Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
loco

Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)

Post autor: loco »

Jutro preorder i klip.

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2023, 12:29 przez loco, łącznie zmieniany 2 razy.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
kapper1

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - TBA Mixtape (2023) [zapowiedź]

Post autor: kapper1 »

Podobny patent zwrotek co w 2/10

Bit śliczny :oops:

Zwrotki spoko, ale Rado ostatnio mnie wkurwia z tym darciem japy (na 2020 to samo).
Refren pewnie siądzie po kilku odsłuchach

No i cieszę się z takiego składu, tylko proszę, oby były osobne numery bez featów
edenmar

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - TBA Mixtape (2023) [zapowiedź]

Post autor: edenmar »

Persik, dawaj solo, a nie znowu jakieś bezsensowne kolaboracje

Sławów jest za dużo, od LP nie dali żadnej dobrej zwrotki (no może Astek u Decksa), a Mielzky niech se nagrywa z Young Leosią
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Będzie jakaś zwrotka Mielzkiego o jebaniu mainstreamu ? Bo w tej kreacji Mielzky mi najbardziej pasuje, poprostu lubię w kółko słuchać tego samego
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Fajny skład, dobry numer, zapowiada się obiecująco
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Było jakieś info czy to jakaś limitka?
moxxi

Post autor: moxxi »

Co za gówno
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

miałem nadzieję, że jednak to będzie płyta Mielzky x Pers i na bitach Persa, a tutaj jeszcze tych dwóch śmieszków.. trudno, co robić. singiel na tyle przyjemny, że chyba nawet wrzucę na plejkę, jeśli Sławy nie będą się silić na jakieś kasztaniarskie żarty i kombinować z wokalem, to może zniese długograj. oby jak najwięcej Persika!
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Tracklista:
Na pełną zawartość “I JEST TO MOŻLIWE mixtape” składa się 13 premierowych utworów, a wśród gości usłyszymy Otsochodzi i Taco Hemingwaya:

01. Spalacz bud
02. Cały blok
03. Tranquillo
04. Chybił trafił
05. I znów
06. Airbus
07. Mewa
08. Spacer DJa
09. Spóła feat. Otsochodzi, Taco Hemingway
10. Ciecz
11. Gdyby
12. Czemu to robisz?
13. Wcale

No hej, przyszliśmy pogadać 🗣️
Dziś oddajemy w Wasze hiphopowe ręce nasze pamiętniki spoza strefy komfortu vol.2 📗
Club2020 tak nas najarał na pracę z ludźmi, że gdy pojechaliśmy na kumpelski odpoczynek w styczniu, to autentycznie niechcący, bez abso-kurwa-lutnie żadnego planu, zaczęliśmy nagrywać numery i nim się nie obejrzeliśmy, w kilka dni mieliśmy na stole gotowy mixtape. Dlaczego mixtape? Bo nie odkrywamy na nim prawdy objawionej, bo usłyszycie na nim często pierwsze take’i, bo to zapis chwili, a nie skrupulatne puzzle z 1000 500 100 900 elementów. Czy właśnie robimy sobie podkładkę pod przeciętność materiału? Abso-kurwa-lutnie nie, bo ten materiał gniecie opór.
Dla podkreślenia dramaturgii i ekskluzywności - płyta nie będzie dostępna w sklepach. NIGDY. W ŻADNYM ⛔️ Do powinięcia tylko w preorderze na IJTM.LTD, więc prosimy się częstować, póki ciepła. Koszulka jak wyżej.
Dwa Sławy / Gruby Mielzky / Pers / The Returners - I jest to możliwe (19.05.2023).
Ten boysband to nowy klasyk, powiedz, że nie. Wam życzymy takich kolegów, a sobie kwietnia bez deszczu i udanej środy 👋🏻
Awatar użytkownika
SiNi

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]

Post autor: SiNi »

Jednak nie będzie w sklepach, więc biorę, liczę na dobre bity to zestawienie na pewno wypadnie dobrze.
Awatar użytkownika
loco

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]

Post autor: loco »

clockers pisze: 05 kwie 2023, 8:26 miałem nadzieję, że jednak to będzie płyta Mielzky x Pers i na bitach Persa, a tutaj jeszcze tych dwóch śmieszków..
To będzie osobny materiał z tego co słyszałem
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Nie przepadam za Slawami ale ofc sprawdze dla Persika, szkoda ze nie na jego bitach ale jak returnersi dali 13 takich bitow jak ten to tez moze byc :razz: Ten numer wkrecil mi sie wchuj, glowa buja sie sama

Slowo od Mielona:
Obrazek
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Wiadomo jaki nakład?
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

No pewnie taki ile preorderow wpadnie :dunno:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Jezu jaka nudna
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Całkiem nieźle, chociaż po takim składzie spodziewałem się chyba czegoś lepszego, natomiast pierwszy singiel jak ostatnio zauważam w branży rapowej często nie odzwierciedla całego albumu, więc mam nadzieję i ochote na więcej
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

No i gitara, nikt kurwa nie piszczy na autotu e, nie drze mordy, czysty kurwa rap co buja głową, ładny refrenik no i pięknie
Jarandejroł :cool:
Hyphap! |:rotfl: |
ODPOWIEDZ