Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
kapper1

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: kapper1 »

Luxair pisze: 21 cze 2024, 9:32 Broforce spoko ale to nie gra do chillowania tylko do napierdalania KURRRWA ZNOWU SIĘ ZJEBAŁEM DO WODY KURRRWA CO ZA ZJEBANA BROŃKA where did the shotgun blast come from.
gdzie wady :lol:
mija kilka lat jak ogrywaliśmy to z ziomkiem i dalej banan na mordzie jak o niej pomyślę :lol:
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

No ta, ale do takich gier jak Broforce trzeba mieć podejście że grasz dopóki się nie wkurwisz, później wyłączasz, odpalasz drugiego dnia i przechodzisz już to co Cię tak wkurwiło. Polecam ten styl granian

Inna sprawa że to w sumie nie jest jakoś bardzo trudna gra jak załapiesz jak w danej chwili wykorzystać postać która się wylosowała. A jak nie wykorzystasz to giniesz i losuje się już jakaś inna którą może przejdziesz level. Bossów też można często jakimś sposobem ograć.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Tam chyba osiągnięcie na steamie jest, że na expercie bez śmierci? czy coś takiego :lol:

wyjebywałem się w ciągu 2 min :lol:

ale za to w Keep talking and nobody explodes z ziomkiem rozbroiliśmy nawet tę bombę z 1% na steamie :twisted:
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Wróciłem do serii Borderlands i piękny zamysł jest to zarówno graficznie, gameplayowo, jak i humorystycznie.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
Kalom

Post autor: Kalom »

Pierwszy raz od jakichś 10 lat odpaliłem emulator PS2 i pojebane jaką drogę przeszła ta technologia w ostatnich latach. :lol:
kiedyś żeby coś odpalić to trzeba było się napocić przy ustawieniach i obejrzeć 20 tutoriali z jutuba, a i tak albo obraz był niewyraźny albo gra w 5fpsach działala, a teraz nawet zmodować sobie możesz :bowdown:
wielkie pondro dla twórców tego narzędzia dzięki którym mogę sobie pykać w gran turismo 4 wyglądające tak:
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

mówisz :joint:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

badi pisze: 19 cze 2024, 8:50
yungXpaproch pisze: 12 cze 2024, 14:55 niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
no jest to bardzo przyjemne, muzyczka, relaksik z niebieskim kolorem, tempo które sam sobie narzucasz, no bajera. jakbyście znali coś podobnego na odstresowanie to dawajcie znać
jak przy 12h jestem na początku chapteru 2, to powinienem trochę przyśpieszyć z fabułą czy w dobrym tempie idę? mam obawy związane z tym, że za dużo pływam pod grind finansowy, co przełoży się w pewnym momencie na to, że mi się kurwa znudzi cała gra i nawet nie skończę wątku głównego

tak to jest spoko, ładne kolorki, śmiechowe dialogi, leci muzyczka i gra gitara

chociaż samo łowienie ryb to w mojej opinii najgorsza mechanika w grze xd
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Kurde obejrzałem kawałek filmiku u @Kalom i zapomniałem jak debilną decyzję wtedy podjęli żeby "przyczepić" kamerę na sztywno do samochodu. Z modem na kamerę dużo lepiej się gra
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Będzie to PS5 Pro w końcu czy nie?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
cloud
chmura

cloud pisze: 25 cze 2024, 9:07
badi pisze: 19 cze 2024, 8:50
yungXpaproch pisze: 12 cze 2024, 14:55 niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
no jest to bardzo przyjemne, muzyczka, relaksik z niebieskim kolorem, tempo które sam sobie narzucasz, no bajera. jakbyście znali coś podobnego na odstresowanie to dawajcie znać
jak przy 12h jestem na początku chapteru 2, to powinienem trochę przyśpieszyć z fabułą czy w dobrym tempie idę? mam obawy związane z tym, że za dużo pływam pod grind finansowy, co przełoży się w pewnym momencie na to, że mi się kurwa znudzi cała gra i nawet nie skończę wątku głównego

tak to jest spoko, ładne kolorki, śmiechowe dialogi, leci muzyczka i gra gitara

chociaż samo łowienie ryb to w mojej opinii najgorsza mechanika w grze xd
chujowa strasznie ta gra, pierwsze 10h spoko i niezły chillout, potem już okropna męczarnia, niepotrzebnie rozciągnięty wątek fabularny i finalnie wrażenia mocno mieszane, na pewno można lepiej spędzić te +- 30h (podziwiam zapaleńców, którzy robili ją na 100%)
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

ja odpuściłem jakoś po 13h chyba ale miło będę wspominał i nie powiem że chujowa
Awatar użytkownika
cloud
chmura

to 13h i odpuszczanko, czy jednak miłe wspomnienia i super zabawa, skończyłeś chociaż?
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

nie skończyłem, ale co pograłem to moje i miło spędzałem czas z davem
Awatar użytkownika
cloud
chmura

pozdro dla ciebie i dla dejwa w takim razie 🤝
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

https://cdaction.pl/recenzje/hellblade- ... w-historii
OCENA: 9
MINUSY:
- rozgrywka całościowo raczej się nie broni

kurwa no
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

normalnie
chujowe, 9/10
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pierwszy raz od dłuższego czasu odpaliłem grę na PS4 z płyty, a nie z cyfry i to jest tak głośne, że bez słuchawek to ciężko grać :lol: Czy np. w PS5 też tak słychać jak płyta pracuje w napędzie?
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

nie, ps5 jest dużo cichsze, tylko przy rozruchu słychać
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
cloud
chmura

dużo cichsze, ale to też nie jest powiedziane, że nie słyszysz tej konsoli (zwłaszcza jak siedzisz dość blisko)

najlepiej jak sobie pooglądasz filmiki na necie

Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

no i dużo zależy od samej gry, chociaż wydaje mi się, że obecnie ps5 dziala tak że pliki z płyty instaluje na dysku, a sam nośnik potrzebny jest do swoistego "odblokowania" możliwości grania
ODPOWIEDZ