gdzie wady
mija kilka lat jak ogrywaliśmy to z ziomkiem i dalej banan na mordzie jak o niej pomyślę
Moderator: con shonery
gdzie wady

jak przy 12h jestem na początku chapteru 2, to powinienem trochę przyśpieszyć z fabułą czy w dobrym tempie idę? mam obawy związane z tym, że za dużo pływam pod grind finansowy, co przełoży się w pewnym momencie na to, że mi się kurwa znudzi cała gra i nawet nie skończę wątku głównegobadi pisze: ↑19 cze 2024, 8:50no jest to bardzo przyjemne, muzyczka, relaksik z niebieskim kolorem, tempo które sam sobie narzucasz, no bajera. jakbyście znali coś podobnego na odstresowanie to dawajcie znaćyungXpaproch pisze: ↑12 cze 2024, 14:55 niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
chujowa strasznie ta gra, pierwsze 10h spoko i niezły chillout, potem już okropna męczarnia, niepotrzebnie rozciągnięty wątek fabularny i finalnie wrażenia mocno mieszane, na pewno można lepiej spędzić te +- 30h (podziwiam zapaleńców, którzy robili ją na 100%)cloud pisze: ↑25 cze 2024, 9:07jak przy 12h jestem na początku chapteru 2, to powinienem trochę przyśpieszyć z fabułą czy w dobrym tempie idę? mam obawy związane z tym, że za dużo pływam pod grind finansowy, co przełoży się w pewnym momencie na to, że mi się kurwa znudzi cała gra i nawet nie skończę wątku głównegobadi pisze: ↑19 cze 2024, 8:50no jest to bardzo przyjemne, muzyczka, relaksik z niebieskim kolorem, tempo które sam sobie narzucasz, no bajera. jakbyście znali coś podobnego na odstresowanie to dawajcie znaćyungXpaproch pisze: ↑12 cze 2024, 14:55 niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
tak to jest spoko, ładne kolorki, śmiechowe dialogi, leci muzyczka i gra gitara
chociaż samo łowienie ryb to w mojej opinii najgorsza mechanika w grze xd
OCENA: 9
MINUSY:
- rozgrywka całościowo raczej się nie broni