncertach puszczal bity oczywiście z youtube na laptopie nie brał ich nawet z oryginalnego kanału mobbyn, tylko jakieś randomowe reuploady z 1k wyświetleń xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd