Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

bortwick
Zbanowany

Re: Kartky

Post autor: bortwick »

Sorry koledzy ale mózg mi dziś nie pracuje Żabson mówiąc że to bajka osoby niepoczytalnej ma na myśli te wersy wymierzone są w Kartky'ego czy ma na myśli te dziewczynę?
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Odnosi się do słów Kartkyego z filmiku, więc oczywiście chodzi mu o pana #metoo
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
harni

Post autor: harni »

SWN pisze: 16 lis 2019, 13:36 bo w sumie zrobił co zrobił (hehe) i teraz mógłby spokojnie przyglądać się z popcornem jak dwójka ludzi (między innymi) przez niego rozpierdala sobie związek.
no ze słów V wychodzi na to, że widzieli się tylko raz na backstage więc niekoniecznie to może być prawda no ale kto tam wie
Spoiler
Obrazek
jebać was narkomany
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Co jeśli cały ten konflikt to jedna wielka akcja marketingowa pod walkę Zabson vs Kartky na następnym FAME MMA?
Sensei życia
dorisori

Post autor: dorisori »

SWN pisze: 16 lis 2019, 13:36 'wysłał mi film jak cię rucha'
on darł jape że założy się ze zabson ją wyrucha w ciągu dwóch tygodni i mu wyśle z tego filmik, a nie że już ją ruchal
ljzr96

Post autor: ljzr96 »

Nie spodziewałem się, że to kiedyś napiszę, no ale Żaba props tutaj.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Faktycznie, mea culpa. W takim razie cofam ostatni akapit.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

Ale żeby wydygac przed Zabsonem to lekkie przegiecie :rotfl:
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

GoodStuff pisze: 16 lis 2019, 14:14 Ale żeby wydygac przed Zabsonem to lekkie przegiecie :rotfl:
Wcale Kartkyemu sie nie dziwie... wśród opinii street fightingu Żaba ma mocną pozycje w rankingu poprzez rozjebanie np. barmana w graill poincie czy też ochroniarzy z koncertu chillwagonu
Zaraza

Post autor: Zaraza »

Dolarydolary pisze: 16 lis 2019, 14:20
GoodStuff pisze: 16 lis 2019, 14:14 Ale żeby wydygac przed Zabsonem to lekkie przegiecie :rotfl:
Wcale Kartkyemu sie nie dziwie... wśród opinii street fightingu Żaba ma mocną pozycje w rankingu poprzez rozjebanie np. barmana w graill poincie czy też ochroniarzy z koncertu chillwagonu
to na ktorej pozycji jest zabson? domyslam sie ze na 2 bo na 1 zawsze byl i bedzie pomidor z firmy :lol:
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Jak ktoś nie jest naturalnie agresywny lub nie lubi po prostu przemocy, to nawet taki Żabson może być problemem. Poza tym: "Ale jestem trochę chudy, Lecz nie wąski typ"
Cineksc

Post autor: Cineksc »

Prawilnie przypomnę tylko, że wielokrotnie Żabson unikał konfrontacji z Bonsonem.

Ale fajnie, że tym razem nie ;)
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

krychaj5 pisze: 16 lis 2019, 5:32
VBSW pisze: 16 lis 2019, 4:40 I usunął jeden z filmików bo były 3
Na tym trzecim było coś bardziej szczególnego niż tylko popierdolone krzyki?

Szczerze mówiąc to przez sen zapomniałem. :rotfl: Ale generalnie to darcie ryja.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Cineksc pisze: 16 lis 2019, 14:53 Prawilnie przypomnę tylko, że wielokrotnie Żabson unikał konfrontacji z Bonsonem.

Ale fajnie, że tym razem nie ;)
Bo ulany Bonson to groźny Bonson
frontkick

Post autor: frontkick »

Żabson Mr. Drip :bowdown:
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Jebnie dwa bronki i tego zabsona przecież zamorduje jak będzie fikał ;p a co do odczytania tego story żaby to przecież logiczne, przeczytał na glamrapie nagłówek, że go od frajerów wyzywa to się odniósł, iż nic takiego nie miało miejsca co już w poprzednym poście tu sugerowałem. Jakby go nie nazwał frajerem to pewnie by olał bo mu to schlebiało jako mr drip ze goście są zazdrośni ale od frajerów nie pozwoli sobie jechać charakterny ;p tj: "Bardzo się zdenerwowałem, bo Żabson nawinął wers na ciebie w nowym kawałku i mu pocisnąłem frajerowi" , "Powiedział mi, że chętnie cię wyrucha i mi wyśle, i będzie na to czekał. Czekam k*rwa aż mi Żabson wyśle sekstape jak cię wali w dupsko. Myślę, że dwa tygodnie to jest maks." To zdementował a nawet stwierdził, iż normalnie rozmawiali no ale kartka to jest chory alkoholik manipulator to czego się spodziewać. A ten Bartek przyrura to zajebany kretyn haha chuj wie kto to hypeman jakiś, pełno zdjęć z biedactwem K, pasożyt broni ciała żywiciela przed wymarciem kurwa gość 24/h z nim jest i musi wypisywać na story #trzymaj się Kubuś i te kurwa wpisy że nigdy nie widział go w takim stanie co by dziewczynkom łezka spadła jak niszczą na ich oczach mentora hah banda idiotów, żeby zara nie wyszło że on go pakował w dupę jak tak zżyci byli ze soba, w sumie nie zdziwilbym się zbytnio
Spoiler
Obrazek
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

z tego co kojarzę z tematu outfity raperów to ten cały żabson lubi w jakiejś sukience wypierdolić, może akurat kartky w alkoholowym amoku weźmie go za dupeczkę i wykurwi mu działo

no a co będzie się działo dalej to już zobaczymy
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

ljzr96 pisze: 16 lis 2019, 13:51 Nie spodziewałem się, że to kiedyś napiszę, no ale Żaba props tutaj.
Tak samo :D Żabson pięknie pojchane z Kartkym
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

The Bitch Fucker przecież to nie ten żabson
Krynew pisze: 16 lis 2019, 11:27 Bartuś Przyłucki jak coś to na instastory dał że 3 wrzutki wspierające Kartkiego "Chce mi się płakać, trzymaj się Kubuś" :lol:
recklezz
też bym płakał, on jest jego hypemenem, właśnie mu spierdala pociąg do dużej kariery :lol:

Żaba :bowdown: :bowdown:
warn1

Post autor: warn1 »

Filipek dostał wczoraj wpierdol XD dzieje się. DYMY!

Obrazek
ODPOWIEDZ