Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)
Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)
Jutro preorder i klip.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2023, 12:29 przez loco, łącznie zmieniany 2 razy.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - TBA Mixtape (2023) [zapowiedź]
Podobny patent zwrotek co w 2/10
Bit śliczny
Zwrotki spoko, ale Rado ostatnio mnie wkurwia z tym darciem japy (na 2020 to samo).
Refren pewnie siądzie po kilku odsłuchach
No i cieszę się z takiego składu, tylko proszę, oby były osobne numery bez featów
Bit śliczny
Zwrotki spoko, ale Rado ostatnio mnie wkurwia z tym darciem japy (na 2020 to samo).
Refren pewnie siądzie po kilku odsłuchach
No i cieszę się z takiego składu, tylko proszę, oby były osobne numery bez featów
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - TBA Mixtape (2023) [zapowiedź]
Persik, dawaj solo, a nie znowu jakieś bezsensowne kolaboracje
Sławów jest za dużo, od LP nie dali żadnej dobrej zwrotki (no może Astek u Decksa), a Mielzky niech se nagrywa z Young Leosią
Sławów jest za dużo, od LP nie dali żadnej dobrej zwrotki (no może Astek u Decksa), a Mielzky niech se nagrywa z Young Leosią
Będzie jakaś zwrotka Mielzkiego o jebaniu mainstreamu ? Bo w tej kreacji Mielzky mi najbardziej pasuje, poprostu lubię w kółko słuchać tego samego
Fajny skład, dobry numer, zapowiada się obiecująco
Było jakieś info czy to jakaś limitka?
miałem nadzieję, że jednak to będzie płyta Mielzky x Pers i na bitach Persa, a tutaj jeszcze tych dwóch śmieszków.. trudno, co robić. singiel na tyle przyjemny, że chyba nawet wrzucę na plejkę, jeśli Sławy nie będą się silić na jakieś kasztaniarskie żarty i kombinować z wokalem, to może zniese długograj. oby jak najwięcej Persika!
Tracklista:
Na pełną zawartość “I JEST TO MOŻLIWE mixtape” składa się 13 premierowych utworów, a wśród gości usłyszymy Otsochodzi i Taco Hemingwaya:
01. Spalacz bud
02. Cały blok
03. Tranquillo
04. Chybił trafił
05. I znów
06. Airbus
07. Mewa
08. Spacer DJa
09. Spóła feat. Otsochodzi, Taco Hemingway
10. Ciecz
11. Gdyby
12. Czemu to robisz?
13. Wcale
No hej, przyszliśmy pogadać![]()
Dziś oddajemy w Wasze hiphopowe ręce nasze pamiętniki spoza strefy komfortu vol.2![]()
Club2020 tak nas najarał na pracę z ludźmi, że gdy pojechaliśmy na kumpelski odpoczynek w styczniu, to autentycznie niechcący, bez abso-kurwa-lutnie żadnego planu, zaczęliśmy nagrywać numery i nim się nie obejrzeliśmy, w kilka dni mieliśmy na stole gotowy mixtape. Dlaczego mixtape? Bo nie odkrywamy na nim prawdy objawionej, bo usłyszycie na nim często pierwsze take’i, bo to zapis chwili, a nie skrupulatne puzzle z 1000 500 100 900 elementów. Czy właśnie robimy sobie podkładkę pod przeciętność materiału? Abso-kurwa-lutnie nie, bo ten materiał gniecie opór.
Dla podkreślenia dramaturgii i ekskluzywności - płyta nie będzie dostępna w sklepach. NIGDY. W ŻADNYMDo powinięcia tylko w preorderze na IJTM.LTD, więc prosimy się częstować, póki ciepła. Koszulka jak wyżej.
Dwa Sławy / Gruby Mielzky / Pers / The Returners - I jest to możliwe (19.05.2023).
Ten boysband to nowy klasyk, powiedz, że nie. Wam życzymy takich kolegów, a sobie kwietnia bez deszczu i udanej środy![]()
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
Jednak nie będzie w sklepach, więc biorę, liczę na dobre bity to zestawienie na pewno wypadnie dobrze.
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
To będzie osobny materiał z tego co słyszałem
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Nie przepadam za Slawami ale ofc sprawdze dla Persika, szkoda ze nie na jego bitach ale jak returnersi dali 13 takich bitow jak ten to tez moze byc
Ten numer wkrecil mi sie wchuj, glowa buja sie sama
Slowo od Mielona:

Slowo od Mielona:

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- ConeyIsland
No pewnie taki ile preorderow wpadnie 
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Jezu jaka nudna
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Bryx Fenrir
Całkiem nieźle, chociaż po takim składzie spodziewałem się chyba czegoś lepszego, natomiast pierwszy singiel jak ostatnio zauważam w branży rapowej często nie odzwierciedla całego albumu, więc mam nadzieję i ochote na więcej
No i gitara, nikt kurwa nie piszczy na autotu e, nie drze mordy, czysty kurwa rap co buja głową, ładny refrenik no i pięknie
Jarandejroł
Jarandejroł
Hyphap! |
|