O czym ty pierdolisz, byłem za Włochami w finale tylko dlatego, żeby angielskie parszywe mordy nie śpiewały football is coming home. Teraz jest zupełnie inna sytuacja, bo akurat Hiszpanii zawsze kibicuje, a z racji że trafili na wiecznego przegrywa Harrego w finale, to zaproponowałem ci zakład, skoro jesteś taki pewny
Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
kurde być tak kibicem united Anglii, przez tyle lat
drugi finał z rzędu, przełamanie klątwy Kane w końcu nastąpi
Anglia to wezmie i Floo ma rację byłby głupi albo pizda jakby Jaga na bana nie wysłał, będzie mieć podwójna wygraną po finale, no chyba że nie wierzy w Anglię i tak im kibicuje jak Sini zna się na futbolu XD
drugi finał z rzędu, przełamanie klątwy Kane w końcu nastąpi
Anglia to wezmie i Floo ma rację byłby głupi albo pizda jakby Jaga na bana nie wysłał, będzie mieć podwójna wygraną po finale, no chyba że nie wierzy w Anglię i tak im kibicuje jak Sini zna się na futbolu XD
- ebismolarek
Jebac angoli
do papy będą brali mikropenis wielkiego lamine yamal
- ebismolarek
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dzien dobry i jebac angoli
Przewidziałem przy 1/8 w Katarze, że zwycięzca pary Holandia - Argentyna, będzie mistrzem świata. No i pójdę w to samo i powiem, że znowu pogromcy holendrów wezmą mistrza.
Jaka jest stawka za zwycięctwo anglików muszę wiedzieć tj jakiego rozmiaru kutas i perm gdzie?
e: Drużyny, które typowałem na finał, odpadły w półfinale, więc jak na takiego amatora piłeczki powiem nieskromnie NIEŹLE
Jaka jest stawka za zwycięctwo anglików muszę wiedzieć tj jakiego rozmiaru kutas i perm gdzie?
e: Drużyny, które typowałem na finał, odpadły w półfinale, więc jak na takiego amatora piłeczki powiem nieskromnie NIEŹLE
Szymona Marciniak bez finału euro
Francis Letexier jako główny arbiter będzie sędziował, dziwna decyzja jak nie Marciniak to powinni dać Orsato sedziowac
Francis Letexier jako główny arbiter będzie sędziował, dziwna decyzja jak nie Marciniak to powinni dać Orsato sedziowac
Gacie pełne, a te kurwę watkinsa jak spotkań kiedyś to mu jasno powiem, że jest bezwstydnym patałachem i czy nie mógł poczekać trzech minut kurwa jego mać
A nie masz dodatkowych punktów za zwycięstwo Anglii w turnieju przypadkiem?
Nie no, bardziej się zirutowalem innym kicktippowym typerem, gdzie miałbym już pewne zwycięstwo przy tym 1:1 i solidny zastrzyk finansowy, a tak będą tzw ciężary eh
Nie no, bardziej się zirutowalem innym kicktippowym typerem, gdzie miałbym już pewne zwycięstwo przy tym 1:1 i solidny zastrzyk finansowy, a tak będą tzw ciężary eh
GOAT
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ebismolarek
No i co @FLooebismolarek pisze: ↑11 lip 2024, 10:59Mozemy o bana na 3 miechy że anglia bierze śniadego kutasa do dupy