Jon Connor - SOS (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
niuhniuh

Jon Connor - SOS (2020)

Post autor: niuhniuh »

OKŁADKA
Obrazek
1. Thank You (Intro) [feat. Kelly Price]
2. Thank You
3. Vehicle City (Flint, Michigan)
4. I Know (feat. Ace Gabbana)
5. Stay Distracted (feat. Craig Owens)
6. Black (feat. Sister Tour)
7. The Code
8. Work of Art (feat. DJ Paul, Jarren Benton & Locksmith)
9. Words to My Younger Self (feat. Ace Gabbana, Ricky Calloway)
10. The Break Up Song
11. Morning Motivation (feat. Dizzy Wright)
12. Every Other Word (feat. Joey Alana, Alexander Fisher & Tatum McFadden)
13. The Cypher (feat. AFRO, Ace Gabbana, Termanalogy, Kid Vishis, Chris Webby, Daylyt & Phyre of Sister Tour)
14. Beautiful (feat. Mr. Mikey)
15. The Procedure
16. You (feat. Joey Alana & Ebonie Gipson)
17. Thank You (Outro) [feat. Joy Melody & Ricky Calloway]
18. Thank You (Reprise) [feat. YOU]

https://music.apple.com/pl/album/sos/1507000866?l=pl
SPOTIFY
YOUTUBE
Gdyby ktoś nie był w temacie - Connor debiutancki album wydał w 2013 (Unconscious State, polecam sprawdzić, tak samo jak mixtapy na bitach Kanye i Eminema). Chwilę potem podpisał deal z Aftermath, ale jedyne co z tego wyszło to kilka featów na albumie Compton u Dr. Dre. W maju 2019 okazało się, że przygoda z Aftermath została oficjalnie zakończona, ale prace nad albumem nadal trwają. SOS to taki mój Half Life 3 wśród albumów rapowych. Czekałem, czekałem, a teraz sam nie dowierzam, że jesteśmy tak blisko. Ktoś z was w ogóle kojarzy Jona? Czeka na album?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2020, 10:19 przez niuhniuh, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Re: Jon Connor - SOS (04.2020)

W sumie nie wiem, czy to singiel, bo Connor mówi: I wanted to give you a lil' something on the road for SOS. :dunno:

https://m.soundcloud.com/allvarsitymusicgroup/infinity

Takie sobie. Fajnie leci, ale lekko powiewa backpack rapem, a nie ukrywam, że najbardziej mi od niego siedzą bangierki.
Damian88

Post autor: Damian88 »

Jak Aftermath bedzie promować to sobą a nie wyjdzie to gdzieś inndziej, to w tedy sprawdze. W innym wypadku nawet nie mam złudzeń że to bedzie nudne. Tak to może mnie coś zajara. Ależ wygrzebałeś, mi się przypomniał jeszcze Bishop Lamont i Slim Da Mobster. Po obu słuch zaginął dla mnie dawno.

Edit. A w maju 19' koniec Aftermath. To nawet nie chce sprawdzać singla.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Jon Connor - The Pain
Spoiler
[mention]Damian88[/mention] no ja nie ukrywam też, że mam obawy co do tego albumu. Zero promocji, hype zgasł po freshmenach, producent poprzedniego kawałka ma 300 lajków na fejsie :dunno: Przesłucham na pewno, chociaż nawet jeśli to będzie ogień to przejdzie bez echa, nie łudźmy się.
Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

Tutaj raczej nie ma co czekać bo efekt będzie taki jak z dwójką Bishop Lamont i Slim Tha Mobster, czy też z Hittmanem lata wstecz.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Re: Jon Connor - SOS (27/04/2020)

Darzę Connora zbyt dużą sympatią żeby nie czekać. Tak się akurat złożyło, że to był jeden z pierwszych raperów z USA jakich słuchałem i dzięki kawałkowi FN Right poznałem też Freddiego Gibbsa, także jest sentyment. Przynajmniej Gibbs jest dość płodnym artystą :lol:

Kolejny singiel

Priceless
Spoiler
premiera 27.04.2020
Spoiler
wjechała traklista i okładka do pierwszego postu

była premierka, linki w pierwszym poście
ODPOWIEDZ