Lemik Golemik
Re: Lemik Golemik
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
0:28 kim jest ten cały "boczo" (botscho? bocho? już wszystkie kombinacje wpisywałem), który musi podzielić, żeby lemik mógł zjeść?
średnio co drugi numer pada taki wers
średnio co drugi numer pada taki wers
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Kolega co robi wengorze, lemik jest jebanym cpunem jeśli jeszcze tego nie wywnioskowałes po numerach
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Legancki folołapik do oskara pam pam!!! poZDR;;; dla czlowieka lemika
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Spoiler
saturn pisze: ↑15 lip 2024, 22:05ok, dzięki - no czyli ksywa ziomka
z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach
jakoś nie chce mi się wierzyć, że świeżo upieczony inżynier polibudy wrocławskiej (zresztą niejaki 71mane, który hostował ctgmixtejp, pracuje w akademickim radiu LUZ, stamtąd się najpewniej panowie znają) wali nosy, xany i huj wie co jeszcze
jest nieźle zbudowany, parę razy się wysprzęglił, że spożywa kurczak z ryżem - ludzie wjebani w temat tak nie wyglądają
chłopak ma po prostu dryg do klejenia śmiesznych linijek o dziwkach, dragach i laserach, nagrywa sobie trap z kolegami w wynajmowanym mieszkaniu - wjechanie z kamerą do apteki obok komisariatu na trójkącie bermudzkim, to pewnie najmocniejsze co w życiu odjebał
swoją drogą, na to że ruchał też nie ma żadnych dowodów
nie no, żartuję - rucha i to raczej na potęgę, bo jest dość atrakcyjny
ale jak przystało na hustlera, mógłby zaprosić dupeczki do klipu, bo na razie tylko jakieś bestie i blondasy wokół niego
na drodze mojego mini-śledztwa dotarłem do dziewczyny, która robiła im ten teledysk
poza tym - same typy (no tak, politechnika zobowiązuje)
w ogóle rozpierdala mnie, że lemik jest prawdopodobnie w moim wieku/rok młodszy
podobny poziom zakłopotania wykazałem na gliwickiej ławeczce, kiedy fruit podał swój rocznik
dlatego zawsze powtarzam, że na luzie mógłbym uwodzić szesnasto-siedemnastolatki i jeszcze czułyby się przy mnie jak starsze siostry
ehh, no ale poza dziecięcą buzią trzeba mieć jeszcze inne cechy...Spoiler
jaki postsaturn pisze: ↑15 lip 2024, 22:05 z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach
jakoś nie chce mi się wierzyć, że świeżo upieczony inżynier polibudy wrocławskiej (zresztą niejaki 71mane, który hostował ctgmixtejp, pracuje w akademickim radiu LUZ, stamtąd się najpewniej panowie znają) wali nosy, xany i huj wie co jeszcze
jest nieźle zbudowany, parę razy się wysprzęglił, że spożywa kurczak z ryżem - ludzie wjebani w temat tak nie wyglądają
chłopak ma po prostu dryg do klejenia śmiesznych linijek o dziwkach, dragach i laserach, nagrywa sobie trap z kolegami w wynajmowanym mieszkaniu - wjechanie z kamerą do apteki obok komisariatu na trójkącie bermudzkim, to pewnie najmocniejsze co w życiu odjebał
ale jak przystało na hustlera, mógłby zaprosić dupeczki do klipu, bo na razie tylko jakieś bestie i blondasy wokół niego
na drodze mojego mini-śledztwa dotarłem do dziewczyny, która robiła im ten teledysk
podobny poziom zakłopotania wykazałem na gliwickiej ławeczce, kiedy fruit podał swój rocznik
dlatego zawsze powtarzam, że na luzie mógłbym uwodzić szesnasto-siedemnastolatki i jeszcze czułyby się przy mnie jak starsze siostry
ehh, no ale poza dziecięcą buzią trzeba mieć jeszcze inne cechy...
- CeHaTeHaCe
nawet w temacie l do e do m prowadzisz swoje spedalone wykopowe śledztwa
najgorszy człowieku mogłeś pisać fajne posty o hibhopie jak kiedyś ale wybrałeś bycie kurwą obrzydliwą i recenzje zachowania pana wankza w wywiadach
masz swój temat to tam kurwa pisz, ile razy można ci powtarzać, chuj z tego ze edytujesz te wynaturzenia jak wiesz, że ktoś i tak to zacytuje, jeszcze raz nasrasz w którymś temacie to zlatujesz na chuopski harem
Kurwa, że też ciekawość zaprowadziła mnie do odczytywania takich wygrzewek.fifi pisze: ↑15 lip 2024, 22:13zacytuje ten kompromitujacy post, aby zostal zarchiwizowany po usunieciuSpoiler
saturn pisze: ↑15 lip 2024, 22:05ok, dzięki - no czyli ksywa ziomka
z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach
ehh, no ale poza dziecięcą buzią trzeba mieć jeszcze inne cechy...Spoiler
Lemik zawsze spoko, ale jego teksty o odcinaniu żulowi chuja czy wsadzaniu sobie palca w dupę to trucizna dla szarych komórek.
-
mlody_technik
xd dobre macie teorie spiskowe
swoją drogą ta nuta oskara pam pam która followupuje lemik dojebana, w ogóle oskar kozak raper, dodatkowy plus za zmuszenie michala zytniaka do położenia swoich zwrotek w takich hitach jak brat brata w dupe harata lub wyjebane na ciebie mam pam pam pam pam pam, no i oczywiście za całą akcję z boskim i tadkiem ale to oczywistość oczywista
- mlodykociak
certyfikowane twarde gówno
brzmi lepiej niż wszystko co wydał pezet od muzyki poważnej
brzmi lepiej niż wszystko co wydał pezet od muzyki poważnej
xD zasmiane ale ciezko sie nie zgodzic
w aptece+szutka to jakis hardkor rozpierdol nie slyszalem czegos takiego