Dinal
- mlodykociak
Re: Dinal
12 lipca bedzie kolejny wywiad z wankzem i urbem w radiu
ale nie slyszeliscie tego ode mnie jak cos
ale nie slyszeliscie tego ode mnie jak cos
- yungXpaproch
potwierdzam, uzytnik powyzej to moj bialas ©
- mlodykociak
jak chcesz turzynie to moge ci wyslac na pw wywiad który nagrałem na początku 2022 z wankzem jeszcze jak chodzilem do licbazy w opolu
byl mega nieprofesjonalny więc mi było głupio postować gdziekolwiek, ale jak ziomale sprawdzali to mowili ze calkiem spoko sie tego slucha wiec moze nie jest az tak zle
teraz znowu się zgadałem z nim bo pomagałem mu robić jakieś badanie na jego uniwerek o stosunku ludzi w polsce do zioła, i w zamian za pomoc zgodził się na wywiad w radiu
btw szacun za najebawszy tribute i wrzucenie wywiadu ostatniego z dinalami w newonce na yt, big up
byl mega nieprofesjonalny więc mi było głupio postować gdziekolwiek, ale jak ziomale sprawdzali to mowili ze calkiem spoko sie tego slucha wiec moze nie jest az tak zle
teraz znowu się zgadałem z nim bo pomagałem mu robić jakieś badanie na jego uniwerek o stosunku ludzi w polsce do zioła, i w zamian za pomoc zgodził się na wywiad w radiu
btw szacun za najebawszy tribute i wrzucenie wywiadu ostatniego z dinalami w newonce na yt, big up
- mlodykociak
dobra macie tu bo nie chce mi sie wysylac na pw, nie spodziewajcie sie niewiadomo czego bo mialem 17 lat wtedy i jak teraz tego slucham to az mnie skreca xD ale moze jogurty truskulowe docenia
glownie gadamy o polskim rapie i aktualnym stanie polskiej sceny, mowil o swoim ulubionym kawalku belmondziaka i kto jest jego ulubionym polskim raperem, pochwalil sie czego ostatnio slucha na tidalu (glownie rnb), tlumaczylem mu lore hewry i mobbyn xdd
ogolnie nie jest to stricte wywiad tylko bardziej taka rozmowa luzna, bylem mega podjarany ze udalo mi sie w ogole z nim zgadac na wywiad i jeszcze zaspalem na niego wiec troche gadalem glupoty i w ogole momentami nawet nie dawalem mu dojsc do slowa
jeszcze jakos w 30 minucie sie odsunal od mikrofonu i nie bylo go w ogole prawie slychac, myslalem zeby po prostu spisac ten wywiad i go gdzies wstawic w formie tekstowej ale od 2 lat nie mialem czasu zeby sie za to zabrac
glownie gadamy o polskim rapie i aktualnym stanie polskiej sceny, mowil o swoim ulubionym kawalku belmondziaka i kto jest jego ulubionym polskim raperem, pochwalil sie czego ostatnio slucha na tidalu (glownie rnb), tlumaczylem mu lore hewry i mobbyn xdd
ogolnie nie jest to stricte wywiad tylko bardziej taka rozmowa luzna, bylem mega podjarany ze udalo mi sie w ogole z nim zgadac na wywiad i jeszcze zaspalem na niego wiec troche gadalem glupoty i w ogole momentami nawet nie dawalem mu dojsc do slowa
jeszcze jakos w 30 minucie sie odsunal od mikrofonu i nie bylo go w ogole prawie slychac, myslalem zeby po prostu spisac ten wywiad i go gdzies wstawic w formie tekstowej ale od 2 lat nie mialem czasu zeby sie za to zabrac
Spoiler
- yungXpaproch
dzieki @mlodykociak mialem przyjemnosc udzielic wywiadu wankejowi nt. jarania i z tego miejsca bym chcial pochwalic pana "bylego hobbyste" za prowadzenie badan na taki temat. jesli cos w polsce prawnie ma sie zmienic z ZIOLEM to badania sa tego podstawa. i dzieki jeszcze raz wariat @mlodykociak za mozliwosc pogadania z mr. legend 
- mlodykociak
Spoiler
ulubiony raper - mes, ulubiony kawalek belmondziaka - teesy
pozdro paproch nagramy cos wierzeyungXpaproch pisze: ↑30 cze 2024, 0:42 dzieki @mlodykociak mialem przyjemnosc udzielic wywiadu wankejowi nt. jarania i z tego miejsca bym chcial pochwalic pana "bylego hobbyste" za prowadzenie badan na taki temat. jesli cos w polsce prawnie ma sie zmienic z ZIOLEM to badania sa tego podstawa. i dzieki jeszcze raz wariat @mlodykociak za mozliwosc pogadania z mr. legend![]()
- yungXpaproch
ty nawijasz cos kociak?? ja przed chwila nagralem szybki numer 1 w nocy po pracy Przy 4 piwku
- mlodykociak
- mlodykociak
przypominam ze to juz dzis
mozliwe ze urb nawet raczy sie pojawic bo udostepnil zapowiedz na story xd

mozliwe ze urb nawet raczy sie pojawic bo udostepnil zapowiedz na story xd

- marmolad_k2
Wywiad niedawno dokończyłem, nie czułem żenady przy odsłuchu, mogę polecić.mlodykociak pisze: ↑30 cze 2024, 0:08 dobra macie tu bo nie chce mi sie wysylac na pw, nie spodziewajcie sie niewiadomo czego bo mialem 17 lat wtedy i jak teraz tego slucham to az mnie skreca xD ale moze jogurty truskulowe docenia
Spoiler