Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
to ja jednak wole depaja od weghorsta
nigdy uefa nie robila meczu o 3the badman pisze: ↑10 lip 2024, 22:58 w ogóle mecz o 3 miejsce tu jest czy już ta instytucja umarła? Co jest bez sensu
nie, w latach 80 ostatni raz byłthe badman pisze: ↑10 lip 2024, 22:58 w ogóle mecz o 3 miejsce tu jest czy już ta instytucja umarła? Co jest bez sensu
- the badman
- Artysta
Hehe piękneKali pisze: ↑10 lip 2024, 23:00nie, w latach 80 ostatni raz byłthe badman pisze: ↑10 lip 2024, 22:58 w ogóle mecz o 3 miejsce tu jest czy już ta instytucja umarła? Co jest bez sensu
No nic, pokonanie Anglików w finale będzie chyba lepiej smakować
No i fajnie że akurat Watkins strzelił.
Dziwi mnie, że Holandia tak słabo wykorzystywała Frimponga. Chłop zagrał mecz z Francją i dwa razy dostał jakieś ogony po kilka minut, a w kluczowych meczach w podstawie grał Bergwijn na prawym skrzydle.
No i fajnie że akurat Watkins strzelił.
Dziwi mnie, że Holandia tak słabo wykorzystywała Frimponga. Chłop zagrał mecz z Francją i dwa razy dostał jakieś ogony po kilka minut, a w kluczowych meczach w podstawie grał Bergwijn na prawym skrzydle.
Spokojnie, jak ktoś wspominał, Hiszpania zrobi im z dupy paelle
Nie zakładam się z sezonowcami Hiszpani
Ostatnio zmieniony 10 lip 2024, 23:04 przez FLoo, łącznie zmieniany 1 raz.
IT’S COMING HOME

rzeczywiscie byly kiedys moj blad ale wtedy tez chyba w tym turnieju graly 4 druzyny to jednak chujowo zeby 2 z nich zagraly tylko jeden mecz
- the badman
- Artysta
Watkins zasłużył za ostatnie minimum 2 sezony
Finał zapowiada się mega ciekawie
Co zrobi @mql, co zrobi @FLoo, przekonamy się w niedzielę
Obsrana zbroja, jak ja za Hiszpanią jestem od początku turnieju
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Znowu wygraliśmy, wielka Chelsea
Wow fajnie a ja za Anglia całe życie i zakładałem się 3 lata temu (i zlatywałem na bana) jak kochałeś Włochów, tak że W sezonowcu
IT’S COMING HOME

jebać te angielskie kurwy
Angolę wygrają euro i Bellingham dostanie złotą piłkę? Nieeee messi dostanie za wygranie copa America z Argentyna xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Rodri schowa do kieszeni Bellinghama, Hiszpanie wygrywają i dostaje złota..nagrodę meczu
a Messi cyk złota piłka za wygranie copa america xd
a Messi cyk złota piłka za wygranie copa america xd