[serial][Netflix] Wiedźmin (2019 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
Bisclavret
Re: [serial] Wiedźmin
Ja już po drugim sezonie zdecydowałem że dalej tego nie będę oglądał, jedyny wyjątek zostawiam dla sytuacji w której będzie to tak chujowe że warto obejrzeć dla beki jak jakiegoś vege, dajcie znać czy to już jest ten level czy poczekamy jeszcze ze dwa sezony.
no ja tego nawet dla beki nie umiem włączyć, ba - nie umiałbym tego nawet ściągnąć, żeby nie robić ruchu i nie nabijać im kliknięć na torrentach
tak samo, nie włączam nawet, żeby nie nabijać im statystyk
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Właśnie zobaczyłem recenzje jedna Wiedźmina i chłop wrzucił sekundowa scenkę jak Radowit i Jaskier idą na numerek 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
też nie oglądam tej cwelozy nawet dla beki, bo zwyczajnie mi żal patrzeć co oni tam naodpierdalali, a na dodatek wiadomo, że nikt już się za to nie weźmie nigdy więcej
-
RIVALDO111
- Zbanowany
W erze odgrzewanych kotletów. To jakby Netflix sprzedał prawa HBO to pewnie za 3-4 lata miałbyś wszystko na luzie na nowo.
Tym bardziej że z fantastyki Witcher wypada zasięgowo najlepiej na świecie po uniwersum LOTR i GOTA.
Ten zwiastun 3 sezonu Netflixowego Witcher zrobił już 11 mln na YT.
Tylko zwiastun Stranger Things i Squid Game zrobi większe liczby na Netflix.
Szczerze to nawet zaskoczony jestem taką popularnością na świecie, bo dla mnie te 2 sezony to nic wielkiego i jakby to była produkcja urugwajska a nie polska to bym powiedział maks 3 na 10, nudy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Drugiego sezonu nie dalem rady obejrzec do konca
Przy trzecim poleglem na pierwszym odcinku
Przy trzecim poleglem na pierwszym odcinku
Co oni tam odjebali? Jebią się pedały cały czas w plastikowych krzakach czy jak? Nie ogladalem nawet sekundy, tylko przeczytalem kilka waszych postow i ciezko uwierzyc ze taka chujoza xD
obejrzyj trailer z poprzedniej strony z wiedźmińskim żul-jitsu
- CeHaTeHaCe
obejrzałem te 5 odcinków, giga cringe ta scena jaskra z radowidem + Ciri trochę wkurwia ale dla Cavilla i tak warto 
btw czy najlepszym serialowym momentem wiedźmińskim nie jest przypadkiem Jurny wiedźmin chłopaków z baraków?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Właśnie skończyłem 3 odcinki 3 sezonu i na razie przez 20 sekund zabawialy się tylko 2 kobiety ale szczerze tak brzydkie że nawet ten Jaskier i Radowit lepszy
W tych 3 odcinkach już strasznie widać że Radowit ma ochotę na Jaskra.
Nawet miałem tego nie oglądać ale w necie są dobre bekowe recenzje a ciężko się je ogląda gdy się czegoś nie widziało, wiec ja to lecę dla recenzji
Spoiler
1 odcinek rozwalił mnie zasadzką gdzie Yennefer i Witcher po prostu schowali się za murkiem na 5 sekund.
Nie wiem, ale się domyślam.
-
genocidegeneral
Jaskier obłożył chujem więcej kobiet niż jakiś pantekilaz, oczywiście tym zwierzętom netfliksowym nie wystarczy homo/biseksualizm głównej postaci, muszą dodatkowego gryzipoducha wcisnąć.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Poprawiłem.genocidegeneral pisze:Jaskier obłożył chujem więcej kobiet niż jakiś pantekilaz Pocho, oczywiście tym zwierzętom netfliksowym nie wystarczy homo/biseksualizm głównej postaci, muszą dodatkowego gryzipoducha wcisnąć.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dobra zaliczyłem całe 5 odcinków 3 sezonu jak Jaskier Radowita.
Słynna scena Radka i Jasia to 4 odcinek.
I ten potężny tekst ,,Wziąłbym Cię do domu ale nie jestem tam sam , Rado- to weź mnie tutaj.
Serio tak polecieli w tym serialu
Ogólnie nuda dla mnie jak poprzednie 2 sezony.
Dodano po 1 dniu 12 godzinach 1 minucie 12 sekundach:
Tak z ciekawości Ci co czytali książki.
Słynna scena Radka i Jasia to 4 odcinek.
I ten potężny tekst ,,Wziąłbym Cię do domu ale nie jestem tam sam , Rado- to weź mnie tutaj.
Serio tak polecieli w tym serialu
Ogólnie nuda dla mnie jak poprzednie 2 sezony.
Dodano po 1 dniu 12 godzinach 1 minucie 12 sekundach:
Tak z ciekawości Ci co czytali książki.
Spoiler
Tam serio każdy chce tą Ciri do swoich celów?
W tym serialu to dosłownie każdy chce zdobyć Ciri.
Ojciec Ciri, Elfy,Mag który włada ogniem, Król Radanii,Dziki Gon. W książce ona tez jest tak kluczowa że całe uniwersum o niej marzy
W tym serialu to dosłownie każdy chce zdobyć Ciri.
Ojciec Ciri, Elfy,Mag który włada ogniem, Król Radanii,Dziki Gon. W książce ona tez jest tak kluczowa że całe uniwersum o niej marzy
to tak jakbys sie zastanawial czemu wszyscy tak marzą o pierścieniu we władcy pierścieni
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czyli Netflix nic tu nie spartolil. Cały saga to jedna wielka draka o Ciri mam rozumieć