Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (27.09.2019) [Zapowiedź]
Na pierwsze przesłuchanie Paluch i Kękę lepiej niż Sokół i Mes.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Jaką ten Mes ma sprawną jadaczkę
o kurde, kękę nawet gitówa poleciał
no i w ogóle wersja tych dziadów prowansalskich lepiej siedzi prócz wacka mesa oczywiście, młodzież lekki zawód, chociaż po samych ksywkach można się było spodziewać co najwyżej poprawnych zwrotek
Ten bit jest najgorszy ogółem, ale tak to widzę:
Mes > Kękę > Paluch > Sokół
Tylko Oki, reszta marnie.
Mes > Kękę > Paluch > Sokół
Tylko Oki, reszta marnie.
Kocham, pozdrawiam
kciuk najlepiej pod ten bit
Przez Janków numeru zgredów się lepiej słucha.
Oki jest przekot. Zdechły Osa to ciekawostka, ale w tutaj pozytywnie.
Stara gwardia mimo, że bez jakiegoś zaskoczenia, to wyglądało jakby miała lepszy pomysł na ten bit.
Oki jest przekot. Zdechły Osa to ciekawostka, ale w tutaj pozytywnie.
Stara gwardia mimo, że bez jakiegoś zaskoczenia, to wyglądało jakby miała lepszy pomysł na ten bit.
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
- mlodyperkez
lepiej mi siadly oba kawalki z goscinkami niz z samym Pezetem bo sa mniej monotonne i ten bit az tak nie meczy jak sie panowie zmieniaja. generalnie stare wygi>mlode wilki chociaz i tak chlopaki daly rade, szczegolnie Oki kurwa jaki on jest dobry rozjebie te scene soon. najgorzej Jan rapowanie, jego slodki glosik i styl nawijki kompletnie nie pasuja do takiej agresywnej stylowy, niech zostanie przy pisaniu rzewnych utworow dla 17 latek. z kolei u dziadow najmniej mi siadl mes, nie wiem co to kurwa mialo byc. keke i paluch najlepiej.
Pezet i o dziwo Paluch najlepiej
- mlodyperkez
[mention]bortwick[/mention] by Cie szanowal
-
3rzypo3rzy
Jan-rapowanie

Ogólnie to zamiast niego Pezet mógłby wziąć tego Toncia, jak już taki narkotyczny klimat tam zrobili.
Ogólnie to zamiast niego Pezet mógłby wziąć tego Toncia, jak już taki narkotyczny klimat tam zrobili.
3rzypo3rzy pisze: ↑23 wrz 2019, 16:30 Pezet mógłby wziąć tego Toncia, jak już taki narkotyczny klimat tam zrobili.
-
3rzypo3rzy
NO, ale beka, że co? Że Tonciu, no na pewno bardziej pasowałby od Jana R. I nie że jakieś fanbojstwo, bo tylko jeden kawałek tego Tonciu mi się podobał, ten gdzie się Zioło bujał w tle klipu.mario995 pisze: ↑23 wrz 2019, 16:333rzypo3rzy pisze: ↑23 wrz 2019, 16:30 Pezet mógłby wziąć tego Toncia, jak już taki narkotyczny klimat tam zrobili.![]()
![]()
Trochę śmiesznie mówić o Mesie jako wacku, kiedy tylko on z gości w tym tracku robi coś innego niż nudne jechanie od linijki. Tak na pierwszy odsłuch to Paluch jak zwykle (czyli nuda, nuda i jeszcze raz nuda), Kę i Mes spoko, Sokoła się ciężko słucha na tym bicie. U młodziaków ten Oki bardzo fajnie, Janki patrz Paluch, Osa kompletnie nie mój klimat.
Hahahha ta wersja z tymi młodymi kotami rapgry 

Spoiler
kurwa ale żenada 
A nie nie ziomeczku, ta uwaga mnie rozbawiła troszkę ze względu na Toncia i to że pasuje do narkotycznego klimatu3rzypo3rzy pisze: ↑23 wrz 2019, 16:38 NO, ale beka, że co? Że Tonciu, no na pewno bardziej pasowałby od Jana R. I nie że jakieś fanbojstwo, bo tylko jeden kawałek tego Tonciu mi się podobał, ten gdzie się Zioło bujał w tle klipu.
Także to bardzo celna uwaga, zaśmiałem z natury bo faktycznie pasowałby tam jak ulał :D
Znów starsi rozjebali. To jest taka przepaść jak roznica wieku. Tylko pretensjonalny do wysrania Mes ze swoja mega spoko alternatywną spiewającą nawijką mógłby się zawinąć rurociagiem do Wisły. Młodzi stabilnie chujowo.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
To jest tak złe w każdym aspekcie
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Świeżaki zjedzeni i wysrani przez weteranów, przecież te gimbusy nawet nie wiedzą jak ugryźć ten bit o jakimkolwiek flow i pomysle nie wspominając.
Warto odnotować, że Pezet przy okazji pochwalił się statusem złotej płyty w preorderze (albo wypuścił teledyski przy okazji chwalenia się złotą płytą
).
Najlepiej poradzili sobie: Pezet, Mes, KęKę i Oki. Wersja weteranów > młodziaków.
Najlepiej poradzili sobie: Pezet, Mes, KęKę i Oki. Wersja weteranów > młodziaków.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2019, 17:53 przez fdm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki ten jan-ruchanie jest słaby, matko boska
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka