Pewnym jest, że Geralt z Rivii o twarzy Henry’ego Cavilla zadebiutuje w czwartym kwartale roku, czyli gdzieś pomiędzy październikiem a grudniem. Kiedy dokładnie? Tego nie wiemy. Jeżeli jednak wierzyć doniesieniom portalu Recapped, to „Wiedźmin” będzie mieć swoją premierę dokładnie 20 grudnia 2019.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.Spoiler
Fajnie że film będzie miał też Polski akcent w ekipie aktorskiej
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Henry przecież super, zbroja i mieczyk zajebiste, nawet pochwę jakoś z sensem próbowali zrobić. Włosy też niebo i ziemia w porównaniu z pierwszym teaserem. Tylko ta Yen dalej mi nie pasi z twarzy :/
kostium i charakteryzacja spoko ale no kurwa nie mogę się przekonać do modelowej twarzy geralta, to powinien być twardy skurczybyk z jakimś złamanym nosem i bliznami a nie kurwa ken
Rhubarb pisze: ↑01 lip 2019, 17:24
naszyjnik chujowy i jeden mieczyk bezsensu, tak to nie ma tragedii imo
W opowiadaniach Geralt nosi przy sobie zawsze jeden miecz, zwykle stalowy. Srebrny wozi przy koniu, wyjmuje jak szykuje się walka ze stworkami wrażliwymi na ten metal i nosi wtedy zamiast stalowego.
Naszyjnik chyba też bardziej książkowy, niż ten z gry:
Nieznajomy znów sięgnął w rozcięcie kaftana, wygrzebał okrągły medalion na srebrnym łańcuszku. Na medalionie wyobrażony był łeb wilka z wyszczerzonymi kłami.
Henek spoko tylko jak mowi Lowrider - powinni mu troche ryja obic jeszcze
No i mi pewnie bedzie ciezko sie przestawic na pewne roznice miedzy gra a serialem (ktory z tego co rozumiem jest oparty bardziej na ksiazce), poniewaz po prostu ksiazek nie czytalem.
Mam nadzieje ze wcisna gdzies Zebrowskiego