Dinal

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: Dinal

Post autor: 2rzyn »

dzięki :bowdown:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
mlodykociak

Post autor: mlodykociak »

12 lipca bedzie kolejny wywiad z wankzem i urbem w radiu

ale nie slyszeliscie tego ode mnie jak cos 🤫
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

potwierdzam, uzytnik powyzej to moj bialas ©
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
2rzyn

Powiadomienie ustawione :cool:
Awatar użytkownika
mlodykociak

jak chcesz turzynie to moge ci wyslac na pw wywiad który nagrałem na początku 2022 z wankzem jeszcze jak chodzilem do licbazy w opolu

byl mega nieprofesjonalny więc mi było głupio postować gdziekolwiek, ale jak ziomale sprawdzali to mowili ze calkiem spoko sie tego slucha wiec moze nie jest az tak zle

teraz znowu się zgadałem z nim bo pomagałem mu robić jakieś badanie na jego uniwerek o stosunku ludzi w polsce do zioła, i w zamian za pomoc zgodził się na wywiad w radiu :cool:

btw szacun za najebawszy tribute i wrzucenie wywiadu ostatniego z dinalami w newonce na yt, big up
Awatar użytkownika
2rzyn

@mlodykociak czekam na pw :lol:

Dzięki za propsy ;)
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja bym też chciał, proszę uprzejmie ;)
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
mlodykociak

dobra macie tu bo nie chce mi sie wysylac na pw, nie spodziewajcie sie niewiadomo czego bo mialem 17 lat wtedy i jak teraz tego slucham to az mnie skreca xD ale moze jogurty truskulowe docenia

glownie gadamy o polskim rapie i aktualnym stanie polskiej sceny, mowil o swoim ulubionym kawalku belmondziaka i kto jest jego ulubionym polskim raperem, pochwalil sie czego ostatnio slucha na tidalu (glownie rnb), tlumaczylem mu lore hewry i mobbyn xdd

ogolnie nie jest to stricte wywiad tylko bardziej taka rozmowa luzna, bylem mega podjarany ze udalo mi sie w ogole z nim zgadac na wywiad i jeszcze zaspalem na niego wiec troche gadalem glupoty i w ogole momentami nawet nie dawalem mu dojsc do slowa

jeszcze jakos w 30 minucie sie odsunal od mikrofonu i nie bylo go w ogole prawie slychac, myslalem zeby po prostu spisac ten wywiad i go gdzies wstawic w formie tekstowej ale od 2 lat nie mialem czasu zeby sie za to zabrac
Spoiler
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

mlodykociak pisze: 30 cze 2024, 0:08 mowil o swoim ulubionym kawalku belmondziaka i kto jest jego ulubionym polskim raperem
czy mozesz mi napisac odpowiedz na te pytania, pozdrawiam i z gory dziekuje
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Kultowy dres na miniaturce, szanuję :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
yungXpaproch

dzieki @mlodykociak mialem przyjemnosc udzielic wywiadu wankejowi nt. jarania i z tego miejsca bym chcial pochwalic pana "bylego hobbyste" za prowadzenie badan na taki temat. jesli cos w polsce prawnie ma sie zmienic z ZIOLEM to badania sa tego podstawa. i dzieki jeszcze raz wariat @mlodykociak za mozliwosc pogadania z mr. legend :D
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
mlodykociak

fifi pisze: 30 cze 2024, 0:20 czy mozesz mi napisac odpowiedz na te pytania
Spoiler
ulubiony raper - mes, ulubiony kawalek belmondziaka - teesy
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
yungXpaproch pisze: 30 cze 2024, 0:42 dzieki @mlodykociak mialem przyjemnosc udzielic wywiadu wankejowi nt. jarania i z tego miejsca bym chcial pochwalic pana "bylego hobbyste" za prowadzenie badan na taki temat. jesli cos w polsce prawnie ma sie zmienic z ZIOLEM to badania sa tego podstawa. i dzieki jeszcze raz wariat @mlodykociak za mozliwosc pogadania z mr. legend :D
pozdro paproch nagramy cos wierze
Awatar użytkownika
yungXpaproch

ty nawijasz cos kociak?? ja przed chwila nagralem szybki numer 1 w nocy po pracy Przy 4 piwku
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Młody Kociak x Młody Paproszak
Awatar użytkownika
rbj

Post autor: rbj »

Nagraj ktoś to plss
Awatar użytkownika
mlodykociak

przypominam ze to juz dzis
mozliwe ze urb nawet raczy sie pojawic bo udostepnil zapowiedz na story xd

Obrazek
Awatar użytkownika
marmolad_k2

mlodykociak pisze: 30 cze 2024, 0:08 dobra macie tu bo nie chce mi sie wysylac na pw, nie spodziewajcie sie niewiadomo czego bo mialem 17 lat wtedy i jak teraz tego slucham to az mnie skreca xD ale moze jogurty truskulowe docenia

glownie gadamy o polskim rapie i aktualnym stanie polskiej sceny, mowil o swoim ulubionym kawalku belmondziaka i kto jest jego ulubionym polskim raperem, pochwalil sie czego ostatnio slucha na tidalu (glownie rnb), tlumaczylem mu lore hewry i mobbyn xdd

ogolnie nie jest to stricte wywiad tylko bardziej taka rozmowa luzna, bylem mega podjarany ze udalo mi sie w ogole z nim zgadac na wywiad i jeszcze zaspalem na niego wiec troche gadalem glupoty i w ogole momentami nawet nie dawalem mu dojsc do slowa

jeszcze jakos w 30 minucie sie odsunal od mikrofonu i nie bylo go w ogole prawie slychac, myslalem zeby po prostu spisac ten wywiad i go gdzies wstawic w formie tekstowej ale od 2 lat nie mialem czasu zeby sie za to zabrac
Spoiler
Wywiad niedawno dokończyłem, nie czułem żenady przy odsłuchu, mogę polecić.
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

będzie zapis wywiadu z dzisiaj gdzieś?
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
asbesth

Post autor: asbesth »

Pvsio pisze: 12 lip 2024, 19:43 będzie zapis wywiadu z dzisiaj gdzieś?
już wrzucam :)

łapcie

https://youtu.be/eNmGqR4KhQI?feature=shared
"Uliczny nastrój, złożyłem serce jak ręce do modlitwy miastu..."
ODPOWIEDZ