Kartky
- KillerCroc
Re: Kartky
Ja pierdolę, ci ludzie którzy w komentarzach piszą że on na tym nagraniu wyszedł na honorowego gościa

Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Bartuś Przyłucki jak coś to na instastory dał że 3 wrzutki wspierające Kartkiego "Chce mi się płakać, trzymaj się Kubuś" 
Kocham, pozdrawiam
gubię się w tym wszystkim już, ale to nagranie jak Kartky drze mordę przypomina mi mojego starego. no trochę mną zatrzęsło
FUCK OFF MR LAHEY
-
genocidegeneral
- zemsta1kadluba
Nowy patostream
Tyle że instagramowy
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Tyle że instagramowy
mołpy są kozackie
Na stories V karkty się przyznaje że nie dzgnela go
"proszę nie mów już ze mnie nie dzgnelas jak można"
przecież to oznacza, że go dźgnęła
przecież to oznacza, że go dźgnęła
To jest nagminne, ja tu propsuje kilka osób za trzeźwy osąd, m.in. użytkownika Moltisanti, spora reszta to straszni stulejarze. Słuchajcie, Viki tego nie przeczyta i nie rozpozna was później w tłumie żeby dać wam buziaka, przeżyjcie kilka związków i może też kilka czyichś poobserwowujcie w hossie zła żeby zrozumieć że to nie jest czarnobiałe i myślę że nigdy nie jest w związkach - o czym już kilka osób mówiło wcześniej. A poza tym sądzę że unia europejska musi być zniszczona.
-
laurapalmer
w komentarzu pod zdjęciem na ig napisała, że nikogo nie dźgnęła
a ja moge napisac ze jestem starym hitlera
i co, wierszysz mi?
i co, wierszysz mi?
Ludzie są strasznie głupi jednak, przecież nawet z mordy Kartkiego można wyczytać że to niezły cwaniak i narcyz, te jego oczka świecące i uśmieszek ironiczny, od początku wydawał mi się ten gość krzywy. Typ jest widocznie zaburzony, pewnie przez alkohol i narkotyki na AA conajwyżej się nadaje.
W sumie strasznie mi szkoda takich ludzi bo w głębi duszy są mocno zagubieni i nieszczęśliwi ale to trzeba pracować nad sobą. Ta Viktoria czy jak jej tam też nielepsza, obydwoje warci siebie. Znam takie mroczne, czarne dziewuchy, większość wrażliwa ale na maxa zwichrowana, z depresjami i nerwicami.
W sumie strasznie mi szkoda takich ludzi bo w głębi duszy są mocno zagubieni i nieszczęśliwi ale to trzeba pracować nad sobą. Ta Viktoria czy jak jej tam też nielepsza, obydwoje warci siebie. Znam takie mroczne, czarne dziewuchy, większość wrażliwa ale na maxa zwichrowana, z depresjami i nerwicami.
O to toTo jest nagminne, ja tu propsuje kilka osób za trzeźwy osąd, m.in. użytkownika Moltisanti, spora reszta to straszni stulejarze. Słuchajcie, Viki tego nie przeczyta i nie rozpozna was później w tłumie żeby dać wam buziaka, przeżyjcie kilka związków i może też kilka czyichś poobserwowujcie w hossie zła żeby zrozumieć że to nie jest czarnobiałe i myślę że nigdy nie jest w związkach - o czym już kilka osób mówiło wcześniej
komentarz Żabsona
i od razu odpowiedź V

Spoiler

Spoiler

Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 13:36 przez harni, łącznie zmieniany 1 raz.
jebać was narkomany
- zemsta1kadluba
Oktagon wyjaśni
Kartky pomscij psp
Kartky pomscij psp
mołpy są kozackie
Nieźle. Nie sądziłem, że Żaba też postanowi wkroczyć, bo w sumie zrobił co zrobił (hehe) i teraz mógłby spokojnie przyglądać się z popcornem jak dwójka ludzi (między innymi) przez niego rozpierdala sobie związek.
MR.DRIP vs MR.#METOO na kolejnym Fame MMA.
MR.DRIP vs MR.#METOO na kolejnym Fame MMA.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag