Kartky
Re: Kartky
Sorry koledzy ale mózg mi dziś nie pracuje Żabson mówiąc że to bajka osoby niepoczytalnej ma na myśli te wersy wymierzone są w Kartky'ego czy ma na myśli te dziewczynę?
24.07.2019 - 16.12.2019
Odnosi się do słów Kartkyego z filmiku, więc oczywiście chodzi mu o pana #metoo
Kocham, pozdrawiam
no ze słów V wychodzi na to, że widzieli się tylko raz na backstage więc niekoniecznie to może być prawda no ale kto tam wie
Spoiler

jebać was narkomany
- nihil Novi
Co jeśli cały ten konflikt to jedna wielka akcja marketingowa pod walkę Zabson vs Kartky na następnym FAME MMA?
Sensei życia
Nie spodziewałem się, że to kiedyś napiszę, no ale Żaba props tutaj.
Faktycznie, mea culpa. W takim razie cofam ostatni akapit.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ale żeby wydygac przed Zabsonem to lekkie przegiecie 
- Dolarydolary
to na ktorej pozycji jest zabson? domyslam sie ze na 2 bo na 1 zawsze byl i bedzie pomidor z firmyDolarydolary pisze: ↑16 lis 2019, 14:20Wcale Kartkyemu sie nie dziwie... wśród opinii street fightingu Żaba ma mocną pozycje w rankingu poprzez rozjebanie np. barmana w graill poincie czy też ochroniarzy z koncertu chillwagonu
Jak ktoś nie jest naturalnie agresywny lub nie lubi po prostu przemocy, to nawet taki Żabson może być problemem. Poza tym: "Ale jestem trochę chudy, Lecz nie wąski typ"
Prawilnie przypomnę tylko, że wielokrotnie Żabson unikał konfrontacji z Bonsonem.
Ale fajnie, że tym razem nie
Ale fajnie, że tym razem nie
Szczerze mówiąc to przez sen zapomniałem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Jebnie dwa bronki i tego zabsona przecież zamorduje jak będzie fikał ;p a co do odczytania tego story żaby to przecież logiczne, przeczytał na glamrapie nagłówek, że go od frajerów wyzywa to się odniósł, iż nic takiego nie miało miejsca co już w poprzednym poście tu sugerowałem. Jakby go nie nazwał frajerem to pewnie by olał bo mu to schlebiało jako mr drip ze goście są zazdrośni ale od frajerów nie pozwoli sobie jechać charakterny ;p tj: "Bardzo się zdenerwowałem, bo Żabson nawinął wers na ciebie w nowym kawałku i mu pocisnąłem frajerowi" , "Powiedział mi, że chętnie cię wyrucha i mi wyśle, i będzie na to czekał. Czekam k*rwa aż mi Żabson wyśle sekstape jak cię wali w dupsko. Myślę, że dwa tygodnie to jest maks." To zdementował a nawet stwierdził, iż normalnie rozmawiali no ale kartka to jest chory alkoholik manipulator to czego się spodziewać. A ten Bartek przyrura to zajebany kretyn haha chuj wie kto to hypeman jakiś, pełno zdjęć z biedactwem K, pasożyt broni ciała żywiciela przed wymarciem kurwa gość 24/h z nim jest i musi wypisywać na story #trzymaj się Kubuś i te kurwa wpisy że nigdy nie widział go w takim stanie co by dziewczynkom łezka spadła jak niszczą na ich oczach mentora hah banda idiotów, żeby zara nie wyszło że on go pakował w dupę jak tak zżyci byli ze soba, w sumie nie zdziwilbym się zbytnio

Spoiler

-
genocidegeneral
z tego co kojarzę z tematu outfity raperów to ten cały żabson lubi w jakiejś sukience wypierdolić, może akurat kartky w alkoholowym amoku weźmie go za dupeczkę i wykurwi mu działo
no a co będzie się działo dalej to już zobaczymy
no a co będzie się działo dalej to już zobaczymy
Tak samo
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- przedszkolanek
Filipek dostał wczoraj wpierdol XD dzieje się. DYMY!