jak ktos jednak ma to niech podrzuci bardzo prosze
Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)
Re: Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)
teraz na trasie mozna kupic ignorant 1 oraz ignorant 2, ale obie po 50 sztuk i juz pewnie ich nie ma

ja myślałem czy nie kupić ale po koncercie się nie zdecydowałem, 70 pln za to wołają a samo wykonanie live jakoś nie porwało, ogólnie zawiedziony byłem eventem tbh gdyby nie set Krenza na koniec to wyszedłbym bardzo rozczarowany
- ConeyIsland
Ja mam "1" dwie sztuki, jedna dla siebie której słuchałem i jedną zafoliowaną jeszcze z ich tagami.
ja sie chyba wybieram do warszawy na koniec trasy, ale watpie, ze jeszcze dorwe plytki jakiekolwiek
o czyli jak ostatnio model sprzedażowo odsłuchowy, w sumie spoko ale po live gigu hajp mi spadł, liczę że na słuchawkach będzie lepiej to banglać
mozna sie odniesc, chlopaki maja ujemna energie sceniczna i teksty znaja gorzej niz publika
wierze ze to poprawia
Yooo, zgrałem jedną piosenke z ignorant2 tak dla smaczku wam wrzucam
Sorry za jakość jak w 2009 ale zgrywałem na jakimś starym sprzęcie po ojcu...
link do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/t950w6vi ... a.mp3/file
Sorry za jakość jak w 2009 ale zgrywałem na jakimś starym sprzęcie po ojcu...
link do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/t950w6vi ... a.mp3/file
caly wrzuc a nie jeden kawalek jak pizda
Dobra no, postanowiłem zgrac całego IGNORANT 1
Ale kurde bele, nagrywarka wciągnęła mi całą taśme pod koniec jak przewijałem do początku więc pierwszy part poszedł się srać
Masakra jakaś. Będę musiał poczekać aż będzie na strimingach, żeby to szło w normalnej jakości odpalić. Jakość kasety też i tak pozostawiała wiele do życzenia, ale no trzeba się cieszyć z tego co sie ma...
Drugiego partu już nie zgrywam bo sie boje że ten stary szmelc od ojca mi też to wciągnie... ale całe szczęście żółty walkman żadnej mi nie wciągnął jeszcze, więc se posłucham jeszcze dwójki póki czas.
Łapcie całego IGNORANT 1 do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/1hk2byex ... 1.rar/file
Ale kurde bele, nagrywarka wciągnęła mi całą taśme pod koniec jak przewijałem do początku więc pierwszy part poszedł się srać
Masakra jakaś. Będę musiał poczekać aż będzie na strimingach, żeby to szło w normalnej jakości odpalić. Jakość kasety też i tak pozostawiała wiele do życzenia, ale no trzeba się cieszyć z tego co sie ma...
Drugiego partu już nie zgrywam bo sie boje że ten stary szmelc od ojca mi też to wciągnie... ale całe szczęście żółty walkman żadnej mi nie wciągnął jeszcze, więc se posłucham jeszcze dwójki póki czas.
Łapcie całego IGNORANT 1 do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/1hk2byex ... 1.rar/file
btw @Pvsio w materiale promocyjnym tej ich trasy sa screeny naszych postow o wyslaniu ignoranta xD
https://www.instagram.com/p/C8XFhsWIo_x/
pozdro saalfrat jak czytasz slizga
https://www.instagram.com/p/C8XFhsWIo_x/
pozdro saalfrat jak czytasz slizga
xddd pozdro salfrat, mi sie podobalo ze we wkladce do kasety tonfy nowej byly posty ze slizgawki z tematu o wlodim 
- rozklad_gaussa
ignorant 1 dzis o 19 na jutubie
Dodano po 1 godzinie 47 minutach 24 sekundach:
Dodano po 1 godzinie 47 minutach 24 sekundach:
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- mlodykociak
polski earl sweatshirt, mam nadzieje ze sie wybije do mainstreamu bo zasluguje na wiekszy rozglos
a ten nowy material to najlepsze co wypuscil do tej pory imo, nie sluchalem 2 jeszcze ale wlasnie dokonalem zakupu w ciemno po uslyszeniu tego
-
bobermann3000
co wy gadacie zajebisty koncert w wwa tylko podsycił apetyt by jeszcze bardziej wgryźć się w ich twórczość, takich radosnych na scenie i zajawionych chłopaków dawno nie było. do tego warto dodać, że z każdym kolejnym odsłuchem teksty okazują się niebanalne dobrze rzucone i rozkminione
No ja jednak podbijam te zdania wyżej, że zerowa energia. byłem z paroma osobami, które ich nie znały wcześniej, to pytały mnie, co to za wynalazki i czemu z rapem się cofnęliśmy do 90s, a ja święciłem oczami, że jak się słucha płyty, to lepiej brzmi, itd xd
no może w wwa zajebista energie salfrat dal faktycznie ale we wro to najpierw gral ten kajzer chujowy jak nieszczescie dla mnie ani ciekawe flow teksty dukane tak jakby to freestylowal a nie pisal najchujowszy live act na jakim bylem w zyciu gorzej se chyba tylko na tonciu bawilem, potem cichon zjarany tesktow zapomnial polowy ale to bylo dzien po wydaniu plyty mozna wybaczyc no i zjaranie sie i zapominanie tekstow to hip hop za to szacun, a na koniec salfrat no i zamulali tez no nie bylo jakiejs turbo energii co ze na scenie usmiety ziomek jak nie dowozil show, chyba ze mowisz o raperze ziomcy ze zajebista energia no to na koncercie calej ekipy prawda bylo tak i bawilem sie dobrze
będzie Igorant na streamingach?
- rozklad_gaussa
bedzie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.