Lemik Golemik

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Lemik Golemik

Post autor: SWN »

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
chi

Post autor: chi »

Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

props za oskar pam pam followup
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

0:28 kim jest ten cały "boczo" (botscho? bocho? już wszystkie kombinacje wpisywałem), który musi podzielić, żeby lemik mógł zjeść?
średnio co drugi numer pada taki wers :dunno:
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Kolega co robi wengorze, lemik jest jebanym cpunem jeśli jeszcze tego nie wywnioskowałes po numerach
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Legancki folołapik do oskara pam pam!!! poZDR;;; dla czlowieka lemika
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Spoiler
saturn pisze: 15 lip 2024, 22:05
d3nt pisze: 15 lip 2024, 14:57 Kolega co robi wengorze, lemik jest jebanym cpunem jeśli jeszcze tego nie wywnioskowałes po numerach
ok, dzięki - no czyli ksywa ziomka

z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach
jakoś nie chce mi się wierzyć, że świeżo upieczony inżynier polibudy wrocławskiej (zresztą niejaki 71mane, który hostował ctgmixtejp, pracuje w akademickim radiu LUZ, stamtąd się najpewniej panowie znają) wali nosy, xany i huj wie co jeszcze
jest nieźle zbudowany, parę razy się wysprzęglił, że spożywa kurczak z ryżem - ludzie wjebani w temat tak nie wyglądają

chłopak ma po prostu dryg do klejenia śmiesznych linijek o dziwkach, dragach i laserach, nagrywa sobie trap z kolegami w wynajmowanym mieszkaniu - wjechanie z kamerą do apteki obok komisariatu na trójkącie bermudzkim, to pewnie najmocniejsze co w życiu odjebał

swoją drogą, na to że ruchał też nie ma żadnych dowodów :lol:
nie no, żartuję - rucha i to raczej na potęgę, bo jest dość atrakcyjny
ale jak przystało na hustlera, mógłby zaprosić dupeczki do klipu, bo na razie tylko jakieś bestie i blondasy wokół niego
na drodze mojego mini-śledztwa dotarłem do dziewczyny, która robiła im ten teledysk
poza tym - same typy (no tak, politechnika zobowiązuje :rotfl:)

w ogóle rozpierdala mnie, że lemik jest prawdopodobnie w moim wieku/rok młodszy
podobny poziom zakłopotania wykazałem na gliwickiej ławeczce, kiedy fruit podał swój rocznik
dlatego zawsze powtarzam, że na luzie mógłbym uwodzić szesnasto-siedemnastolatki i jeszcze czułyby się przy mnie jak starsze siostry
ehh, no ale poza dziecięcą buzią trzeba mieć jeszcze inne cechy...
Spoiler
Obrazek
zacytuje ten kompromitujacy post, aby zostal zarchiwizowany po usunieciu
Awatar użytkownika
chi

saturn pisze: 15 lip 2024, 22:05 z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach
jakoś nie chce mi się wierzyć, że świeżo upieczony inżynier polibudy wrocławskiej (zresztą niejaki 71mane, który hostował ctgmixtejp, pracuje w akademickim radiu LUZ, stamtąd się najpewniej panowie znają) wali nosy, xany i huj wie co jeszcze
jest nieźle zbudowany, parę razy się wysprzęglił, że spożywa kurczak z ryżem - ludzie wjebani w temat tak nie wyglądają

chłopak ma po prostu dryg do klejenia śmiesznych linijek o dziwkach, dragach i laserach, nagrywa sobie trap z kolegami w wynajmowanym mieszkaniu - wjechanie z kamerą do apteki obok komisariatu na trójkącie bermudzkim, to pewnie najmocniejsze co w życiu odjebał

ale jak przystało na hustlera, mógłby zaprosić dupeczki do klipu, bo na razie tylko jakieś bestie i blondasy wokół niego
na drodze mojego mini-śledztwa dotarłem do dziewczyny, która robiła im ten teledysk

podobny poziom zakłopotania wykazałem na gliwickiej ławeczce, kiedy fruit podał swój rocznik
dlatego zawsze powtarzam, że na luzie mógłbym uwodzić szesnasto-siedemnastolatki i jeszcze czułyby się przy mnie jak starsze siostry
jaki post
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

nawet w temacie l do e do m prowadzisz swoje spedalone wykopowe śledztwa :bag: najgorszy człowieku mogłeś pisać fajne posty o hibhopie jak kiedyś ale wybrałeś bycie kurwą obrzydliwą i recenzje zachowania pana wankza w wywiadach
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

masz swój temat to tam kurwa pisz, ile razy można ci powtarzać, chuj z tego ze edytujesz te wynaturzenia jak wiesz, że ktoś i tak to zacytuje, jeszcze raz nasrasz w którymś temacie to zlatujesz na chuopski harem
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

fifi pisze: 15 lip 2024, 22:13
Spoiler
saturn pisze: 15 lip 2024, 22:05
d3nt pisze: 15 lip 2024, 14:57 Kolega co robi wengorze, lemik jest jebanym cpunem jeśli jeszcze tego nie wywnioskowałes po numerach
ok, dzięki - no czyli ksywa ziomka

z tym "jebanym ćpunem" bym się tak nie rozpędzał, bo nie istnieją na to żadne dowody, oprócz przewózki na trackach

Spoiler
Obrazek
zacytuje ten kompromitujacy post, aby zostal zarchiwizowany po usunieciu
Kurwa, że też ciekawość zaprowadziła mnie do odczytywania takich wygrzewek.

Lemik zawsze spoko, ale jego teksty o odcinaniu żulowi chuja czy wsadzaniu sobie palca w dupę to trucizna dla szarych komórek.
mlody_technik

Post autor: mlody_technik »

xd dobre macie teorie spiskowe
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

@mlody_technik dobry nick szczepiński
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

swoją drogą ta nuta oskara pam pam która followupuje lemik dojebana, w ogóle oskar kozak raper, dodatkowy plus za zmuszenie michala zytniaka do położenia swoich zwrotek w takich hitach jak brat brata w dupe harata lub wyjebane na ciebie mam pam pam pam pam pam, no i oczywiście za całą akcję z boskim i tadkiem ale to oczywistość oczywista
mlody_technik

Post autor: mlody_technik »

Awatar użytkownika
mlodykociak

Post autor: mlodykociak »

certyfikowane twarde gówno
brzmi lepiej niż wszystko co wydał pezet od muzyki poważnej
Awatar użytkownika
chi

mlodykociak pisze: 01 sie 2024, 14:42 brzmi lepiej niż wszystko co wydał pezet od muzyki poważnej
xD zasmiane ale ciezko sie nie zgodzic
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ale to jest zajebiste
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

nowy kawalek zaczepka do rapera tede ciekawe czy odpowie
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

w aptece+szutka to jakis hardkor rozpierdol nie slyszalem czegos takiego
ODPOWIEDZ