no to potwierdzone jest, tyle że robi to inne studio, te samo co bedzie dodatek do 3 puszczac
ogólnie kurwa te odstepy miedzy grami w ostatnich latach sa odrażające, 13 lat po wiedzminie 3, ale tez im sie nie dziwie ze nie chca powtórki cyberpunka
[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wkurwiałoby mnie to, gdyby mało ciekawych gier wychodziło. A i tak mamy wysyp nowych gier na takim steamie niezależnie od roku. I to z roku na rok więcej.
- yungXpaproch
a oni mówili że po wydaniu czwórki, rozpoczęciu nowej sagi chcą co rok albo dwa lata puszczać grę? piątka, a potem szóstka i w parę lat wydać całą sagę z ciri w głównej roli. to by od razu sugerowało że kolejna gra musiałaby już być w zaawansowanej fazie produkcji. chyba że aż tyle lat zajęło im wymyślenie fabuły, którą od razu zagospodarowali trzy gry, a samo stworzenie ich to już szybsza sprawa. ciekawe
fajnie, że w miarę konkretnie info zapodali ale szkoda że to jeszcze tyle czekania na czwórkę. dodatek do trójki też pewnie jeszcze z pół roku. umrzeć do tego czasu można, nie lubię tak długo czekać bo mi hajp mija
fajnie, że w miarę konkretnie info zapodali ale szkoda że to jeszcze tyle czekania na czwórkę. dodatek do trójki też pewnie jeszcze z pół roku. umrzeć do tego czasu można, nie lubię tak długo czekać bo mi hajp mija