[konsola] Sony PlayStation

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: [konsola] Sony PlayStation

Post autor: marmolad_k2 »

marmolad_k2 pisze: 14 lip 2026, 0:37 Nie kupujcie Sleeping Dogs na PS4, jeżeli macie PS5. Kupiłem miesiąc temu cyfrową wersję i nie działa, na początku jest ostrzeżenie, a potem crashuje się przy rozpoczęciu nowej gry. Sony oczywiście na stronie sklepu o niczym nie informuje :dunno:
Udało się przejść, sposób na Reddicie, a i tak myślę że kilkanaście razy gra mi wywaliła w trakcie przechodzenia, głównie podczas wczytywania zapisu, ale kilka razy również w trakcie misji. A sama gra genialna, polecam przed GTA VI :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

masz_szluge_ pisze: 23 lip 2026, 13:07 przesiadl sie ktos z ps5 na ps5 pro? warto? jakie wrazenia?
Ja się przesiadłem i nie było żadnego efektu wow. Patrząc na jakieś porównania na YT, widać różnicę kiedy masz obie wersje obok siebie jednocześnie. Jak sobie odpaliłem Cyberpunka na pro, to w ogóle nie odczułem jakiejś wyraźnej poprawy. Zrobiłem to trochę z myślą o przyszłych tytułach, także jeszcze nie żałuję, ale póki co prawdopodobnie nie odczułbym różnicy pozostając z podstawową wersją. I jeszcze kupiłem wersję z napędem jakieś dwa tygodnie przed frajerskim ogłoszeniem :(
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Tez sie zastanawiam czy sie pchac w to ps5 pro, glownie z powodu gta6. Jak sie okaze ze na zwyklaku beda frame dropy a na pro stabilne chociaz 40 klatek to troche slabo.
Juz chcialem brac prosiaka w weekend jak byl po 3899, ale jak po niedzieli przyjebali 4500 to juz jest to srogo popierdolone.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ODPOWIEDZ