Udało się przejść, sposób na Reddicie, a i tak myślę że kilkanaście razy gra mi wywaliła w trakcie przechodzenia, głównie podczas wczytywania zapisu, ale kilka razy również w trakcie misji. A sama gra genialna, polecam przed GTA VImarmolad_k2 pisze: ↑14 lip 2026, 0:37 Nie kupujcie Sleeping Dogs na PS4, jeżeli macie PS5. Kupiłem miesiąc temu cyfrową wersję i nie działa, na początku jest ostrzeżenie, a potem crashuje się przy rozpoczęciu nowej gry. Sony oczywiście na stronie sklepu o niczym nie informuje![]()
[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
- marmolad_k2
Re: [konsola] Sony PlayStation
Ja się przesiadłem i nie było żadnego efektu wow. Patrząc na jakieś porównania na YT, widać różnicę kiedy masz obie wersje obok siebie jednocześnie. Jak sobie odpaliłem Cyberpunka na pro, to w ogóle nie odczułem jakiejś wyraźnej poprawy. Zrobiłem to trochę z myślą o przyszłych tytułach, także jeszcze nie żałuję, ale póki co prawdopodobnie nie odczułbym różnicy pozostając z podstawową wersją. I jeszcze kupiłem wersję z napędem jakieś dwa tygodnie przed frajerskim ogłoszeniem
Tez sie zastanawiam czy sie pchac w to ps5 pro, glownie z powodu gta6. Jak sie okaze ze na zwyklaku beda frame dropy a na pro stabilne chociaz 40 klatek to troche slabo.
Juz chcialem brac prosiaka w weekend jak byl po 3899, ale jak po niedzieli przyjebali 4500 to juz jest to srogo popierdolone.
Juz chcialem brac prosiaka w weekend jak byl po 3899, ale jak po niedzieli przyjebali 4500 to juz jest to srogo popierdolone.