[serial][Netflix] Wiedźmin (2019 - )

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Ocena w skali od 1 do 10:

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
0
Brak głosów
8
0
Brak głosów
9
0
Brak głosów
10
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Bisclavret

Re: [serial] Wiedźmin

Post autor: Bisclavret »

Ja już po drugim sezonie zdecydowałem że dalej tego nie będę oglądał, jedyny wyjątek zostawiam dla sytuacji w której będzie to tak chujowe że warto obejrzeć dla beki jak jakiegoś vege, dajcie znać czy to już jest ten level czy poczekamy jeszcze ze dwa sezony.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no ja tego nawet dla beki nie umiem włączyć, ba - nie umiałbym tego nawet ściągnąć, żeby nie robić ruchu i nie nabijać im kliknięć na torrentach
Awatar użytkownika
xotic

Post autor: xotic »

tak samo, nie włączam nawet, żeby nie nabijać im statystyk
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Właśnie zobaczyłem recenzje jedna Wiedźmina i chłop wrzucił sekundowa scenkę jak Radowit i Jaskier idą na numerek :rotfl:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

też nie oglądam tej cwelozy nawet dla beki, bo zwyczajnie mi żal patrzeć co oni tam naodpierdalali, a na dodatek wiadomo, że nikt już się za to nie weźmie nigdy więcej
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
RIVALDO111
Zbanowany

phobos pisze: 03 lip 2023, 19:18 też nie oglądam tej cwelozy nawet dla beki, bo zwyczajnie mi żal patrzeć co oni tam naodpierdalali, a na dodatek wiadomo, że nikt już się za to nie weźmie nigdy więcej
W erze odgrzewanych kotletów. To jakby Netflix sprzedał prawa HBO to pewnie za 3-4 lata miałbyś wszystko na luzie na nowo.

Tym bardziej że z fantastyki Witcher wypada zasięgowo najlepiej na świecie po uniwersum LOTR i GOTA.

Ten zwiastun 3 sezonu Netflixowego Witcher zrobił już 11 mln na YT.

Tylko zwiastun Stranger Things i Squid Game zrobi większe liczby na Netflix.

Szczerze to nawet zaskoczony jestem taką popularnością na świecie, bo dla mnie te 2 sezony to nic wielkiego i jakby to była produkcja urugwajska a nie polska to bym powiedział maks 3 na 10, nudy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Drugiego sezonu nie dalem rady obejrzec do konca
Przy trzecim poleglem na pierwszym odcinku :cry:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Co oni tam odjebali? Jebią się pedały cały czas w plastikowych krzakach czy jak? Nie ogladalem nawet sekundy, tylko przeczytalem kilka waszych postow i ciezko uwierzyc ze taka chujoza xD
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

obejrzyj trailer z poprzedniej strony z wiedźmińskim żul-jitsu
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
2rzyn

Ja jebie to wyglada jak ten trailer polski z tym dziadem żulem/magiem ktory przeklinal co chwile. Jaki to mialo budzet do chuja :rotfl:
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

obejrzałem te 5 odcinków, giga cringe ta scena jaskra z radowidem + Ciri trochę wkurwia ale dla Cavilla i tak warto :oops:
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

btw czy najlepszym serialowym momentem wiedźmińskim nie jest przypadkiem Jurny wiedźmin chłopaków z baraków?
RIVALDO111
Zbanowany

2rzyn pisze: 04 lip 2023, 20:12 Co oni tam odjebali? Jebią się pedały cały czas w plastikowych krzakach czy jak? Nie ogladalem nawet sekundy, tylko przeczytalem kilka waszych postow i ciezko uwierzyc ze taka chujoza xD
Właśnie skończyłem 3 odcinki 3 sezonu i na razie przez 20 sekund zabawialy się tylko 2 kobiety ale szczerze tak brzydkie że nawet ten Jaskier i Radowit lepszy ;)

W tych 3 odcinkach już strasznie widać że Radowit ma ochotę na Jaskra.

Nawet miałem tego nie oglądać ale w necie są dobre bekowe recenzje a ciężko się je ogląda gdy się czegoś nie widziało, wiec ja to lecę dla recenzji :)
Spoiler
1 odcinek rozwalił mnie zasadzką gdzie Yennefer i Witcher po prostu schowali się za murkiem na 5 sekund.
Awatar użytkownika
2rzyn

Jaskier byl pedalem w oryginale?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Nie wiem, ale się domyślam.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Jaskier obłożył chujem więcej kobiet niż jakiś pantekilaz, oczywiście tym zwierzętom netfliksowym nie wystarczy homo/biseksualizm głównej postaci, muszą dodatkowego gryzipoducha wcisnąć.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

genocidegeneral pisze:Jaskier obłożył chujem więcej kobiet niż jakiś pantekilaz Pocho, oczywiście tym zwierzętom netfliksowym nie wystarczy homo/biseksualizm głównej postaci, muszą dodatkowego gryzipoducha wcisnąć.
Poprawiłem.

RIVALDO111
Zbanowany

Dobra zaliczyłem całe 5 odcinków 3 sezonu jak Jaskier Radowita.

Słynna scena Radka i Jasia to 4 odcinek.

I ten potężny tekst ,,Wziąłbym Cię do domu ale nie jestem tam sam , Rado- to weź mnie tutaj.

Serio tak polecieli w tym serialu :cool:

Ogólnie nuda dla mnie jak poprzednie 2 sezony. :joint:

Dodano po 1 dniu 12 godzinach 1 minucie 12 sekundach:
Tak z ciekawości Ci co czytali książki.
Spoiler
Tam serio każdy chce tą Ciri do swoich celów?

W tym serialu to dosłownie każdy chce zdobyć Ciri.

Ojciec Ciri, Elfy,Mag który włada ogniem, Król Radanii,Dziki Gon. W książce ona tez jest tak kluczowa że całe uniwersum o niej marzy :rotfl:
hwjsk

Post autor: hwjsk »

to tak jakbys sie zastanawial czemu wszyscy tak marzą o pierścieniu we władcy pierścieni
RIVALDO111
Zbanowany

hwjsk pisze: 11 lip 2023, 14:39 Nieprzeczytany post 25 min temu

to tak jakbys sie zastanawial czemu wszyscy tak marzą o pierścieniu we władcy pierścieni
Czyli Netflix nic tu nie spartolil. Cały saga to jedna wielka draka o Ciri mam rozumieć :joint:
ODPOWIEDZ