[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
no to potwierdzone jest, tyle że robi to inne studio, te samo co bedzie dodatek do 3 puszczac
ogólnie kurwa te odstepy miedzy grami w ostatnich latach sa odrażające, 13 lat po wiedzminie 3, ale tez im sie nie dziwie ze nie chca powtórki cyberpunka
ogólnie kurwa te odstepy miedzy grami w ostatnich latach sa odrażające, 13 lat po wiedzminie 3, ale tez im sie nie dziwie ze nie chca powtórki cyberpunka
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wkurwiałoby mnie to, gdyby mało ciekawych gier wychodziło. A i tak mamy wysyp nowych gier na takim steamie niezależnie od roku. I to z roku na rok więcej.
- yungXpaproch
a oni mówili że po wydaniu czwórki, rozpoczęciu nowej sagi chcą co rok albo dwa lata puszczać grę? piątka, a potem szóstka i w parę lat wydać całą sagę z ciri w głównej roli. to by od razu sugerowało że kolejna gra musiałaby już być w zaawansowanej fazie produkcji. chyba że aż tyle lat zajęło im wymyślenie fabuły, którą od razu zagospodarowali trzy gry, a samo stworzenie ich to już szybsza sprawa. ciekawe
fajnie, że w miarę konkretnie info zapodali ale szkoda że to jeszcze tyle czekania na czwórkę. dodatek do trójki też pewnie jeszcze z pół roku. umrzeć do tego czasu można, nie lubię tak długo czekać bo mi hajp mija
fajnie, że w miarę konkretnie info zapodali ale szkoda że to jeszcze tyle czekania na czwórkę. dodatek do trójki też pewnie jeszcze z pół roku. umrzeć do tego czasu można, nie lubię tak długo czekać bo mi hajp mija
zajebisty ten nowy pokaz dodatku do W3, dużo usprawnień QoL, zmiany wizualne, skill tree, ciekawsza walka, darmowy upgrade dla wszystkich posiadaczy gry, bez żadnych dodatkowych płatności, kurde no chyba zrobię jakiś podjazd do podstawki + dwóch DLC, dajcie spokój z dawnwalkerem:ppppp
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Jak dla mnie CD Projekt pozamiatał cały pokaz. Świetnie te zmiany wyglądają. Będzie trzeba bez kitu ograć jeszcze raz, przed premierą dodatku...
video:
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

- Haczapurjan
A co z tym nowym DLC „Songs of the past”? Nie miało być też zapowiedziane czy coś
Pokazali zapowiedź Songs of the past zaraz po remasterze (premiera "next year"). I dwa pozostałe dodatki do W3 są teraz darmowe.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
- Haczapurjan
A ok, myślałem, że może będzie jakiś trailer DLC heh
Ja głupi chciałem w zimę czy nawet jeszcze na jesieni '25 przechodzić sobie na czilku od nowa żeby mieć gotowego sejwa jak puszczą dodatek, a to nawet w 2026 nie wyjdzie xd
Z drugiej strony dobrze, do tej pory zdąży mi się rozmyć w głowie jeszcze więcej questów, więc będzie fajniej kiedyś znowu podejść.
Z drugiej strony dobrze, do tej pory zdąży mi się rozmyć w głowie jeszcze więcej questów, więc będzie fajniej kiedyś znowu podejść.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Haczapurjan
Ja grałem raz w 2016 i chuja pamiętam, więc u mnie jest duży potencjał na regrywalność
Tylko takie coś:
Według słów na Gamescom za Songs of the past odpowiada Fool's Theory, które zatrudniło do tego starych devów W3.
Trailer po polsku (Rozenek dalej jako Geralt):
Trailer po polsku (Rozenek dalej jako Geralt):
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
- Haczapurjan
Poniżej zmiany w remasterze. Ciekawi mnie co to za ekskluzywne możliwości dostanie Switch 2.

Ten dodatek będzie zajebisty, wiadomo po trailerze. Kusi by ograć podstawkę i dlc, choć ostatnio chyba Krwi i Wina nawet nie skonczylem
O chuj ten remaster wlasnie zobaczyłem
O chuj ten remaster wlasnie zobaczyłem
kurwa a ograłem to z pół roku temu, będzie kusiło wrócić
ale marketingowo jak oni rozgrywają tego wiedzmina 4 to jest topka topek
ale marketingowo jak oni rozgrywają tego wiedzmina 4 to jest topka topek
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ten remaster to jaranko, ale tego dodatku to spodziewałem się zobaczyć dużo więcej plus konkretna data, trochę dziwne że tak mało pokazali.
Jutro schodzi embargo ludziom którzy mieli to już w rękach, także pewnie usłyszymy trochę więcej
Jutro schodzi embargo ludziom którzy mieli to już w rękach, także pewnie usłyszymy trochę więcej
nice, free upgrade ze switcha 1 na switch 2.
Ja jako casualowy casual z ruchów związanych bezpośrednio z samym W4 to pamiętam tylko ten gameplay z Ciri chodzącą po jakiejś wiosce w Kovirze (?) po którym internet postował głównie memy z jej twarzą i...od tamtej pory w mojej świadomości cisza, a jednak uważam że najlepszym benchmarkiem marketingu jest dotarcie do wspomnianych casualów którzy nie obserwują tematycznych boardów na reddicie ani nie oglądają gamingowych eventów.
Jeśli do "rozgrywania W4" zaliczamy nowy dodatek do W3, to średnio podoba mi się odgrzebywanie 10+ letnich gier i po takim czasie wolałbym po prostu szybciej dostać nową, podobnie jak boję się że maraton odświeżania podstawki W3 i późniejszego dodatku paradoksalnie "zmęczy" mnie przed przesiadką na W4 chwilę później
TLDR no fajne nowe brońki do starej części, fajnie że jakieś cienie poprawione, będzie można przejść po raz czwarty, ale chciałem już nową, tak
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag