Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
wasze top 3 wkurwiających ekspertów/komentatorów?
moje:
1. wichniarek
2. iwański
3. ten nieboszczyk co komentował LM na polsacie
moje:
1. wichniarek
2. iwański
3. ten nieboszczyk co komentował LM na polsacie
Wichniarek zdecydowanie top buraków, jak tylko go widzę to wyłączam program. Kwintesencja buca.
Orłowski Jagoda i te Olkowicze z PS.
Top 1 Podolinski i Cezary z pazurem.
No tak, Podoliński zaraz za Wieśniarkiem, ciężko nie podbić.
Ostatnio oglądam sobie Orłowskiego w Stanie Euro i to jeden z najrozsądniejszych i najlepszych ekspertów jakich widziałem. Nie wiem jak tam w hiszpańskim piekiełku się prezentuje, ale tutaj top. Jak w Kanale Sportowym był wybór najlepszego piłkarza w historii to też bardzo ogarnięty i racjonalny.
A najbardziej wkurwiający to oczywiście Hajto i Gikiewicz (nie wiem który, po prostu obaj).
Cezary też. Wiadomo. Wichniarek w top5.
A najbardziej wkurwiający to oczywiście Hajto i Gikiewicz (nie wiem który, po prostu obaj).
Cezary też. Wiadomo. Wichniarek w top5.
Sto lat dla Pszemka R!
Przemek to oczywiście pozakonkursowy typ.
Iwański, Hajto i Podoliński największe pierdoły.
podczas euro najbardziej męczący sa laskowski i podoliński
1. krzysztof cwelowski
2. łukasz wiśnia wiśniowski
3. januszex basałaj
2. łukasz wiśnia wiśniowski
3. januszex basałaj
chyba łatwiej by mi bylo wskazać tych którzy nie wkurwiają ale okej, 3 najbardziej irytujących dla mnie:
1. Wiśniowski
2. Cezary z pazurem
3. Smokowski
1. Wiśniowski
2. Cezary z pazurem
3. Smokowski
nie no top irytujących to wiadomo, że Rudzki, blisko niego przewija się beztalencie w postaci Marcina Feddka, a ode mnie idzie wyróżnienie w postaci niepropsa dla Michała Pola, którego się da się słuchać choćby przez 10 sekund
ale i nikt nie ma podjazdu do lukasza ciony, cioną po oczach
ale i nikt nie ma podjazdu do lukasza ciony, cioną po oczach
Dla mnie numer jeden wkurwiających dziennikarzy to Samuel Szczygielski. Już za sam ryj
ogólnie chuja się zna, puszcza jakieś farmazony, śliski typ generalnie.
Podolinski jest męczący na dłuższą metę, Basałaj to wiadomo, z mniej oczywistych to Marcin Grzywacz. Dobry komentator moim zdaniem, ale jak czasem coś pierdolnie na TT to
mentalne średniowiecze.
Tej polsatowskiej bandy całe szczęście unikam od dawna, nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem Hajte xD Feddek dzban wiadomo, niestety już przygarniety przez tvp razem z żoną xD
Wichniarek ma taką manierę buca, ale ja go nawet lubię, chociaż potrafi być wkurwiający.
Podolinski jest męczący na dłuższą metę, Basałaj to wiadomo, z mniej oczywistych to Marcin Grzywacz. Dobry komentator moim zdaniem, ale jak czasem coś pierdolnie na TT to
Tej polsatowskiej bandy całe szczęście unikam od dawna, nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem Hajte xD Feddek dzban wiadomo, niestety już przygarniety przez tvp razem z żoną xD
Wichniarek ma taką manierę buca, ale ja go nawet lubię, chociaż potrafi być wkurwiający.
ja rudzkiego tak dawno nie widziałem że już o nim zapomniałem. po prostu unikam wszelkich transmisji z jego udziałem
Nie potrafiłbym wskazać najgorszego, bo musiałbym wymienić z dziesięciu. Chyba doszedłem ostatnio do punktu, w którym kółeczka wzajemnej adoracji przestały mnie obchodzić, bo po prostu przestały mówić coś, co byłoby dla mnie świeże albo przynajmniej odkrywcze.
Tylko Futbol Futbolu, panowie.
Tylko Futbol Futbolu, panowie.
boras przedawkowal speedballa i ja nie wiem? o kogo chodziło?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nie bylo plotek ze ten punchable bozydar ma jakieś problemy i zniknal? I chyba jednemu noge amputowano ale o nieboszczyku pierwsze slysze
Pełka ma amputowaną nogę, ale on jeden z bardzo spoko komenratorow
dj jaszczur chyba walil wude