track młodych sprawdzę jutro, bo już i tak ledwo przebrnąłem przez sześć minut tego bitu, jeszcze z tym masteringiem jest wybitnie męczący przy dłuższym słuchaniu. no i oczywiście beka, że utwory bonusowe wjechały na youtube przed premierą
Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (27.09.2019) [Zapowiedź]
paluch nawet spoko, kękę może być. sokół i mes co za chujnia 
track młodych sprawdzę jutro, bo już i tak ledwo przebrnąłem przez sześć minut tego bitu, jeszcze z tym masteringiem jest wybitnie męczący przy dłuższym słuchaniu. no i oczywiście beka, że utwory bonusowe wjechały na youtube przed premierą
kurwa absolutnie najgorszy jest ten osa. asluchalna awangarda na sile
Paluch przeciętna zwrotka ale jego styl pasuje do takich bitów, Kiki trochę w starym stylu, całkiem nieźle, Sokół nawet fajny wjazd i w sumie nic po za tym, a Mes
flow forteca.
Z tego drugiego numeru z młodymi to tylko Oki który poleciał świetnie, reszta do piachu, gorzej niż starzy

Z tego drugiego numeru z młodymi to tylko Oki który poleciał świetnie, reszta do piachu, gorzej niż starzy
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
dobrze siedzi kawałek ze starymi
Kto to jest ten Ok? Jako jednynego go w ogole nie kojarze.
- Kotei
Oki, jakiś random
ten kawałek od niego jest całkiem spoko
Spoiler
Rychu Peja Solufka listener
Bit to jest jakaś tragedia, nie wiem czemu ktoś zdecydował, żeby takie coś puścić do finalnej wersji. Zagłusza raperów i niepotrzebnie napierdala przez prawie 12 minut, jak się słucha te 2 tracki po sobie. Podbijam opinie, że Kęki dobrze, co wcale nie było takie oczywiste. Track młodych to jakiś żart i tylko ten ostatni osa jakoś przykuł uwagę, ale bardziej przez klip niż nawijkę.
Co nie zmienia faktu, że wackiem nie jest. Rozumiem, że może się ta zwrotka nie podobać (ja też jestem daleki od propsowania), ale robić z Mesa jakiegoś wacka toWhtn pisze: ↑23 wrz 2019, 19:25No ja doceniam warsztat, skilla czy co tam było w cenie w 2009, no ale kurwa, przecież on z tym podśpiewywaniem, zmianą tempa i flow brzmi po prostu groteskowo, tak jakby piłkarz dojebał 10 zajebistych zwodów, najebal tricków jak w fifie a metr przed pustą bramką wykurwił gałe za trybuny po drodze zabijając nią gołębia. Pretensjonalne wersy o upijaniu się w spatifie słuchając jazzu to już pomine całkiemmyślałem, że już znudziła mu się faza na bycie bukowskim polskiego rapu
https://www.youtube.com/watch?v=QF-RJnE4f4k&t=16s
Flint- " Jak trzeba się gdzieś publicznie przyznać to trochę wstyd "
PEZET - "YYYYYY No jak ktoś się do czegoś nie przyznaje to znaczy, że się wstydzi"
Co za bystry umysł
Flint- " Jak trzeba się gdzieś publicznie przyznać to trochę wstyd "
PEZET - "YYYYYY No jak ktoś się do czegoś nie przyznaje to znaczy, że się wstydzi"
Co za bystry umysł
no i co za słowka lapiesz? to jest rozmowa, powiedzial jak powiedzial
no dla mnie w tym promo to Flint głupoty pierdoli a nie Pezet akurat
Fajny ten zdechly_osa. Duzo lepiej slucha sie takich featow, niz kolejnych nudow od Rasa/Slonia/Sariusa i kilku innych gosci co pojawiaja sie na kazdym mozliwym projekcie.
Na plus zdechły osa i oki.
Mes jest strasznie irytujący, bełkocze jakieś wysrywy
Mes jest strasznie irytujący, bełkocze jakieś wysrywy
ale kurwa straciłem 15 minut.
pora puścić jakiś posse cut, który brzmi:
https://www.youtube.com/watch?v=rHojbi6I_RY
Polska nadal stulecie za ameryka
pora puścić jakiś posse cut, który brzmi:
https://www.youtube.com/watch?v=rHojbi6I_RY
Polska nadal stulecie za ameryka
Raz wódzina, raz na witaminach
- marco_pantani
nudne to, bit chujowy i nie da się słuchać
zwracam honor
sokół haha, czy on w ogóle siebie kurwa słyszał na tym bicie ?
mes wszystkich pozjadał, jego plyty od dawna mi nie podchodza, ale flow ma cały czas numero uno
jedynie Paluch i Kękę dają radę (Kękę najlepsza zwrota, o czyms to swiadczy), Mes dramatyczne kombinacje z flow.
zdechly osa - do niego może się akurat przekonam, ale nie tutaj i nie teraz, nie pasuje. Oki to jakaś prowokacja? XD
Ta wersja ma chyba na celu utwierdzić starych słuchaczy, że stara gwardia jest o wiele lepsza od reszty. Tylu dobrych raperów jest, a Pezet wziął najgorsze łamagi
Influencer.
Dostał już ktoś preorder?
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem